Sd D1ablo Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) Juche mi SE W810i upao u vodu i samo se ugasio. Jel postoji shansa da se izvuche i da ponovo normalno radi? Shta da mu radim? Probao sam da ga osushim koliko sam god mogao ali idalje ne radi... Edited August 19, 2008 by Sd D1ablo Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 feniraj ga jedno pola sata,it worked for me. Sem sto je meni upao u Drinu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 I naravno gledaj da ga rastaviš na što više delova, dobro osušiš i ostaviš još jedan dan da stoji rastavljen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 ako si ga palio pre nego shto si ga osushio skroz, u 70% sluchajeva mozhesh da se pozdravish. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted August 19, 2008 Author Report Share Posted August 19, 2008 Prokletstvo, nekoliko puta sam pokushao da ga upalim... [:(!] Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 mudra odluka :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Meni je drugarica prosula pivo na digitalac, znachi samo ga ostavi da se susi dan dva i kresni ga opet, ako radi gg! ako ne jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted August 19, 2008 Author Report Share Posted August 19, 2008 Pazi, dosta sam ga zagrejao fenom i hteo da ga upalim, i on se startovao i pocheo da trazi mrezu i zablokirao. Onda sam ga josh zagrejao i stavio na punjach, on je pocheo da se puni i opet se ugasio. I od tada ga nisam dirao... :S Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 gg no re Meni ortaci polili pivom k750i.Prvo sto sam uradio je bilo to da sam ga ugasio,pa ga oprao alkoholom i ostavio par dana da se osusi.Sad mi ne radi joystik zato sto je bio uvaljan i u prasinu :D pa cu da ga odnesem da ga bolje ociste u servis.Ali ako si to radio samo reci gg no re i cao. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 bas taj fazon ako si ga palio dok je bila i trunka vlaznosti i vode u njemu napravio je negde kratak spoj 87% i moze se reci da je kaput. Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 pa kratak spoj je nastao odmah poshto je fon uglavnom upaljen kada upadne u vodu jelte, al ako je neko imao srece da ga to ne sjebe treba odmah izvaditi bateriju inache cao. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted August 19, 2008 Author Report Share Posted August 19, 2008 Ajde da kazemo da nece da se upali i da je doshlo do kratkog spoja, jel postoji shansa da se popravi u servisu? Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Meni je stari telefon (moblini) upao u lavor sa Mr. Proper i vodom. Poslušao sam ćaću i odmah ga odneo kod komšije da ga popravi. Prvo ga je sušio na suncu (bilo je leto), onda ga je posle nešto lemio i na kraju lepio ''Oh-oh'' lepkom. Ja sam mu uredno platio za taj servis, ali nažalost nije još dugo radio, nego je crko posle 3 dana. Tako da ne bih bio previše opstimističan da sam na tvom mestu... :( Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Probaj sa guranjem u guzu... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Probaj sa guranjem u guzu... Hahahahahhaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Probaj sa guranjem u guzu... Ja to nikad ne bih radio, a i između ostalog, bacio sam taj telefon tom komšiji u septičku jamu, tako da od njega nema ništa. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 zavisi na cemu je kratak spoj obicno taj prvi put kada upadne ne spali plocu na telefonu,mozda mu zvucnik ili tako nesto bude pojebano kasnije ali glavni smrt kratak spoj je kada pokusas da ga upalis dok je jos pun vode jer onda sa velikom verovatnocom spali plocu i mozes da kupis nov telefon odma..........zato nema garancije na water damage nigde jer je opak damage u pitanju,pre ces dobiti garanciju da slomis telefon na dva dela nego ako vide da je bio u vodi. Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 Za divno chudo fon je upalio i krenuo da radi, ali se na ekranu u pozadini vide kao kapljice vode. Ostavicu da se josh osushi i nadati se najboljem... Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 e pa dobro je,samo nek ti se isushi josh malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 bekapuj kontakte i kreni polako da tražiš šta ćeš sledeće uzeti, pošto taj neće još dugo. i prestani jebeno da ga pališ, sačekaj dan-dva da se osuši kako valja. od sinoć si ga tri puta palio ffs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 hahaha, koji HOMER :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts