rev Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 gle sad kad dzaju vrate sunce li im jebem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Ocajno je stanje u fudbalu kod nas generalno. Pogledajte ovog Karadzica, mislim na sta sve ovo lici. Ako iz ovog poraza izvuku neke pouke, pa lepo sednu, pa se dogovore sa navijacima, i lepo prodaju klub nekom bogatom pojedincu (ali ne Miskovicu) bice bolje... Kazem grobar sam al ne mrzim Zvezdu, i cak mi je smesna ta hejt prica izmedju grobara i delija. Umesto da imamo dva kluba u Ligi sampiona, tri u kupu UEFA mi se izdrkavamo jedni na druge a posle ga popusimo svi dok se grci, turci i ostali raduju i boli ih paja... Ne Borac iz Cacka nego Jagodina! Da, da, a travu sto su najavili kao ekstra kvalitetnu i ne znam kolko miliona je platili, jao bre na sta ono lici, katastrofa, bolje da su otisli na Zlatibor i odrali neku poljanu... Edited August 29, 2008 by Nemesis© Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freenzy Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 strasno sramota bre :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 lol za igru zvezde , lol za navijanje "ciganske picke " , lol za novu travu ,lol za povlacenje sa igracem vise ,lol sto ste ispali i lol sto sam se nervirao zbog zvezde,sve u svemu jedan veliki LOL nije ti jasno sta? pa kao nismo najjači brate, si video kakvo je navijanje bilo, a posle smo krenuli na upravu, mamu im jebem!!123‚12 bas tako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 nije mi jasno zasto cigani pevaju ciganske picke i nije mi jasno zasto si tolika lozana... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Da, da, a travu sto su najavili kao ekstra kvalitetnu i ne znam kolko miliona je platili, jao bre na sta ono lici, katastrofa, bolje da su otisli na Zlatibor i odrali neku poljanu... bolje da ste opizdili beton i komshijama napravili parking :D Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 pa pevamo ciganske picke zato sto nas niko ne oslovljava sa 'delije' vec sa 'cigani' pa eto, u inat drugima se oslovljavamo sa 'cigani'. a ciganske picke se odnosi na igrace koji igraju kao- PICHKE .... valjda sam objasnio kome nije jasno, a kome je jasno sam sigurno malo zamrsio stvari :))) ma neje mi dobro :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 meni je bio bolji momenat kad smo gubili 2:0 a navijachi pevaju "ko ne skache taj je shiptar" :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 nije mi jasno zasto cigani pevaju ciganske picke i nije mi jasno zasto si tolika lozana... pa zato sto si ti alfa jebac... bolje da ste opizdili beton i komshijama napravili parking :D hahaha,n1 :)) meni je bio bolji momenat kad smo gubili 2:0 a navijachi pevaju "ko ne skache taj je shiptar" :))) pa sta da pevaju?bolje i to nego neke tuzbalice... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 pa zato sto si ti alfa jebac... XAXAXAXAXAXA :pPpPpPpPp poz Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Crvena zvezda - Javor 0:2 (0:0) (Mutavdžić 62', Simić 72') Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Tabela govori sve :( 1. Partizan 3 3 0 0 7:1 (+6) 9 bodova 2. Javor 3 2 1 0 3:0 (+3) 7 3. Vojvodina 3 2 0 1 4:2 (+1) 6 4. Hajduk Kula 3 1 2 0 1:0 (+1) 5 5. Čukarički 3 1 1 1 3:3 (-) 4 6. Jagodina 3 1 1 1 2:2 (-) 4 7. OFK Beograd 3 1 1 1 1:3 (-2) 4 8. Borac Čačak 3 0 3 0 1:1 (-) 3 9. Napredak 3 1 0 2 3:4 (-1) 3 10. Rad 3 0 1 2 1:3 (-2) 1 11. Banat 3 0 1 2 0:3 (-3) 1 12. Crvena zvezda 3 0 1 2 0:4 (-4) 1 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 padace glave u zvezdi,ali bukvalno.... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Crvena zvezda - Javor 0:2 (0:0) (Mutavdžić 62', Simić 72') I opet je na partizanu da brani cast srpskog fudbala Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 U shutini tuga je shto smo zadnji na tabeli,i tuga he shto nam je tim katastrofa,ali nije tuga shto smo izgubili od Javora,jer Javor stvarno nije losh ove sezone,to je dobra i uigrana ekipa koja je zajedno vec par sezona. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 ne kenjaj savke :) realno smo tuga i ako ove sezone uspemo da budemo drugi bice uspeh... mene nishta vishe od ovakve zvezde ni ne iznenadjuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Dobro barem se borimo za opstanak, ako nizashta drugo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Ali Javor dobra i uigrana ekipa :))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Nego! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 ja ne znam sta da kazem a da se ne nasmejem :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Ajde nek neko quote-uje leska od pre jedno 5 strana kako ima da pokidate jer ce tim biti do jaja We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=316337 ju-ju Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Ajde nek neko quote-uje leska od pre jedno 5 strana kako ima da pokidate jer ce tim biti do jaja ja i dalje mogu da kazem da Zvezda uopste po imenima nema toliko los tim... http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=316337 ju-ju ovo me uopste ne bi iznenadilo da je istina...veoma je moguce da se tu nesto desava...ljudi,imena u timu nam uopste nisu OVOLIKO losa koliko rezultati pokazuju...nesto se jos tu dogadja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 realno i nisu, ali Edgar ... taj vam je gori od Barkosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 garant bre ovi debili od igracha bojkotuju zemana jer ih mrze da se cimaju po treninzima :) EDIT: lol, nisam video sinisterov link :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts