LOWRENCE Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Natero me Kole da budem do lvl60 van outlanda Morao sam zato malo 58-60 ret fun, nije lose, ali idemo nazad na prot Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debill Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 pa jel ima ista od ovog guilda? oce li site proraditi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 ma jok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 pa jel ima ista od ovog guilda? oce li site proraditi? Otkazano je sve. Mozete da probate da poshaljete 3-4 PM-a Silenceru ako meni ne verujete! Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 ja lowreta na ishta da nateram? nemoguce ;o) al vidish kako si me lepo stigao...taman sutra udjem pa ti se privalim u neki ramps/bf run ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupacashin Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 lol toliko pricanja o stabilnosti guilda i ljudima koji ga predvode...brda i planine... a ni do osnivanja nece doci -_- SRBIJA! Ale ale aaaaaleeeeee... dzabe sam vadio Visa Virtuon za transfer... aleeeeeeeee aleeeee aleeeeee! Mada bolje ovako da se "raspadne" pre nego sto osnovao nego da se trose pare za transfer...lucky Quote IF YOU CAN'T RUN WITH THE BIG DOGS... STAY ON THE PORCH ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 ja nisam iz ove priche tj nisam chitao pochetak topica da znam sta je ko kome obecavao no frostmane je krajnje opusten za leveling, lowre i imenjak su uvek raspolozheni sa prichu tako da je ono sto ja ochekujem od igre na nekom serveru sasvim ispunjeno... =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 e najvise volim kad ljudi lupaju ko ovaj tupak a posle zazale i jedu muda zbog svojih prosvetljenih izjava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 i mene iskreno zanima gde su ljudi i zasto se ne javljaju i ako je neko promenio mishljenje o ideji nek napise i nek kaze zasto jer ako svi budu cutali samo i cekali sve ce da ode u kurac jer pola ljudi cekaju da se nesto desi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Meni je Silencer rekao da 2 nedelje pre WotLK-a sakupim sve ljude u jedan guild, i on kad bude imao vremena usisace vas sve iz preguilda u oreginal guild. Ne mojte da mi verujete sta sam napisao, i da preduzimate nikakve akcije, nego ga lepo pitajte dali je ovo tacno i uverite se. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Ocete da se nazovete Smederevo Knights ? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupacashin Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 e najvise volim kad ljudi lupaju ko ovaj tupak a posle zazale i jedu muda zbog svojih prosvetljenih izjava Suck ma' ballz! Meni je Silencer rekao da 2 nedelje pre WotLK-a sakupim sve ljude u jedan guild, i on kad bude imao vremena usisace vas sve iz preguilda u oreginal guild. Ne mojte da mi verujete sta sam napisao, i da preduzimate nikakve akcije, nego ga lepo pitajte dali je ovo tacno i uverite se. Pa lepo bi bilo da napisete ako je doslo do nekih promena... na cemu se radi... zasto se odugovlaci... i Da ne bi sad mi postavljali hiljadu sitnih pitanja bolje vi postujte da znamo na cemu ste/smo. Dakle detaljan post gde je sve na jednom/svom mestu. Quote IF YOU CAN'T RUN WITH THE BIG DOGS... STAY ON THE PORCH ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 e ako je silencer XZORU rekao da nesto radi oko gilda, odo ja u Vitezova Reda Zmaja :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 dodji sinko, ima ko da te pricesti Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 a ima ko i da te zajebava ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 25, 2008 Author Report Share Posted September 25, 2008 Demantujem sve informacije ! Pocev da se guild zove "Smederevo Knights" ! :D i mene iskreno zanima gde su ljudi i zasto se ne javljaju i ako je neko promenio mishljenje o ideji nek napise i nek kaze zasto jer ako svi budu cutali samo i cekali sve ce da ode u kurac jer pola ljudi cekaju da se nesto desi I mene iskreno isto zanima, mada kapiram u svoj head, da dok ne izadje WotLK nista necu moci da pokrenem 2 meseca je 2 meseca doduse sad manje, mesec ipo valjda. Sta cu uraditi, posto imam vec skoro 300 pre ordera wotlk, svakom cu poslati pozivnicu za guild :P REKLAMA !!! Drugo ja od ovoga nisam odustao, mada bicu iskren nedelju dana nista nisam uradio povodom sajta, za guild, jer opet mislim da nema potrebe mozda bi trebalo da pici samo official news sta se radi. Previse sam fokusiran na radu sajta za Starcraft. I mojne da lupate gluposti u moje ime za guild. Na Fmane nisakim sem sa maldom, vunom nisam pricao u vezi guilda. Realno neocekujem da mi se jave njih 5 sa ovog foruma, a ni mog. Ocekujem da mi se vise jave ljudi koje ne zanima da troluju po forumima. Ne znam ko prati wow eu forume, stavio sam tamo i zvanican info: Guild Forum: http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...96517&sid=1 Frostmane Forum: http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...96515&sid=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Block_Out Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Oče Metodije, blagoslovite :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 oooo pomiluj boze i prosvijetli i daj snage servskome guilduuuu, amiiiiin Nek mu da gospod dobri snage da prikupi dobrije igrace sa wow zvanicnog foruuumaa Posjebice one profi sa nadimkom gowna, amiiiinnn. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 25, 2008 Author Report Share Posted September 25, 2008 Ali ja nisam pravoslavac :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Dijete si bozije sine, a to je dovoljno Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Dijete si bozije sine, a to je dovoljno Oche, bio popa iz druge parohije i trazio gold i ja mu dao onaj wand + nesto golda, sve sam uradio po uputstvu... Kad nam se vracas sa puteshestvija ? Kole usao u Outland, poremetila se ravnoteza sila mraka i dobra, we need you ! Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 sto je najtuznije Gowna nije nas....ali se odusevio nickom ;) Quote "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 a onaj dwarf kaze pitaj qzmu i anariona aj anariona i nekako, al ako qzma udje u srpski gild, e onda pada Mike Morhaime licno, kakav Arthas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 kuzma, zato sto je pametan chovek, je u gildu gde nacionalnost nije primarni uslov za prijem takodje chovek je u vodjstvu svog gilda, najbolje da ce prelaziti u "ololo srpski gild" da bi pisao na srpskom ionako sve tezhe pronalazi srpske rechi/pre mu engleske padaju na pamet ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 debil ko debil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts