Jump to content

SD Partizan 08/09

Lex

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@leisure, slika je genijalna, pravi momenat...pa nek se zapita opet ko je kriv

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Ma barem cemo da gledamo dobre timove, a ako prodjemo svaka cast, ako ne jbg :)

1. KOLO (četvrtak, 23.10.2008.):

PARTIZAN - Sampdorija

Sevilja - Štutgart

(Standard je slobodan)

2. KOLO (četvrtak, 06.11.2008.)

Štutgart - PARTIZAN

Standard - Sevilja

(Sampdorija je slobodna)

3. KOLO (četvrtak, 27.11.2008.)

PARTIZAN - Standard

Sampdorija - Štutgart

(Sevilja je slobodna)

4. KOLO (sreda, 03.12.2008.)

Sevilja - PARTIZAN

Standard - Sampdorija

(Štutgart je slobodan)

5. KOLO (četvrtak, 18.12.2008.)

Sampdorija - Sevilja

Štutgart - Standard

(PARTIZAN je slobodan)

Edited by ArktickiMajmun

sve grupe su u principu jake,mozda je ova od jacih ali po mojoj slobodnoj proceni dajem vam 5 bodova.Prebicete sampdoriju(nemaju jos pobedu u seriji A,dolazi vam u pravo vreme,bitnije ce im biti trenutno prvenstvo nego kup uefa).Uzecete bod Standardu posto oni mater im jebem izgleda da znaju da igraju na rezultat(izbacili trenutno tuzni everton,ali opet dva puta igrali sa liverpulom 0:0,tako da ne znam da li cete njih uspeti da slomite) i dajem vam bod u Stutgartu(oni su izgubili kompas ove sezone,Gomez i Kakau su poslednji put dali gol pretprosle godine,jes da su sad prebili Werder,ali iskreno mislim da tu mozete da napravite iznenadjenje).Jedino mech sa Seviljom je taj gde vam ne dajem bodove,jedino sto vam i on dolazi u pravo vreme jer cete tada,nadam se i biti na mojoj racunici od 5 bodova,pa mozda budete i malo opusteni,otkud znam.Sve u svemu,po meni sampdorija sigurno ispada,e sad,bice lomljava izmedju stutgarta,standarda i vas za preostala dva mesta.Srecno.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

teska grupa , to je cinjenica, ali to su nijanse, cinjenica je i da kup uefa nikad nije bio jaci

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Ako nista barem necemo igrati protiv timova koji unistavaju fudbal *kasalj* istocna evropa, fc moskva i ostali tripovi, mrzim kada igramo protiv njih.Ako ispadnemo, bice zasluzeno jer po igrackom kadru jesmo najslabiji, a ako prodjemo opet ce biti zasluzeno, jer to onda znaci da su dali 110% svojih kapaciteta.Stvarno se radujem mecevima, sve su jake ekipe i konacno cemo videti gde je Partizan u Evropi, i da li je spreman da stvori neki evropski tim.Jedino sto ako uspeju nesto, verovatno ce nasa zedj za parama proraditi i prodati pola tima...

^ fina prognoza, ako prodjemo vodim te na pivo [:D]

Eh da su svi ko ti,uvek bih vam zeleo srecu :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Pa da,odrali 1 razlike :D ,imali srece na kraju onaj njihov promasio i to je to...

Velickovic bio najbolji i opet su imali neobjasnjivo los start,uvek moraju da krenu da gube neko nedaj boze razlikom u 1. cetvrtini i onda sustizu :O

Um caruje, Dundo Maroje!

Cisto da se zna :

Ulaznice se mogu kupiti na dva načina:

1. Kao paket ulaznica za oba meča (Sampdoria i Standard) po sledećim cenama:

- Jug i sever, 800 dinara

- Istok i zapad, 2000 dinara

- Lože, 4000 dinara

2. Pojedinačne ulaznice za meč protiv Sampdorije po sledećim cenama:

- Jug i sever, 500 dinara

- Istok i zapad, 1250 dinara

- Lože, 2500 dinara

realno,karte nisu skupe (pogotovo kada se uporedi sa proslogodisnjim zvezdinim kartama) tako da ocekujem pun stadion 2 puta :)

Um caruje, Dundo Maroje!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...