manager Posted April 29, 2009 Author Report Share Posted April 29, 2009 nije losh Guardiola uopste.Covek je napravio tim koji pravi najvise stopostotnih sansi u istoriji fudbala.I za to mu treba skinuti kapu. cekaj stani, reci mi da se salis?? pa ti i ja bi sa ovim timom barse pravili dar mar, mislim, ti na poziciji asistenta, ja na mestu trenera, svakako :) ljudi da postave mog dedu za trenera dosli bi do ovde, dokle su stigli. samo im kazes, 'igrajte se' i gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Jedna stvar mi samo nije jasna a to je kako je ovo zavrsilo samo 1-0?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Bravo Almunija ( Almunja ? ) !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 cekaj stani, reci mi da se salis?? pa ti i ja bi sa ovim timom barse pravili dar mar, mislim, ti na poziciji asistenta, ja na mestu trenera, svakako :) ljudi da postave mog dedu za trenera dosli bi do ovde, dokle su stigli. samo im kazes, 'igrajte se' i gg e pa nije bas tako ...sto onda prosle godine barsa nije nista uradila ?:D a bio je i ronaldinjo tu ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 29, 2009 Author Report Share Posted April 29, 2009 godinu dana iskusniji? mesi bez neke preterane povrede kao prosle sezone? ronalidnjo koji je igrao kao kurac prosle sezone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 bas htedoh da kazem, sad nemaju ronaldinja :))) a i brate, tesko je biti onoliko retard kao rajkard :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Rajkard je uzeo ligu sampiona,prestanite da kenjate molim vas.A i koliko god mi pricali,isti taj Rajkard je drzao na klupi Ronaldinja.A i koliko god dalje pricali,Rajkard jeste retard,sad za vikend kad bude bio el klasiko,videcemo da li je Gvardiola dobar trener.I tachka :) Drugo,sto se tiche tekme,smorio sam se ko bulja,Wenger je ocigledno pokusao da odigra isto ko Celzi,samo je zaboravio da ima Silvestrea i Gibsa u odbrani i da Diaby i Song <<<<<< Essien i Mikel.Bolje da je udario prsa u prsa,pa nek smo i popusili 4:1,ovako znam da ce biti mozda 1:0 u Londonu,i dace ga Mancester vec nekako i onda kuracccc. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 jeste da mrzim Manchester iz dna duše, al trebalo je da bude 3-0 minimum za tu bagru Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Rajkard je uzeo ligu sampiona,prestanite da kenjate molim vas.A i koliko god mi pricali,isti taj Rajkard je drzao na klupi Ronaldinja.A i koliko god dalje pricali,Rajkard jeste retard,sad za vikend kad bude bio el klasiko,videcemo da li je Gvardiola dobar trener.I tachka :) pa to pokusavam da ti kazem, necemo videti :) stvarno nije tesko praviti dobre rezultate sa onakvim pojedincima, osim ako nisi totalno retardiran Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 od svih klubova najvise mrzim man utd , i jesam navijao da Arsenal prodje, ali kako su igrali trebali su da izgube 3.4:0.Almunia je skinuo 3 cista gola, plus tolika nekreativnost u napadu da nisam verovao.Jeste da je united krajem 1 poluvremena "parkirao bus" jer su se branili sa 9 igraca, ali opet je isla lopta u krug do iznemoglosti i na kraju nista pametno. A sto se tice Gvardiole, dobar je trener ocigledno.Nije Barsa toliko nadmocniji tim da dobija Lyon 5:2,Bayern 4:0,da gazi u Primeri sa 4-6:0 ako im je trener los...U revansu ce Celsi MORATI da se otvori a to znaci da Barsa ima sanse da da gol.Dosta im je 1 pa da se igraju :) Ali ako bude par prekida...bice zajebano. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 a zasto ce to celzi MORATI da se otvori? kapiram da hidink ide na penale Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 pa vs barse je to odlicna taktika realno :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Ne dirajte Vujadina Boskova, covek je legenda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 a zasto ce to celzi MORATI da se otvori? kapiram da hidink ide na penale ne mora da se otvori. niti ce, nesto preterano. mozda ce uci anelka, umesto mikela, i odigrati kao sa liverpulom drugo poluvreme. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 (edited) vujadin boskov nam je objasnio neke stvari..:) cudno se arsenal postavio sinoc..nasri je gurnut iza da uz fabregasa igra nekog kvazidrugog plejmejkera..jer je fabregas bio zatvoren..nesto mi se cini da se obojica nisu snasli u toj situaciji..volkot odsecen, ko da nije ni igrao a adebajor ne moze da se nosi sa onom dvojcom djavola..rvp ce dobro doci u revansu..da tu malo poveze stvari..ako budu odigrali kako znaju bice zanimljiv revans..1-0 nije nedostizno...po meni gibs je bio iznenadjujuce dobar..:) sto se tice gvardiole - kakav crni gvardiola kakvi bakraci..uzeo je tim u najboljem mogucem momentu - anri se priviko, eto sipa golove i ne povredjuje se, inijesta sazreo, mesi igra sezonu zivota, dani alves sabija..mislim kako da ne pobedi protivnike u spaniji sa po 4,5-0..jebes ti to treniranje i kurcenje s takvom ekipom..evo nek se sad pokaze kad je naiso na stenu.. a mislim da mu ni real nije u ovom momentu adekvatan protivnik jer ce na el klasiku igrati sa b timom i sa bednom odbranom.. to je isto kao sto se zoze kurci sad da je najjaci u italiji..pa kako da ne bude najjaci kad ima 10 robota najdiscplinovanijih u ligi i muju koji igra kao navijen..nije tesko pobediti u toj situaciji, jos plus kad su ti protivnici retardi poput karla `volim favalija` ancelotija i klaudija `ne znam nista` ranijerija Edited April 30, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 a zasto ce to celzi MORATI da se otvori? kapiram da hidink ide na penale koja glupost, zasto bi se iko kockao da ide na penale? ne kapiram logiku... koja je poenta 2x po 0:0 ? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 pa mozda misli da je manje kockanje ici na penale nego otvoriti se vs barse (i ja ga podrzavam :D) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Samo gledam i divim se kolike komplekse ljudi imaju :)))))))))))))))))))) Secas se onog topika kad je player hteo da iznajmi klub za 18. rodjendan i njegove slike sa rodjendana. E tu su rurovci pokazali prave komplekse, ovo je nista (i to ne mislim na playera koji je bacao trol). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Daki i Neo su prekul za ovaj forum i suvise inteligenti... o boze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Ne znam zasto se na ovom topiku prica o kompleksima.Ne razumem.Mozhe jedino o subjektivnosti i objektivnosti. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 to su dve osobine koje ima svaki posten rurovac Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 5, 2009 Author Report Share Posted May 5, 2009 sta cenite veceraske??? meni je nekako blize da dobija arsenal, mozda cak i budu produzeci, a sta dalje, pojma nemam :) iskreno, voleo bi arsenal da prodje... e sada, koliko je to realno, pored ovako jakog i odlicno organizovanog mancestera, ne znam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Arsenal nula Srba, Mancester tri komada. Tezak izbor :) Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 negde sam vec cini mi se napisao ako arsenal prodje u finale lige sampiona, pored mancestera, POPISAJTE MI SE SVI U OKO loalaoalol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 5, 2009 Author Report Share Posted May 5, 2009 evo ja ti obecavam da dolazim u arilje da ti se ispisam u oci, ali i da ti uzmem bar 3kg malina. naravno, ako arsenal prodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts