rusici Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Opet nisi ukapirao definitvino sta sam zelelo da kazem Evo Ljudi, ko oce da radi u IT-u al da mu bude do jaja opusteno i bez IKAKVOG stresa, sa brzim linkom za sl, uzivanjem u torrentima, LAN partijima - zaposlite se u drzavnoj banci To dodouse povlaci stagnaciju, al boze moj. hahah samo tako zaposlite se u drzavnoj banci,, pa onda da rade od 8-20 casova.. i da se razbiju od posla to su samo fore da je tamo opusteno veruj nam Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Ja vam verujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 ja i dalje ne razumem, koje to državne banke? mi to nemamo, koliko sam upućen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 ja i dalje ne razumem, koje to državne banke? mi to nemamo, koliko sam upućen. komercijalna banka ti je drzavna Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 nije država je najveći akcionar te banke, što nikako nije isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Komercijalna banka je državna banka. Isto tako jubmes, privredna, agro... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 http://www.crhov.co.yu/?Opcija=1&odabr...5A6A3CDCA87C7C7 http://www.belex.co.yu/srp/akcije.php?s=JMBN http://www.belex.co.yu/srp/akcije.php?s=AGBN http://www.belex.co.yu/srp/akcije.php?s=PRBN ako se definicija državnog preduzeća promenila u poslednjih nekoliko godina, ja se duboko izvinjavam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Nemam pojma, znam da se sve sem komercijalne lickaju i obnavljaju da bi se sto bolje prodale. Strancima. Plus se ne razumem ove belexe i ostalo Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Ma ne razume ni ivan ali ide na to da niko drugi nece razumeti pa ce svi predpostaviti da zna sta prica :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 igor verovatno misli da je banka u vetjinskom vlasnishtvu drzhave iliti najvetji akcionar da je drzhava, kao shto je sluchaj sa komercijalnom (42%), jubmes (21%) .. itd. jeste da nije isto shto i drzhavna banka (kojih vishe nema), ali nisu ni svi ekonomisti pa moraju da znaju lepo da se izrazhavaju, ali zato jesu svi na ovom forumu drkadzije iako neko prizna da se ne razume u datu temu. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Ma ne razume ni ivan ali ide na to da niko drugi nece razumeti pa ce svi predpostaviti da zna sta prica :P de si statore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Ma ne razume ni ivan ali ide na to da niko drugi nece razumeti pa ce svi predpostaviti da zna sta prica :P kad nesto ne znas onda niko ne zna, jel tako statore? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Odosmo u off.. Nego dvini jel se prijavila masa? Deco ovo je posao do jaja, ako vas zgotive u ovom part time probnom pa upadnete u te EBRD, USAID, i slicna sranja, para ki blata na 4godisnjoj bazi. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 neko vas je gadno slagao za taj USAID Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Nije. Mene su bili primili proslog septembra, mozda sam ti i pricao. I onda je projekat povucen zbog sira i vojne muzike (bas nakon Vol-jinog obracanja naciji povodom kosova...) U svakom slucaju platu koju su mi odobrili i avanzovali je bila duplo veca nego sada a sadio bi jaja po ceo dan i cukao neke predloscice... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 Odosmo u off.. Nego dvini jel se prijavila masa? Deco ovo je posao do jaja, ako vas zgotive u ovom part time probnom pa upadnete u te EBRD, USAID, i slicna sranja, para ki blata na 4godisnjoj bazi. ima par ljudi.. to je skroz opusteno za nekog ko trazi part time.. mozda nije narocito kreativno, ali ce se opis posla verovatno menjati vremenom Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Nije. Mene su bili primili proslog septembra, mozda sam ti i pricao. I onda je projekat povucen zbog sira i vojne muzike (bas nakon Vol-jinog obracanja naciji povodom kosova...) U svakom slucaju platu koju su mi odobrili i avanzovali je bila duplo veca nego sada a sadio bi jaja po ceo dan i cukao neke predloscice... pa tako to izgleda, al u praksi ne ide tako, ja se vodim kao zaposlen u USAID-u, sve ti je jasno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Moguce, mada i ja sam pogresio nije USAID nego bearing point Mada sve je to isto, spijunske firme Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts