ArktickaLubenica Posted April 11, 2009 Author Report Share Posted April 11, 2009 smrdljivi gadljivi ljigavi Makeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 (edited) nista ovi ne govore na Sky Sports ali Celzi umal sad da izgubi, 2 kornera za Bolton na kraju tekme, u prvom lopta izbacena sa linije, drugi dobar mada nista :( znaci poredak ostaje isti kako uzbudljiva zavrsnica :) EDIT opusteno manki bice 2. ili 3., kao i poslednjih 15ak dina :D Edited April 11, 2009 by Koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 (edited) what...a....day... :OOOOOOOOOOoooooooooooooOOOOOOO bane je imao assistenciju. perfektno je odigrao tekmu, dosta dobrih poteza tokom utakmice. golove su zasrali jt i ricky. i to svaki ! vodili 4:0, izbacio frenka i drogbu, i onda.. ko da petlici igraju :) makeda.. samo sto je usao, prvi kontakt i gol... aj sad njukasl... gotivne su mi stoke ove sezone, zato sto su jebeni ratnici, al mi zao njukasla :/ prosli su kroz svakava sranja i stvarno ne bih voleo da ispadnu Edited April 11, 2009 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 e ljudi, imamo internet svi, imamo livescore svi, cemu live prenos na ruru :))))) nego, iznenadilo me je to sto je 'velika cetvorka' dobila svoje tekme, ne pamtim kada se to poslednji put desilo, mislim samo jednom u ovoj sezoni da su svi pobedili prvo kolo. prvo liverpul koji je razguzio osakaceni blekburn i jebo me pas sto sam igrao +1 na slepce :D celzi rutinski do nekog sedamdesetok, a onda im je gorelo pod nogama :D jooooj sta bi bilo da su ovi izjednacili, fazon najveci preokret sezone :))) mancester po svemu sudeci rutinski, a arsenal iz keca u dvojku, i to dva komada u zaustavnom! pomalo iznenadjujuce visoka pobeda... nego, zajebi cetvorku, zakuvava se u borbi za opstanak! midlzbro izvojevao bitnu pobedu, jos ako njukasl dobije :OOO zjao i u borbi za titulu a boga mi i za opstanak!!! sve u svemu ocekuje nas paklena zavrsnica u omiljenoj nam ligi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 bane je imao assistenciju. perfektno je odigrao tekmu, dosta dobrih poteza tokom utakmice. golove su zasrali jt i ricky. i to svaki ! to je dobro cuti odlicno je odigrao cl pa sam i ocekivao da ce biti starter danas.mada su mi ova 3 brza gola boltona bila sumnjiva pa sam morao da pitam =) odo' i ja da gledam stoke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 bez obzira dal njukasl ispadne ili ne, jonas gutierez ce morati da ih napusti..lik jednostavno suvise sabija..mora preci u neki od top 5 klubova.. izvuci ce se valjda, sirer je veliki inspirator:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 da, bas sam ga gledao, za klasu je bolji od svih tamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 meni nije jasno sto je usao sa klupe ? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 verovatno jer se sirer zestoko istripovo sa onim guthriem..mozda je teo neku stek varijantu..da ide na bod.. pa kuci da skuplja pobede.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Hidink definitivno ne ostaje u chelziju. hm.. izgleda da ce biti ono cega sam se najvise i plasio. a to je raspali Anceloti. jedino se on spominje u medijima, a cim se samo njegovo ime pojavljuje... ma, sve je jasno :/ Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Bolje da ih Lampard trenira ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 ili Obi Mikel..bolje rezultate od ancelotija bi postigo 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Michael Essiens shorts by chelski365 Bought a pair off ebay and can I just say- HUGE POCKETS! I 've found Steve Gerrard and Cesc Fabregas in there too!!! kontam da je samo nama koji navijamo za te timove bila zanimljiva utakmica :) meni je non stop bilo u glavi kao da igramo finale :) mislim da je chelzi bio odlucniji i dosta jaci u duelima, i da je to presudilo. persi se nije video.. kao i ostatak arsenala. izuzev volkota i gibbs, koji me je prijatno iznenadio. i wenger isto, sa izborom igraca :) teren ocajan. sudija isto konfuzan u par navrata. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 jebote teren..ne znam kako imaju obraza da ono nazovu terenom..na pocetku adebajor padne, ja reko vidi ga glupi crnac ne ume da hoda..posle izvaljujem da su SVI igraci na terenu pokliznuli ili pali bar jednom..pa cekaj jel stadion od 900 mil funti ima travu ko na marakani posle koncerta zdravka colica? ne znam po meni je bilo za remi..golovi su svi smeh..volkot na odbitak, maluda desnom nogom (mislim da nikad ni na treningu nije dao go desnom nogom)..a ovaj poslednji je cista glupost fabijanskog..ne znam koji mu kurac celu tekmu.. inace i fabregas nije bio los..silvester najbedniji ubedljivo u nasem timu.. smor..nadao sam se finalu :( valjda ce sutra everton da prodje da mi povrati zelju u gledanje finala:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Popizdeo sam... Diaby celu tekmu na terenu (josh u 10om minutu sam hteo da ga streljam), a Nasri ulazi u 80 i nekom minutu... STRASHNO!!!!!!!!! Silvestre ne zna gde je levo... Jebi ga... Toure imao dva protivnika. Napadache Chelzija i Silvestrea :) Ne moze chovek na obe strane :) A o Fabijanskom da i ne pochinjem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 ali ona prica za didiera i 100k evra... :O Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Koja pricha? :) Ochigledno nisam bio u shkoli taj dan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 paaaa... venger je navodno dao izjavu u novinama, kako je 1998 mogao dovesti drogbu za 100k evra, ali eto.. nije video "toliki" potencijal u njemu.. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 i prodje everton:))) Na srce i misice :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 ebem im sunce da im ebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 i prodje everton:))) Na srce i misice :)) svaka im cast. jes vala da nije bila prva postava ovih, al stvarno su se borili. plus navijaci \o/ Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 \o/ nema 4 titule!!!! ma ako osvoje jednu bice im do jaja... chl nikako (nekako mi sve vuce na to da ce arsenal osvojiti) a premijer svakako vise sanse, najvise zbog zreba do kraja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 bas mi je drago, sad neka ih napuni Portsmut i da budu drugi :) i da ispadnu od Arsenala :) bilo bi vrh da svuda izvudaju za malo :) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 paaaa... venger je navodno dao izjavu u novinama, kako je 1998 mogao dovesti drogbu za 100k evra, ali eto.. nije video "toliki" potencijal u njemu.. And pigs can fly :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts