Jump to content

Premier League

ArktickaLubenica

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja sam odgledao prvo poluvreme i prechke, prechke, prechke...

Onda je riknuo web prenos, ali sam se molio da damo gol u finishu chisto da bude sladje. Yossi mi je uslishio molitve! :D

Danas bi Villa mogla da se vrati u formu. :)

Koji to mi, majke ti? Ti si kao navijac Liverpula? Ako sam u pravu pretpostavljam da si na stadionu na svim domacim utakmicama ili mozda gresim.

Edited by MI5T

Screw You Guys, I'm Going Home!

Kako Liverpul juce tako i Manchester danas nema sta da se bunim, jeste Liverpul igrao bolje ali Villa je sama odlucila da se skroz povuce, a to sam i rekao caletu, gubi Villa, pokusavaju da cuvaju rezultat 20 minuta...

Ali i dalje sam ubedjen da je Manchester poremecen, ova pobeda je digla moral samo klincima, Gigs, Skols, Runi vide da je tim u govnima, barem se nadam :D

djubrad, sve tekme su dobili ovako do sad...Villa ih pojela ali posle vodjstva su se povukli kao pickice i zato su primili ova 2 nesrecna gola, a da ne pricam sto cristianov sut bio 12 na sat, ali eto brani Fridel od 42 godine sa reflexima kao frizer od 90 godina

~~

djubrad, sve tekme su dobili ovako do sad...Villa ih pojela ali posle vodjstva su se povukli kao pickice i zato su primili ova 2 nesrecna gola, a da ne pricam sto cristianov sut bio 12 na sat, ali eto brani Fridel od 42 godine sa reflexima kao frizer od 90 godina

cekaj sini ti je lepo reko..al moram i ja da dodam - el si ti ikad gledao neku fridelovu tekmu ili neku njegovu odbranu? kad god igram na kladzi protiv aston vile drhtim sto je on na jebenom golu..a slicno je bilo i dok je bilo u blekburnu..odlican je golman i nemoj pricati svashta..pritom sut je bio dosta precizan i bio je poprilicno markiran..

bilo bi veselije da ga nije dao al necemo kriviti fridela za to svakako..

videlo se da se bacio 1,2 sekunde kasnije nego sto bi trebalo, tj 2 sekunde posle suta, zato sam i rekao.Nisam rekao da je los golman nego je mogao to da odbrani, a i bio sam popizdeo pa ga napljuvao :)

TRPAJ MANCESTERU !!!

titula! \o/

inace, ovo vam je Macheda, sa novog Menadzera :D, dobar decki :) nisam mogao da verujem kad je postigao gol danas

http://yfrog.com/0d27800111j

otkud ti slike igraca i ta pozadina?ja imam neku belu jadnu :) standard...jel to do patcha nekog novog ili treba nesto jos da se skine?

~~

ma ne, slike su ti facepackovi, oni sadrze slike igraca iz timova koji ti trebaju, a njih skidas sa neta i stavljas u one foldere gde ti je instalirana igra, kao i ove pozadine

ako ti treba facepackova, pozadina, ako hoces da znas kako da ih pravilno instaliras, i bilo sta drugo, poseti

http://www.fm-serbia.net

;)

Edited by Koma

^^

mozda nije imao usporeni snimak pa se zbog toga kasnije bacio...

elem,kad mi neko ko navija za pool kaze da nekog kenja ,raspadnem se :) ,mnogo lep gol onog kako se vec zove,i lepa tekma generalno

Arsenal osvaja !

Um caruje, Dundo Maroje!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...