Jump to content

Da se i ovako predstavim :)

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A šta imaš u tim čupavcima, a braćori?

fensi chupavci,masnokosi chupavci i nekad bili chupavci.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ovaj twisted i dalje ne kapira gde je pogresio...

Ne vidim sta je lose ako decko radi vise pravaca? I ne mislim iz zajebancije, nego ozbiljno kad bi radio, sta tu ima lose? Treba da bude ogranicen?

To sto ste ti i ljudi slicni tebi navikli da elektonsku muziku delite na milion pravaca i izmisljaju svaki dan neke podnazive da bi ispali kul je smesno, da ne kazem retardirano. Nije bitno da li ce on raditi trens, dram ili bilo sta, bitno je da je to kvalitetno, bar meni...

nisam rekao da je pogreshno...kod iole ozbiljnijeg producenta kada bi se pojavio sa ovim ovaj bi mu se zahvalio na saradnji i dovidjenja,ne kazem ja nishta loshe fgs,samo mu dajem do znanja da ako zeli ovo da pretochi u mnogo ozbiljniji nivo mora da se potrudi da pronadje sebe u nekom pravcu jer on kao individua nece nikad moci da izmisli neki svestrani pravac iliti zanr u do sadashnjoj muzichkoj istoriji. podseca me na mene kad sam pochinjao i zato mu i kazem sve ovo a ne da bi ga izhejtovao,zbog toga ova pisana forma uvek bude pogreshno shvacena...

slažem se da je deljenje na gazilion pravaca retardirano, ali neke osnovne podele (poput ove na haus, dram, tehno, trens) ipak moramo imati.

word!

PS: Dj blood ili kako vec,nastavi samo ti da radish kako mislish da je za tebe dobro i skontaj da ti niko odavde ne zeli nishta loshe nego samo iskreni saveti.

uzdravlje

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png

ja bi voleo da mogu da se odlucim za jedan pravac jer je lakse raditi i napredovati kad si usresredjen na jednu stvar, al u ovom trenutku takav izbor prosto ne mogu da napravim :)

mada bi uz dosta truda mozda i ovako uspeo, ima i takvih slucajeva, Eric Prydz, Juno Reactor itd....

Ko zna videcemo sta ce buducnost da donese :)

Edited by DJ blOOdhead

Never leave an unplugged plug unplugged!

ja bi voleo da mogu da se odlucim za jedan pravac jer je lakse raditi i napredovati kad si usresredjen na jednu stvar

apsolutno netachno

znash kako ti ideje presushe ako se ogranichish na jedan, pa chak i dva oshtro definisana zhanra

neka osoba glupak hehe

i onda zalutash u sred nichega i shta si radio? nishta...

sprdaj se niko ti ne brani ali ces doci u situaciju kad cesh reci da je bolje da si radio na jednom zanru i sa tim se maltretirao nego sa svim i svachim..ne bitno da te ne smaram ja kao ja jer ko sam ja pored svih ovih muzichki obrazovanih i intelektualno nadmocnijim ljudima sa rura!!!

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png

sprdaj se niko ti ne brani ali ces doci u situaciju kad cesh reci da je bolje da si radio na jednom zanru i sa tim se maltretirao nego sa svim i svachim..ne bitno da te ne smaram ja kao ja jer ko sam ja pored svih ovih muzichki obrazovanih i intelektualno nadmocnijim ljudima sa rura!!!

tako je matori uz tebe sam

mislim da treba da se ogranici na psy jer je to najbolji zanr [8D] [8D] [8D] [8D]

TECHNO IS LIFE!!! 

http://i.imgur.com/Dbuz95w.jpg

apsolutno netachno

znash kako ti ideje presushe ako se ogranichish na jedan, pa chak i dva oshtro definisana zhanra

obojica idete iz krajnosti u krajnost. nije sve crno samo crno i nije sve belo samo belo

Jel si ti upoznat da Skazi nije tehno?

znam da je skazi psy ali ja slusam i tehno zato mi pise skazi tehno samo sto sam ovo skazi malo fazonirao kad sam se registrovao sta ces tad sam bio klinja [:D]

Još Darude avatar, Sandstorm keva, i ona stvar od Skazija - umek lanicor!1

seres da i ti slusas Darude?

jebo sebe, smeta vam florijan, a sa skazi tehnom pričate ko da je prava osoba..

ne razumem ovo sta si hteo da kazes

TECHNO IS LIFE!!! 

http://i.imgur.com/Dbuz95w.jpg

jebo sebe, smeta vam florijan, a sa skazi tehnom pričate ko da je prava osoba..

taj rad.

Vudu,Kori, STFU plox :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• 2 weeks later...