Jump to content

Kobe jumps

Recommended Posts

Reche proTa iz iskustva!

Slushajte ga inache ce proci kao on!

[:D]

Ma bre kad odgledao klip ono nisam se naprezao da vidim da li jeste ili nije fake.. i ovako ima milion klipova gde kobi preskache neki kurac i da su filmovi fake.. samo mi nabadalo ochi shto seru da je impossible.

A najvishe mi nabadaju postovi od Doolia i ono kuliram.. samo ne merem kad mene kvotuje i krene da mi pametuje..

I onda krene izjavama

NARAVNO da je fejk, kobi verovatno ne sme da igra nista ozbiljnije od amera ako je ispred zgrade na betonu, VAZI sto ce da preskace automobile.

kako si tako siguran u sebe... divim ti se..

naravno da ne lupam, raspitaj se malo, nema sanse da bi on ovo radio, a pogotovo da bi nekom dao da snimi i baci na net. a ti ne budi bezobrazan.

Da se raspitam? a ti si se rasspitao vec ko kobija pa mi bullshiting ovde? A pogotovo kad znash i za drugi klip pa mi onda prodajesh pamet sa tipa "nema shanse da bi on ovo radio", "a pogotovo da bi nekom dao da snimi i baci na net"... inache chuo sam da je stvarno uradio ono... i da mu neko i snimio i bacio na net.. PA KURAC BI MU ODSEKLI [:(]

I onda za finale raspali cinichno sa izjavom

ali ne, teach zna bolje i od kobija:

http://www.youtube.com/watch?v=3FHx_UWe7gc...feature=related

This post has been edited by Doolio: Yesterday, 19:54

I sad je ono napravio WIN pa ce imati da fapuje nedelju dana... verujem da te ispunjava ovo kad pametujesh na rur-u :-)

Whatever makes u happy baby... just keep it going, i dont mind ;-)

Craziness is directly related to having a vagina.

hmm

ti si napisao da nije fejk ( wrong )

onda ti je dulio odgovorio da jeste fejk ( kao shto i jeste )

i onda si mu ti napisao da ne lupa ...

get a clue ... i sam kazes da si imao nekih neslaganja sa njim pre :) tako da si samo trazio razlog da se zakacite :)

sledeci put ako budesh u pravu ok ali shto se tiche ove teme fejlovao si :D

A najvishe mi nabadaju postovi od Doolia i ono kuliram.. samo ne merem kad mene kvotuje i krene da mi pametuje..

aha, izvini sto postojim.

ajmo polako, bez nervoze. u tom proslom topiku si ti meni kenjao kako ja smem da se cudim sto ti ne znas neku tamo pesmu, ti si meni reko, ako se dobro secam, da 'zracim' i tome slicno. mozes da odes i vidis ponovo. ja tebi nikad nisam rekao da zracis, to cu reci ivanu, shekku i jos ljudima koje znam.

ajmo dalje, ovde sam ja rekao da je fejk, nista tebi, onda si ti mene kvoutovo i reko 'ne lupaj', opet neka bliskost u obracanju koja ne znam odakle ti. i onda sam ti rekao da si bezobrazan.

ajmo dalje, onda si mi reko da iskuliram, ja iskulirao, nista na ovom topiku napisao nisam.

ajmo jos dalje, opet si mi rekao da iskuliram (iako nista nisam napisao lol) i jos si to zacinio krajnje drskim komentarima ('jeste, kobi ne sme da izlazi iz kuce' i slicno).

i ko je ovde lud sad ti meni reci.

dalje, snimak njegovog opovrgavanja sam kasnije nasao, nisam znao za njega, stvarno, ali stvarno si najveci car ako mislis da bih to radio, jebem mu mater.

sto se tice raspitivanja, znao sam to ranije, sad se ne secam tacno, ali znam da imaju klauzule u ugovoru da ne smeju da rade gomilu stvari i ako kobi slomi nogu kad preskace auto, sam ce da je leci, ako kobi posalje to na net, platice milion kazni i tako dalje i tako blize, zato sam ti rekao to da se raspitas i informises, naravno da ja ne poznajem kobija.

i sad lepo procitaj ovaj moj post ceo, nista lagao nisam, a ako mislis da imam pik na tebe, nemam, a ti na mene imas (sam si to rekao u poslednjem postu, samo ne znam odakle ti), a to se moze i zakljuciti na osnovu tvog posta (tipa 'smaraju me duliovi postovi' ili sta si vec napisao, mrzi me da skrolujem). ja bre covece ne komuniciram s tobom na forumu, nemam pojma ni ko si ni sta si ni sta volis ni sta ne volis, poznat mi je tvoj nick jer ga vidjam po topicima, ali to je to, poznati su mi verovatno svi nickovi sa rura.

i jos nesto, pogresno si sve protumacio, niko tebe nije prozivao (opet citaj sta sam napisao), nego si se nesto iznervirao i onda si skenirao moj post i skontao ko zna sta, diskutuj mozgom, a ne adrenalinom.

uzdravlje i manje nervoze i losih vajbova bez razloga.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Nisam citao sve postove.

Kobe moze kad hoce, a i 50% NBA igraca, da preskoce auto u kretanju, glupoje pitanje da je ne moguce kad je moguce. Ali on u tom, bas u tom klipu nije preskocio auto nego je skocio pored njega ...

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.