Highl1 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 to nikad nije bilo dovedeno u pitanje 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 ja sam Lukića gledao uživo, papku.. i jadan si mi ti navijač kad ne znaš ko je.. zbog takvih navijača kao što si i ti, koji idu na stadione, a ne znaju ko im igra klub smo i u ovom kurcu ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Ma prodajte vi stadion da napravimo kosarkaski teren za EL ili za parking :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 hahahehehehoho :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 napunite jna nekad pa mozda i bude trebao parking :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 (edited) A najjace da necemo ! Evo sad u LS ! :D Edited May 29, 2009 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=363123 e moja zvezdo :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=363479 Sad,kolko ce uzeti za njega,tj. dal ce uzeti uopste nesto... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 valjda je svima jasno da partizan mora da osvoji deset uzastopnih titula ne bi li dostigao taj niz koji cuva cz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Pižon trener.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Milijas se odlučio za Vulverhempton,sto je po mom misljenju dobra odluka,igrace u premijer liZi,valjda ce biti standardan... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Slazem se, i drago mi je za Pizona. Valjda ce sad neshto da se radi, a manje da se prica u Zvezdi. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 ako vrate Molinu i Purketa, razmisliću da odem na neku tekmu u ovom novom Europa kupu, ili kako se već zove :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Purovica nikad nisam voleo, ali Molinu moze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 molina je macka Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 a Purke je debil,jebem li mu ja mamu smrdljivu crnogorsku,on ce da pricha o njegovim finansijskim uslovima,MRSH MAMU TI JEBEM CRNOGORSKU! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 pa taj rad, ne bi dao pare za njega nema sanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Лекић у Звезди Дејан Лекић, нападач Земуна, потписаће трогодишњи уговор са Црвеном звездом. Иако уговор званично није потписан, ниједна страна не оставља места сумњи. „Не бих ништа да причам док се све не озваничи, али смо постигли договор“, кратак је Лекић. Ни Иван Аџић није био причљивији: „Све је завршено око Лекића, потписаће трогодишњи уговор. Створићемо добар тим, а при томе неће бити скуп.“ Иван Аџић очигледно није чуо за пословицу „нисам довољно богат да бих куповао јефтино“. Ипак, у нама ће и даље тињати нада да је Лекић неоткривен таленат који ће експлодирати у Звездином дресу. http://www.redstarbelgrade.com/newscontent...3&News=2263 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=364704 lol nubz Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 hahahahaha do jaja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 jebem mater ovom Iliji Ivicu,jebem mu mater da mu jebem mater! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 bilo danas izvlacenje parova, igramo protiv pobednika meca Rudar Velenje [sLO] - Trans Narva [EST] zajebani ovi estonci, svakako! prvi mec 16. revans 23.07. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 zajebaniji su slovenci Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 daj bre ne jedite govna,sta bre zajebani,ako ispadnete od ovih tantusa,onda sve igrace na lomacu sa sve pizonom zvezdinom zvezdom :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 JEBOTE SVI SU ZAJEBANI,SVI IGRAJU FUDBAL! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts