Kal1mero Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 ništa, Veron je extra igrač, al u Mančesteru nije igrao dobro. Forlan u Mančesteru, 63 tekme, 10 golova, mnogo pa bolji je od kezmana :D:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 od Kežmana smo bolji i ti i ja, i 3/4 foruma Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 dijego forlan je svakako najveci ? od svih tih kupovina..evo pre neko vece kakav je go dao barsi, i koliko je dao golova u viljarealu..a za junajted jedino sto je uradio je sto je dospeo na onaj klip `najbizarniji promasaji` gde izlazi sam isred praznog gola bez golmana i promasuje gol.. a sad mi je pao na pamet i nerealni Eric Djemba Djemba..muahahah..koji fejl.. nanija i andersona moramo jos malo da sacekamo da bi ih gurnuli u tu kategoriju Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 ne bih se slozio za nanija i andersona. napravice alex od njih velike face, tu nema sumnje. forlan je velika greska mancestera. nisu ga trebali prodati. moje misljenje Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Ne znam shto su prodali hajncea...bio je ok igrach po desnoj straniiiiii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 mozhda zato shto je levi bek a ne desni ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 aj umesto ovih promasaja da bacimo svi prognoze za revanse LS :) i da ne budu subjektivni nego realni.I da oznacimo ko ce proci dalje pa da vidimo % uspesnosti :) mancester - inter bayern - sporting panatinaikos - viljareal arsenal - roma celsi - juventus porto - at.madrid liverpool - real barsa - lion Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 i ja nesto verujem u inter, verovatno zbog murinja ali bice im pretesko u engleskoj bajern ce se prosetati pan i viljareal ce biti neka smor tekma i to je x :D arsenal 1, bendtner dao 2 gola, to u zivotu nisam video tako da moze jedino na bolje da im ide :D celzi 1 kod kuce porto 1, standardno su dobri lppol x , obe ekipe su mrtve :D barsa 1. previse su jaki Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 ja sam vise mislio na prognozu ko ide dalje a ne na ishod tekme.Ja mislim i nadam se da je na meaci tekma bila Murinjov plan, i on zna da sve pada na trafordu a da je ovo bilo vise prijateljsko odmeravanje snaga :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Da, lakshe je ne pobediti u prvo tekmi i onda igrati drugu u gostima. Mora da mu je to bio plan. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 MISLIM DA ĆE PROĆI BAJERN!1 Liverpul i Atletiko ftw,ostali me ne zanimaju :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Da, lakshe je ne pobediti u prvo tekmi i onda igrati drugu u gostima. Mora da mu je to bio plan. pa murinjo se nada da ce da prodje isto kao i sa portom :D na user jer drugacije ne moze :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 porto bi mogo daleko da dogura.. a i cenim da ce viljareal proci grke..lepse igraju, bolji trener Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 inter bajern pao roma celzi a.madrid real barsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 inter,bajern,panata,arsenal,celzi,porto,real,barsa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Slazem se sa vama, ti idu dalje, i Mancester osvaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 5, 2009 Author Report Share Posted March 5, 2009 pa tesko da mancester osvaja, posto ga inter izbacuje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Ma vidim sta si napisao nego ja pokuso da budem sarkastican, al mi ne uspeva :(( Sve u svemu NEMANJA TERMINATOR VIDIC NE IZDAJE!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 5, 2009 Author Report Share Posted March 5, 2009 pa pazi, po svemu sudeci realno je da mancester prodje, ali imam neki osecaj da ce ga ovi uterati jako.. da ce nekako izdivljati, pogotovo onaj nosati muja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 neki timovi postoje jednostavno da budu neuspesni.Inter je jedan od njih. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 neki timovi postoje jednostavno da budu neuspesni.Inter je jedan od njih. da nemaju onolike bagove neobjasnjive u igri mnogo bi bolje prolazili, pod 1 Burdisso ih je kostao prvog mesta u grupi u LS i ne bi isli na man, a sad vs Sampdorije poklon za Kasana od Rivasa.I tako ko zna koliko puta. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 da nemaju onolike bagove neobjasnjive u igri mnogo bi bolje prolazili, pod 1 Burdisso ih je kostao prvog mesta u grupi u LS i ne bi isli na man, a sad vs Sampdorije poklon za Kasana od Rivasa.I tako ko zna koliko puta. ovo sto je gruja rekao za inter odnosi se na poslednjih 20 godina a ne samo za ovu sezonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Da, lakshe je ne pobediti u prvo tekmi i onda igrati drugu u gostima. Mora da mu je to bio plan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 mislio sam da sam jedini koji veruje u inter i prolazak. al sad kad vidim vas, znam da ce ispusiti. baksuzi :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 (edited) ja verujem i to itekako.. i slazem se da su bili osudjeni na neuspeh - do calciopolia..od tada su krenule titule a i dize se samopouzdanje igracima..i onda mogu da istripuju da ce da pobede i jaceg od sebe - u ovom slucaju mancester..a i na klupi imaju najveceg motivatora moguceg nadam se u neki user najstrasniji u napadu, poput onog sinoc u njukaslu i zulija u odbrani..1:1 i \o/ Edited March 5, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts