Jump to content

Premier League

ArktickaLubenica

Recommended Posts

brate inter se morao gotiviti upravo jer su luzeri..sad otkako su kraljevi italije su namnozili navijace fensere koji navijaju samo za pobednike..

bre kako da ne gotivim klub u kojem odkako sam prvi put upalio tv igraju 4 najjaca napadaca ikad..ivan zamorano, ronaldo, kristijan bobo vijeri i jos sada ibra kao slag na tortu..da ne pominjem gotivne crnce poput martinsa i kalona..i rekobu nesudjenog boga fudbala..

ja sam gotivio u Recobu i Paola Sousu i cepao sa njima sve fife pocev od 1996 :) Ronaldo je tek posle dosao...Vijeri je legenda, steta sto su mu sve stvari bile prece od fudbala pa je propao.A to sto kazes za fensere, to su isti oni koji su gotivili Lacio pre bankrota a sad prelaze na Inter i Mancester, ja iskreno ne znam ko je navijao za Mancester pre par godina...Nikad nisam gotivio ni njih ni Milan zvani staracki dom (ko god ide u penziju jos malo ode tamo da zavrsi karijeru, sad ce i Raul :) )

~~

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja sam gotivio u Recobu i Paola Sousu i cepao sa njima sve fife pocev od 1996 :) Ronaldo je tek posle dosao...Vijeri je legenda, steta sto su mu sve stvari bile prece od fudbala pa je propao.A to sto kazes za fensere, to su isti oni koji su gotivili Lacio pre bankrota a sad prelaze na Inter i Mancester, ja iskreno ne znam ko je navijao za Mancester pre par godina...Nikad nisam gotivio ni njih ni Milan zvani staracki dom (ko god ide u penziju jos malo ode tamo da zavrsi karijeru, sad ce i Raul :) )

a svi koji su u punoj snazi idu u Inter osvajaju cuda i bogove

[:D]

Sad se vidi koliko nam je nedostajalo da u isto vreme igraju i El Nino i Stevie G.

Da nisu propustili tolike utakmice zbog povreda sedeli bismo opushteno na vrhu Premiershipa.

Ali dobro, nada i dalje postoji. :)

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

ahahah,,to sam bukvalno teo da napisem..koji nesretnik..

Sad se vidi koliko nam je nedostajalo da u isto vreme igraju i El Nino i Stevie G.

Da nisu propustili tolike utakmice zbog povreda sedeli bismo opushteno na vrhu Premiershipa.

cekaj cekaj..nemojte zaboravljati KOLIKO je vila userusha © donela bodova liverpulu..da se ne salimo..evo samo kroz glavu kojih se secam - mancity 3:2, midlzbro 2:1, portsmut 3:2..znaci kolicina golova u periodu od 85-95m je golema..

i to sve ne znaci da mancester nije jadan i da su i oni budjavo dobijali tekme ali nemoj da se vi zalite na losu srecu.. to moze arsen da kaze da ga je usud sjebo da izgubi bodove od totenhema, vile, sanderlenda..

Ne razumem.

Hotjesh da kazhesh da ne treba davati golove posle 85. minuta?

Ili preokretati rezultat?

Ili da nismo isto tako gubili bodove od Totenhema, Evertona... ?

Ili da je normalno da ti najbolji napadach startuje 12 od 30 utakmica zbog povreda i da tri puta treba da ulazi u formu u toku sezone?

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Gorcine Stojanovicu,pisi sada kako liverpul igra!!! go Reds!

(Srba, 22. mart 2009 19:56)

najbolji komentar na B92 ikada, Gorčin Stojanović mi toliko ide na kurac sa njegovom kolumnom u Blicu da to nije normalno

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Samo je hteo da kaze da nemash shta da kukash jer vas sere mnogo :)

Jel to zvanichan stav GoldWina? :D

+1

Ne znam za tebe, ali ja sam gledao sve te utakmice u kojima smo preokrenuli rezultat i/ili postigli gol u finishu.

U 90% njih smo imali inicijativu i vishe shansi, tako da o nekom vaskolikom sranju nema ni govora, mada nas jeste na momente sralo, kao uostalom i svakoga shto ponekad ukenja. :)

Pritom sam ti naveo i utakmice, onako iz glave, u kojima istom logikom nismo imali sretje, pa se to potire. :)

I naravno, chitava tvoja velichanstvena teorija 'vila userusha', pored toga shto je neutemeljena u stvarnosti, nema nikakve veze sa chinjenicom da je jedan Fernando Torres odigrao jedva vishe od tretjine mogutjih minuta u Premiershipu ove godine, te da u velikom delu tih minuta koje El Nino jeste odigrao, fali Stevie G, a na koju sam se opravdano setno osvrnuo. :(

edit: typo

Edited by fushi.ryuu

.: l@w
.: co-founder of kouteki

^

@ fushi..

e kad ovako neko nesto prica kako da se ne iznerviram i da ne odgovorim detaljno..:)

naveo si dve tekme - protiv totenhema gde vas je totenhem u potpunosti nadigrao, gde ste se branili celu tekmu i na kraju manje vise zasluzeno izgubili..to je cini mi se rednapov pocetak bio..druga je sa evertonom, koje se bas dobro secam, ni ta nije bila neko zlatno izdanje, tores bio u jagielkinom dzepu..iz jedne retke akcije stevica daje go i onda smaranje..izjednacujuci gol nije user nego u potpunosti greska liv. odbrane gde je tim kejhil koji daje 90 odsto svojih golova glavom ostao sam kao duh na 2m od rejne..a i pre njega se anichebe ispromasivao svetski

s druge strane, moja teorija je utemeljenija od ajnstajnove teorije realtiviteta..kad si bas uporan, morao sam da se podsetim par detalja - i navedem par zanimljivih pobeda liverpula stecenih u poslednjim minutima tekme ili na neki drugi bizaran nacin

Liverpool 2-1 Middlesbrough

Pogatetz o.g. 86

Gerrard 90+4

Mido 70

Man City 2-3 Liverpool

Ireland 19

Garrido 41

Torres 55

Torres 73

Kuyt 90+2

Sent off:

Zabaleta 67

ovaj crveni je bio totalni smeh..ni benitez mu ga ne bi dao..a kajtovog gola bi se i inzagi postideo..i nemoj mi reci slucajno da ste ovde bili bolji posto je robinjo mogo da da jos 3 komada lagano..nego je bio malo sebicno govedo

Liverpool 3-2 Wigan

Kuyt 37

Riera 80

Kuyt 85

Zaki 29

Zaki 45+2

Sent off:

Valencia 75

ako si ovu tekmu gledao setices se da vam je vigan objasnio.. setices se i da je zaki dao mnogo dobar drugi go..i da je opet dodeljen zanimljiv drugi zuti valensiji..

Arsenal 1-1 Liverpool

Van Persie 24

Keane 42

Sent off:

Adebayor 62

ovo kao navijac arsenala ne smem zaboraviti..adebajor dobija dva zuta niko ne zna zasto..mozda zato sto se aurelio bacao kao da mu je pucao u glavu..mozda bi rezultat bio isti, cak vrlo verovatno ali iskljucenje protivnikovog napdaca u derbiju znaci mnogo ako zelis da ne izgubis tekmu

Liverpool 2-0 Chelsea

Torres 89

Torres 90+4

Sent off:

Lampard 60

Portsmouth 2-3 Liverpool

Nugent 62

Hreidarsson 78

Aurelio 69

Kuyt 85

Torres 90+2

kad bi bas bio zloban, mogo bi jos par pobeda da pomenem..sanderlend prvo kolo ili protiv portsmuta gde svakako vise od boda niste zasluzili..ali recimo da se to kompenzuje sa onim stoukom koji ste mozda trebali pobediti oba puta..

dakle u redu je, dobri ste vi, vise bi voleo da vidim dzerarda da dize pehar nego skolsa ili ferdinanda..ali nemoj nikako reci da vas nije sralo..i do lige sampiona kako ste stigli?

nisam ja neki poseban hejter liverpula, jebe mi se, samo arsenal mi je drag, al necemo da se pravimo da je sve tek tako na znanje samo doslo i da budemo pristrasni do krajnje nerealnih granica..

sto se tice povreda - a drugi? Didije Drogba,Dzo Kol,Eduardo, Volkot, Sesk Fabregas..nisu svi drugi u fulu a samo vas povrede spopadale..

Edited by GibanicA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...