sinister Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 realan rezutat je bio 0:0. mrtva utakmica i to.. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 ubili su fudbal.. al mora celzi da kupi jos jednog cf vrhunskog zaa ovakve bolnica situacije.cisto da se nadje vesthem - ars realan rezultat je bio 0-7. veliki aplauz za grina koji je objasnio neke stvari na golu..necak rigobeta songa isto zari i pali.. totenhem \o/. konacno jebote ali dali se crna nedelja nastavlja u sredu:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 lazhes.slikaj tiket. :D Evo ti ga na :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 dobro,to si jedino pogodio:)))) A rekao si da te sjebo samo siti za pare:)) LIAR LIAR PANTS ON FIRE :)))) Ali ristekpa. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 FIX dana je meni Newcastle 1 ili Werder 1 =^_^= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 I bi jedan :) Bar za Newcastle :) @ Gruja Shta sam josh omashio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Pa ja bio :) Ali fiduje ti komp :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 I bi jedan :) Bar za Newcastle :) @ Gruja Shta sam josh omashio? brate,salke wolfsburg 2:2,Ren-lion 3:0 i siti-liverpul 2:3 :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) Hmm... Ko zna shta sam ja gled'o :) Ja totalno imam neke druge informacije :) Edited October 29, 2008 by Doca[RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 veceras ludilo Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Ono shto meni treba je Arsenal i Man C :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 au kakva tekma :D osecam da su igraci onako bas zamrzeli ramosa, i sad.. posto ovog vise nema, posteno se otvorili :)) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 brate, ova tekma se mora skinuti!! mora se imati! nadam se da ce ovi mrtvaci sa rts-a dati neki snimak ... mislim, stoji u programu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 eo krece snimak na rtsu :) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Krece snimak, inace gledao sam prvo poluvreme na netu i kakav fenomenalan gol Bentleya... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 Slaba igra Liverpula provukose se na penal... Morace bolje u subotu pored ovih napaljenih Totenhemovaca dali su 4, mada i primili su 4, ne znas sta da ocekujes od njih u sledecoj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 auuuu koja bulja od ekipe ovaj totenhem,arsenal napada celu tekmu i bolji je i vodi 4-2 do 90 mina i onda bulja golovi! arsenal stvarno nema srece jbm ih u glavu :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 ja mislim da stavljam pare na napaljeni totenhem protiv raspalog i srecnog liverpula. mora prestati da ih kenja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 To je realna pricha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 ja mislim da stavljam pare na napaljeni totenhem protiv raspalog i srecnog liverpula. mora prestati da ih kenja... slobodno, nisi skoro bacio pare :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 30, 2008 Author Report Share Posted October 30, 2008 slobodno, nisi skoro bacio pare :) Plasim se da neces biti u pravu, imam neki sugav osecaj da ce raspali Tott'nam da nam dodje glave :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 ma daj, pogledaj samo 4 gola od juče, ne znam koji nije bio user, osim onog Jenasovog da kažeš. Modrić onakav volej uhvati jednom u sto godina, Bentov gol je odbitak, a Bentley-ev user neću ni da komentarišem. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Takodje, ali ne stavljam pare na njega nema shanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 a realno i Jenasov je u raslje,tako da ti teorija pije vodu Pero :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts