alfa Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 lol ja imam al necu da ti dam zato sto si cigan :p Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 ako stvarno imas,molim te mi nabavi karte,stvarno bi mi jako puno znacile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 zajebavam se bre... a na tekmu mozes da odes ako:imas pretplatnu kartu,si u grupi,dobijes na nagradnoj igri,cale ti je vlade divac ili da kupis kartu sto je oko 2 soma,prodaju vodje grupa... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 jebote dajte Lesku dve karte,sigurno mu devojcica navija za Partizan:))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 alfa muzjak ne seri....... mozes da udjes i ako ti je danilovic cale :p -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 zajebavam se bre... a na tekmu mozes da odes ako:imas pretplatnu kartu,si u grupi,dobijes na nagradnoj igri,cale ti je vlade divac ili da kupis kartu sto je oko 2 soma,prodaju vodje grupa... pa ponudio mi je jedan ortak da uradi ono izlazenje sa propusnicama... jebote dajte Lesku dve karte,sigurno mu devojcica navija za Partizan:))))) pa jeste:)).Gleda na tv-u svaki put,bas voli,a nikad nije bila...pa sam hteo da je iznenadim...a ako vec odem tamo ispred Pionira,ne mogu da rizikujem ovo sa propusnicama,pa da ga ispusim ili nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 au Leško, pa kakav si ti okoreli zvezdaš ako ideš na tekme partizana, i to zbog ribe.. katastrofa 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 ^NAVIJACU ZA STRANCE !!!! :DDD inace,mislim da bi u vujakliji mogla da se nadje takva definicija za termin - papucar! :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 mislis? ^_^ The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 lesko, sada si me razocarao kao coveka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 we win :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 nisam nikada pokusavao sa propusnicama,al rece mi ortak,koji je i pre tako ulazio,da sada vise ne moze,kao ne daju da se izlazi iz DVORANE... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 pa ne ide to tako :D nego posto onaj sto cekira karte stoji na dnu stepenica on ti cekira i ti kad se penjes bacis je dole tvojima ;) i tako se to radi :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 kako god,rekao mi je da ne moze vise tako...mozda je izbaronisao :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Shteta shto su Panionios i Milano dobili, inache bi nam shanse bile mnogo vece sa ovom pobedom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 da,sada ako budemo u trouglu sa efesom,efes ide dalje iako imamo bolji medj. skor,najbolje bi bilo da dobijemo jos 2 ;) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 sto se tice propusnica, to je jedini razlog sto ga pusim ove godine za evroligu :/ jedini drug s kojim bih mogao da idem, ima sezonsku kartu, i znam da je na svaku utakmicu bez problema usao, ja ne mogu nikako karte da nabavim... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 kako god,rekao mi je da ne moze vise tako...mozda je izbaronisao :D pa meni drug ide sa tom propusnicom reko je da ce uci par njih bas cu ga pitam :D pa odakle vam to ako bude trougao sa efesom i jos jednom partizan ne ide dalje ?:D gleda se kos razlika te tri ekipe samo :D tu je partizan dobar i jos ce panionios da opere ovde 10 sigurno :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 tako sam cuo na SOS-KOSU ,mada meni ta pravila nisu jasna :/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 ja sam cuo rasica cini mi se da kaze posle meca, kako je jako bitno sto smo ih pobedili sa vecom razlikom nego oni nas, jer se to gleda... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 pa to se gleda ako su dve ekipe samo izjednacene po broju bodova a ako su tri znam da nisu ista pravila npr kad je evropsko prvenstvo i tako ti uleb euroliga kupovi blabla :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 ulazi se sa propusnicama stalno...to su mi bar 2-3 ortaka rekla...sad kako,koji je sistem,nemam pojma... @mendzi .!. @vlada .!. :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 brate :(((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 ulazi se sa propusnicama stalno...to su mi bar 2-3 ortaka rekla...sad kako,koji je sistem,nemam pojma... @mendzi .!. @vlada .!. :))) pitao sam ortaka pa da kazem :D preko bilijar kluba izlaze sa vise propusnica i onda tako u krug :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 zajeban je rad, vrlo!! ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts