Jump to content

Part time posao u IT-u

Recommended Posts

Opet nisi ukapirao definitvino sta sam zelelo da kazem

Evo

Ljudi, ko oce da radi u IT-u al da mu bude do jaja opusteno i bez IKAKVOG stresa, sa brzim linkom za sl, uzivanjem u torrentima, LAN partijima - zaposlite se u drzavnoj banci

To dodouse povlaci stagnaciju, al boze moj.

hahah samo tako zaposlite se u drzavnoj banci,, pa onda da rade od 8-20 casova.. i da se razbiju od posla to su samo fore da je tamo opusteno veruj nam [:D]

SENKA, IVKE

Nemam pojma, znam da se sve sem komercijalne lickaju i obnavljaju da bi se sto bolje prodale. Strancima.

Plus se ne razumem ove belexe i ostalo

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

igor verovatno misli da je banka u vetjinskom vlasnishtvu drzhave iliti najvetji akcionar da je drzhava, kao shto je sluchaj sa komercijalnom (42%), jubmes (21%) .. itd. jeste da nije isto shto i drzhavna banka (kojih vishe nema), ali nisu ni svi ekonomisti pa moraju da znaju lepo da se izrazhavaju, ali zato jesu svi na ovom forumu drkadzije iako neko prizna da se ne razume u datu temu.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Odosmo u off..

Nego dvini jel se prijavila masa?

Deco ovo je posao do jaja, ako vas zgotive u ovom part time probnom pa upadnete u te EBRD, USAID, i slicna sranja, para ki blata na 4godisnjoj bazi.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

neko vas je gadno slagao za taj USAID [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Nije.

Mene su bili primili proslog septembra, mozda sam ti i pricao.

I onda je projekat povucen zbog sira i vojne muzike (bas nakon Vol-jinog obracanja naciji povodom kosova...)

U svakom slucaju platu koju su mi odobrili i avanzovali je bila duplo veca nego sada a sadio bi jaja po ceo dan i cukao neke predloscice...

Odosmo u off..

Nego dvini jel se prijavila masa?

Deco ovo je posao do jaja, ako vas zgotive u ovom part time probnom pa upadnete u te EBRD, USAID, i slicna sranja, para ki blata na 4godisnjoj bazi.

ima par ljudi.. to je skroz opusteno za nekog ko trazi part time.. mozda nije narocito kreativno, ali ce se opis posla verovatno menjati vremenom

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Nije.

Mene su bili primili proslog septembra, mozda sam ti i pricao.

I onda je projekat povucen zbog sira i vojne muzike (bas nakon Vol-jinog obracanja naciji povodom kosova...)

U svakom slucaju platu koju su mi odobrili i avanzovali je bila duplo veca nego sada a sadio bi jaja po ceo dan i cukao neke predloscice...

pa tako to izgleda, al u praksi ne ide tako, ja se vodim kao zaposlen u USAID-u, sve ti je jasno [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi