gruja Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ja imam unutar muzickog foldera podelu na ludnica,do jaja,chupavci i neki laseri. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 A šta imaš u tim čupavcima, a braćori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ja imam unutar muzickog foldera podelu na ludnica,do jaja,chupavci i neki laseri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Inače, Laser je neki lik što piše za SK, tj. ovaj levo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 A šta imaš u tim čupavcima, a braćori? fensi chupavci,masnokosi chupavci i nekad bili chupavci. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ovaj twisted i dalje ne kapira gde je pogresio... Ne vidim sta je lose ako decko radi vise pravaca? I ne mislim iz zajebancije, nego ozbiljno kad bi radio, sta tu ima lose? Treba da bude ogranicen? To sto ste ti i ljudi slicni tebi navikli da elektonsku muziku delite na milion pravaca i izmisljaju svaki dan neke podnazive da bi ispali kul je smesno, da ne kazem retardirano. Nije bitno da li ce on raditi trens, dram ili bilo sta, bitno je da je to kvalitetno, bar meni... nisam rekao da je pogreshno...kod iole ozbiljnijeg producenta kada bi se pojavio sa ovim ovaj bi mu se zahvalio na saradnji i dovidjenja,ne kazem ja nishta loshe fgs,samo mu dajem do znanja da ako zeli ovo da pretochi u mnogo ozbiljniji nivo mora da se potrudi da pronadje sebe u nekom pravcu jer on kao individua nece nikad moci da izmisli neki svestrani pravac iliti zanr u do sadashnjoj muzichkoj istoriji. podseca me na mene kad sam pochinjao i zato mu i kazem sve ovo a ne da bi ga izhejtovao,zbog toga ova pisana forma uvek bude pogreshno shvacena... slažem se da je deljenje na gazilion pravaca retardirano, ali neke osnovne podele (poput ove na haus, dram, tehno, trens) ipak moramo imati. word! PS: Dj blood ili kako vec,nastavi samo ti da radish kako mislish da je za tebe dobro i skontaj da ti niko odavde ne zeli nishta loshe nego samo iskreni saveti. uzdravlje Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 slažem se da treba da postoje osnovne podele, al to što mu ti savetuješ da ne diverzifikuje pravce je notorna glupost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ blOOdhead Posted August 19, 2008 Author Report Share Posted August 19, 2008 (edited) ja bi voleo da mogu da se odlucim za jedan pravac jer je lakse raditi i napredovati kad si usresredjen na jednu stvar, al u ovom trenutku takav izbor prosto ne mogu da napravim :) mada bi uz dosta truda mozda i ovako uspeo, ima i takvih slucajeva, Eric Prydz, Juno Reactor itd.... Ko zna videcemo sta ce buducnost da donese :) Edited August 19, 2008 by DJ blOOdhead Quote Never leave an unplugged plug unplugged! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 ja bi voleo da mogu da se odlucim za jedan pravac jer je lakse raditi i napredovati kad si usresredjen na jednu stvar apsolutno netachno znash kako ti ideje presushe ako se ogranichish na jedan, pa chak i dva oshtro definisana zhanra Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 i onda zalutash u sred nichega i shta si radio? nishta... sprdaj se niko ti ne brani ali ces doci u situaciju kad cesh reci da je bolje da si radio na jednom zanru i sa tim se maltretirao nego sa svim i svachim..ne bitno da te ne smaram ja kao ja jer ko sam ja pored svih ovih muzichki obrazovanih i intelektualno nadmocnijim ljudima sa rura!!! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scazy^techno Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 i onda zalutash u sred nichega i shta si radio? nishta... sprdaj se niko ti ne brani ali ces doci u situaciju kad cesh reci da je bolje da si radio na jednom zanru i sa tim se maltretirao nego sa svim i svachim..ne bitno da te ne smaram ja kao ja jer ko sam ja pored svih ovih muzichki obrazovanih i intelektualno nadmocnijim ljudima sa rura!!! tako je matori uz tebe sam mislim da treba da se ogranici na psy jer je to najbolji zanr [8D] [8D] Quote TECHNO IS LIFE!!! http://i.imgur.com/Dbuz95w.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Jel si ti upoznat da Skazi nije tehno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Još Darude avatar, Sandstorm keva, i ona stvar od Skazija - umek lanicor!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 jebo sebe, smeta vam florijan, a sa skazi tehnom pričate ko da je prava osoba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ blOOdhead Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 ma sta god ja cu i dalje da radim muziku koja mi se u datom trenutku radi :) evo jutros sam se setio necega Mario Bros ima tu jos da se doradjuje al nisam imao danas vremena :) Quote Never leave an unplugged plug unplugged! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 apsolutno netachno znash kako ti ideje presushe ako se ogranichish na jedan, pa chak i dva oshtro definisana zhanra i onda zalutash u sred nichega i shta si radio? nishta... sprdaj se niko ti ne brani ali ces doci u situaciju kad cesh reci da je bolje da si radio na jednom zanru i sa tim se maltretirao nego sa svim i svachim..ne bitno da te ne smaram ja kao ja jer ko sam ja pored svih ovih muzichki obrazovanih i intelektualno nadmocnijim ljudima sa rura!!! obojica idete iz krajnosti u krajnost. nije sve crno samo crno i nije sve belo samo belo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Mocarte, znash da cu ja uvek ceniti tvoj rad!!1 Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 blood daj neki turbo folk :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ blOOdhead Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 ne izazivaj djavola, ima i toga xD Quote Never leave an unplugged plug unplugged! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scazy^techno Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Jel si ti upoznat da Skazi nije tehno? znam da je skazi psy ali ja slusam i tehno zato mi pise skazi tehno samo sto sam ovo skazi malo fazonirao kad sam se registrovao sta ces tad sam bio klinja Još Darude avatar, Sandstorm keva, i ona stvar od Skazija - umek lanicor!1 seres da i ti slusas Darude? jebo sebe, smeta vam florijan, a sa skazi tehnom pričate ko da je prava osoba.. ne razumem ovo sta si hteo da kazes Quote TECHNO IS LIFE!!! http://i.imgur.com/Dbuz95w.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ blOOdhead Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 (edited) @ rockdudbg ou jeaa! izvinjavam se nisam odmah ukapirao ko je, slabo pamcenje imam :D hvala na toplim recima cika jesuse :) Edited August 20, 2008 by DJ blOOdhead Quote Never leave an unplugged plug unplugged! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 obojica idete iz krajnosti u krajnost. nije sve crno samo crno i nije sve belo samo belo ili jebesh ili si jeben,treceg nema rodjaci! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 jebo sebe, smeta vam florijan, a sa skazi tehnom pričate ko da je prava osoba.. taj rad. Vudu,Kori, STFU plox :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 ne serite, nego dajte support or gtfo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Shoes Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 pazi ovako radim u fruti-u ali sam n00b-cina xD i znam kako je tesko napraviti ovakav rad zatoo..........BRATE ZNACI LOOOD si kako pravis ziku,ovo je preeeeekid....SVAKA CAST Quote i love this game Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts