markotod91 Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Dolazim u subotu, nemam koga ranije da navatam. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 u koliko ura planirate to u sredu ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 jako me zanima sta je ur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 kili, ur je bio grad u staroj vaviloniji, jedna od prvih kolevki kulture...a ura je sat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 dalo se pretpostaviti samo zasto se koristi ta rech :D sto se tice izvodjaca na iron maiden wannabe i idiote se ide da pevamo kad sunce opet zadje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ja idem da pijem, ne znam za vas:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 taj faj, grlo mi je u totalnom kurcu tako da od pevanja nishta lol .. tu sam da popijem svojih x piva i odem kutji da se komiram :] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 pa oko 9h recimo da se nadjemo svi, tako imash vremena i da se napojish i da naspavash za posao sutradan:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ололол ко још ради четвртком :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ja sam u sdu trenutno, al bi trebalo da palim za bg sutra...tako da cu gledati da dodjem, cucemo se jos za organizaciju:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 kole neka dodje kad hoce ofc:)) al siguran sam da ce se vreme koje mi dogovorimo poklopiti sa njegovim vec prethodno utvrdjenim:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Ja dolazim samo duzmem pare od druga. Mozda se i vidimo, ako neko ide u subotu, nek bachi PM. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ffs, kako sada svi smaraju... killy nepismen pa pishe "duzmem", pa deca misle da je to "in"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 taj nacin pricanja sam ja video u wowu jelte od voivodjana iz istog a kreator je sad na tom istom server pa se to prosirilo i na forume i chatove :D verovatno immz moze da potvrdi ko je pokrenuo to jer sam od njega video to jos pre par godina :D al kapiram da nije moglo biti izmishljeno u rlu jer je jednostavno misswritten :D i narvano sve ovo ima znacaja za ovaj topic :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Errrr, ja to cuo iz nekog starog ciganskog vica... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 urbane legende ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ffs, kako sada svi smaraju... killy nepismen pa pishe "duzmem", pa deca misle da je to "in"... lol koji ste nubovi...u istocnoj srbiji se govori tako, duzmem, dumrem itd...jebote o cemu mi pricamo, vudu banuj nas od sutra ujutro na par dana:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Dobro je vreme u 9, taman ima vremena da se posle posla odigra koji basket, okupa i dodje na pojenje i pojanje....:) @Dule Od kad se govori tako u Ist.Srbiji...? @Kreator Poceo si da uterujes...dugove...:) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 vidimo se sjutra \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 nije iskljuceno da se tako govori, ali se to pise na specifichan nachin(npr, apostrofi, isl) vidimo se \o/ lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 sreda i cetvrtak su losi, ne bih da se cimam kad vec radim ujutru. isla bih u petak ali timo je od 2 do 5 a ja radim od 9... dobicu otkaz zbog podocnjaka :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 E idem i ja ionako mi je na 5 min od gaIbe. Pokusacu da napijem koleta pa da ga .... u stvari sto da ga napijem? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Aj u devet da se nađemo kolektivno na licu mesta negde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Dobro je vreme u 9, taman ima vremena da se posle posla odigra koji basket, okupa i dodje na pojenje i pojanje....:) @Dule Od kad se govori tako u Ist.Srbiji...? @Kreator Poceo si da uterujes...dugove...:) Dobro sam se setio sad, duguje mi pola godine pare za WoW. Kao, donecu ti sutra, preksutra, naksutra... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 ponesi sansu da pogledam:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts