Jump to content

Premier League

ArktickaLubenica

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa kad ga je zestoko zasrao,a i karu najvaznija tekma,mutd ce dobiti zaostalu tekmu,7 bodova razlike,a i pul nece dobiti sve do kraja,mutd osvaja...

samo mi nije jasno zasto se ona matora drtina kurci i nije stavio gigsa i berbatova u prvu,al ko ga jebe nek se sada jede :D

Um caruje, Dundo Maroje!

Jbg brate, volim ga ko Boga. Ovo danas me baš pogodilo. Stvarno ne razumem zašto nije izbio loptu ispred Toresa ali kao što kažeš, mora i on jednom loše da odigra.

Što se tiče Gigsa, znalo se da on neće početi utakmicu. Čovek nema snage da odigra više od jedne utakmice sedmično, tako je od početka sezone, pa je Ferguson morao da bira hoće li startovati protiv Intera ili danas. Naravno, odabrao je važniju utakmicu. Za Berbatova ni meni nije jasno.

Kako sam se navukao na Mančester od kako je postao srpska kolonija. Danas sam vrištao po kući kao da Zvezda igra, a ne nekakav usrani engleski klub.

Screw You Guys, I'm Going Home!

QQ lele

in other news, arsha proradio.

felaini isto :D

Posle 7 godina pobedio Liverpool...Ja ne mogu da verujem kako ovaj sudija sudi...Katastrofa...

..Strashno ...Onaj Vidicev faul nije bio za crveni to

svako ko prati fudbal zna Nemanja nije bio poslednji igrac odbrane i ono ne moze biti crveni karton...

Moze sudija da krade koliko hoce titula ce doci na Old Traford...Imamo sada 4 boda prednosti ali

i utakmicu manje...Tako da mogu svi Liverpoolovi navijaci da racunaju 7...Ovo je bio samo jedan losh dan

i verovatno umor Manchesterovih fudbalera

JEDAN JE NEMANJA VIDIC...I LOVE CRISTIANO RONALDO amd MANCHESTER UNITED

(CRISTIANO RONALDO girl fan, 14. mart 2009 15:54)

\o/

Bring It

hahaha true! po igri se videlo da pool ne moze da izgubi.Penal za pool jeste postojao, ali je pitanje da li je penal za manu bio penal, nije pipnuo Reina Parka ili Evru, ko je vec prodirao. Aureliov i Dosenin gol=pisanje po van der saru.Sad se zna ko je cale i ako uzme united titulu neka je nabiju tamo gde treba.Ovo je kao zvezda-partizan u zadnjih par godina, u derbiju ih zvezda obruka ali grobari uzmu titulu jer ne gube bodove od napretka,hajduka i kompanije

~~

svaka njima cast ali se ovo ipak desava jednom u svetlosnoj godini..da nenadjebivi car odbrane evrope napravi onakve kikseve..

i svakako da nisu bilo bolji za 4-1..ali s obzirom da je to mancester mrtvi, neka..

surova realnost je da se posle 38 kola siurno nece radovati liverpul..

i red je bio da arsenal napuni nekog vise

kazem ja, bendtnera ne bi ni u zvezdu!!!! i to sadasnju zvezdu!!!!

a man-pool, nema nesto posebno da se kaze, pool je iskoristio sanse koje je imao, mancester je napadao, imao inicijativu, ali dzabe kada nema sansi za gol.

krivo mi je zbog vidare, ali mi je i drago u neku ruku samo zbog raznoraznih hvalospeva sa vise strana i dizanja u nebesa jednog klasicnog stopera. ne moze stoper da bude najbolji igrac premier lige, kao ni golman. jednostavno to je rezervisano za igrace veznog reda ili napadace, hteli mi to ili ne.

Sad se zna ko je cale i ako uzme united titulu neka je nabiju tamo gde treba.Ovo je kao zvezda-partizan u zadnjih par godina, u derbiju ih zvezda obruka ali grobari uzmu titulu jer ne gube bodove od napretka,hajduka i kompanije

lol ?

Um caruje, Dundo Maroje!

brate, da navijam za lpool ovaj dres bih vijao ceo zivot dok ga ne kupim...fenomenalan je

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

bolje nego instant ekipa kao Celsi, jel gotivis sad i City? :)

celzi bio ultra kul ekipa mnogo pre nego shto je doshao abramovic,a city "vazda" fix u svakom sistemu dok su igrali u championshipu

najveci fail u premier ligi je bio i ostao liverpool.nece oni osvojiti pl josh 20 godina.

arsenal nikad loshiji,celzi prekasno promenio trenera,aston villa ne vredi po kurca,i ovo shto su uradili do sada je daleko vishe nego shto vrede

zakljucak-mancester osvaja opushteno,a navijamo za bristol city da udje u premier sledece godine [:D]

Bio je kul ekipa kad su igrali Zola,Viali,itd ali posle toga dolazi rupa od par godina i sad kao Abramovic ulozi 3 jarde i oni postanu klub? ma da...Da, Liverpool je fail, uzeli su ono o cemu sanja Roman i ceo Celsi i sto oni nikad nece osvojiti-LS.

~~

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...