Koma Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 i naravno 4. mesto svake godine u PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 bice sad treci.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Mene interesuje Deyane zasto onda ti navijas za Inter hahahahaha :))) Dobro,ajde,da kazemo da ima tradiciju.Ali luzera :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Bio je kul ekipa kad su igrali Zola,Viali,itd ali posle toga dolazi rupa od par godina i sad kao Abramovic ulozi 3 jarde i oni postanu klub? ma da...Da, Liverpool je fail, uzeli su ono o cemu sanja Roman i ceo Celsi i sto oni nikad nece osvojiti-LS. daaaaaaaaaaaaaaaavish :D ono, buraz, poredis siti i chelski, alo.. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Mene interesuje Deyane zasto onda ti navijas za Inter hahahahaha :))) Dobro,ajde,da kazemo da ima tradiciju.Ali luzera :))) mjok greshish bre, hajde da prichamo kako su sad kul i kako ce murinjo da ih preporodi i iskoreni im taj luzerski mentalitet genetske prirode :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Inter gotivim od kad sam bio klinac i od kad su svi moji ortaci navijali za milan a ja hteo da se razlikujem, a sada zbog Ibre koji mi je omiljeni igrac :) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 brate inter se morao gotiviti upravo jer su luzeri..sad otkako su kraljevi italije su namnozili navijace fensere koji navijaju samo za pobednike.. bre kako da ne gotivim klub u kojem odkako sam prvi put upalio tv igraju 4 najjaca napadaca ikad..ivan zamorano, ronaldo, kristijan bobo vijeri i jos sada ibra kao slag na tortu..da ne pominjem gotivne crnce poput martinsa i kalona..i rekobu nesudjenog boga fudbala.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ja nikad nisam gotivio Inter,zato sto jedan je DEJO! :) Ja sam lika obozavao jebeno,da ne pricam o Albertiniju,Francesku Koku roflmao,Bareziju i Bobanu.Jos Sheva,Pipo i Sedorf.Gg no re.Jedino sto sam vremenom poceo da gotivim nemogucu kombinaciju Romu i Lacio(drkam i na jedne i na druge jer su face) a Milan ce mislim sve vishe i vishe u zapecak jer je Anceloti jos uvek tu,a Pipo ce jos malo u penziju. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ua bre milanezu:) jos jedan divan tim smo zaboravili da pomenemo iz italije..koji ja mislim nema ko ne gotivi, a to je FIORENTINA..od vremena kad je igrao najbolji napadac koga je svet ikada video - Gabrijel Omar u tandemu sa Edmundom koji ide na karneval u najbitnijem delu sezone.. LOL kolko su oni bili gotivni.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Arsenal danas iz 2u2 garantovano. Kolko god da su bedni navijacu za njih !!!! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 Ovo nije tema za Calcio... btw. 1-0 za Fulham i trenutno siluju Man Utd :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 da vidiš da će slepci da izjednače sa igračem manje, osećam.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ja igrao 2 :D sestru im jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 Tovariiiiiiiiii !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 PISHAJ PO MACHESTERU PISHAJ PO CHELZIJU MA IDEMOOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 jea \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Brate mili ovaj nasri me odusevljava kako igra There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 samo sam cekao trenutak Runijeve explozije :D a onaj Madjar ga zabi alal mu vera prvenstvo postaje zanimljivo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldwin Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Arshavin FTW!!! :) GoldBet / GoldWin home page! E-mail Korisnichkog servisa u Beogradu! Od 9h do 21h, svaki dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 djarma je heroj.. a totenhem se dize iz bede 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 jebote, koja tuga. ajde da mi neko kaze da je ovo sve namesteno, i da mogu mirne duse da se ubijem. jebem ti sve, 7 dobijenih tekmi i on promeni taktiku bas danas. na koju foru jbt? i onaj gomez, kome smo se smejali cele sezone, je branio kao nikad u zivotu. sta je sve covek izvadio ju ju ju :/ i za kraj, kao slag na sve ovo, komentatori na hrvatskom rtlu ! ono se ne moze opisati. JEDAN JE BILBO MODRIC !!!11 za mancester sam bio siguran da ce kixnuti, cim sam video postavu. mnogo pametuje fergie u poslednje vreme, previse. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldwin Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ma nema Ditjvija, nema ni odbrane :) A hrvati su u fazonu chim Modritj ili Tjorluka pipnu loptu to su potezi koji su dobili tekmu :) Nebitno je shto su oni drzali ochi zatvorene i lopta se sluchajno odbila od njih :) GoldBet / GoldWin home page! E-mail Korisnichkog servisa u Beogradu! Od 9h do 21h, svaki dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ja ne znam dali je nikolas bendtner u zivotu odigrao bolju tekmu nego danas.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 to sam upravo hteo da kazem a i stvarno odlicna tekma u njukastlu,odavno nisam gledao ovako lep fuzbal,persi se ispromasivao :O gg Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldwin Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Persi daje golove samo Chelziju :) To je bilo to od njega za ovu sezonu ;) Ali ipak je imao 3 asistencije danas... Bentenr je prezalio svoje roze kopachke i pocheo da igra ;) Mada onaj zicer glavom shto je promashio mu ne ide bash na ruku :) GoldBet / GoldWin home page! E-mail Korisnichkog servisa u Beogradu! Od 9h do 21h, svaki dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts