rsbane Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Pozdrav svima :) Samo da vas obavestim da su pocele prijave za Serbian - Heaven Mini Tour Na turniru ce ucestvovati 16 ekipa :) Prijavite se na Serbian - Heaven Sajtu. Fali nam par sudija :) Molim one koji mogu da sude meceve u vremenskom rasponu od 16H-22H da mi se jave na msn (rsbane@mail.ru) Pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 druze okaci informacije ovde... Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 To je ona klasichna fora ovde samo napishu da ima turnir i daju link ka sajtu... Da bi imali shto vishe usera.. I onda kada hocesh da idesh na forum da pogledash, da bi ga pogledao morash da budesh registrovan (kao shto sam i pretpostavio) da bi mogli da fapuju na OMG vidi josh jedan se registrovao danas! A server vam je cool, kada je moj ispred mene preko pola ekrana mi pishe njegovo ime i koliko ima hp-a i armor-a... LOL.... isto tako kada neko nekog ubije HS-om ispishe na sred ekrana taj i taj je toga ubio headhost-om... shto je inache jako bitno da se vidi! rofl.. Da ne pricham za admine koi su josh uvek napaljeni pa non stop neshto kenjaju velikim slovima I vrhunac je shto sam dobio ban jer sam overavao zidove na njuku jer som iza zida galopira ;-) Sve u svemu josh jedan rofl community... i pass ;-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 ^^ word Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 hahaha pa ja sam dobio sto puta ban na tom serveru!! ubijem pet coveka i on kaze kako mozes da ubijes pet coveka sigurno ce neko da te pogodi u glavu!! ahahahha! a admini udju u spec. i samo nesto kenjaju ne mozes da igras ko covek... mislim strasno ko sve danas igra cs!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Ma CS je oduvek igrao sve i svako.. ali ono.. ko sve danas dize server... Napaljeni klinci :-) Posle fapuju xD Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 hahaha pa ja sam dobio sto puta ban na tom serveru!! ubijem pet coveka i on kaze kako mozes da ubijes pet coveka sigurno ce neko da te pogodi u glavu!! ahahahha! a admini udju u spec. i samo nesto kenjaju ne mozes da igras ko covek... mislim strasno ko sve danas igra cs!!! pa ako ubijes pet COVEKA,svaka tebi cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsbane Posted July 27, 2008 Author Report Share Posted July 27, 2008 (edited) To je ona klasichna fora ovde samo napishu da ima turnir i daju link ka sajtu... Da bi imali shto vishe usera.. I onda kada hocesh da idesh na forum da pogledash, da bi ga pogledao morash da budesh registrovan (kao shto sam i pretpostavio) da bi mogli da fapuju na OMG vidi josh jedan se registrovao danas! A server vam je cool, kada je moj ispred mene preko pola ekrana mi pishe njegovo ime i koliko ima hp-a i armor-a... LOL.... isto tako kada neko nekog ubije HS-om ispishe na sred ekrana taj i taj je toga ubio headhost-om... shto je inache jako bitno da se vidi! rofl.. Da ne pricham za admine koi su josh uvek napaljeni pa non stop neshto kenjaju velikim slovima I vrhunac je shto sam dobio ban jer sam overavao zidove na njuku jer som iza zida galopira ;-) Sve u svemu josh jedan rofl community... i pass ;-) Ovde se uvek nadje neki pametnjakovic , koji sve zna . Sad si to ti.Sto se lepo nisi regovao i video da je stvarno u pitanju liga , ne ti si umesto toga napisao ovde roman,daj mi ip od tvog servera pa da se slatko ismejem.Botu nemas veze s vezom a nasao si meni da kenjas.Zato bolje cuti i igraj domine , cesljaj barbike hahaha pa ja sam dobio sto puta ban na tom serveru!! ubijem pet coveka i on kaze kako mozes da ubijes pet coveka sigurno ce neko da te pogodi u glavu!! ahahahha! a admini udju u spec. i samo nesto kenjaju ne mozes da igras ko covek... mislim strasno ko sve danas igra cs!!! A ti tek da cutis, kao prvo nauci padeze , kao drugo saljes mi svoju devojku na msn da mi prica neke lazi , ukljucis aim , kad igras bez cita imas reflex ko mrtav konj, a odjednom si HeatoN , te price negde drugde prosipaj... Edited July 27, 2008 by rsbane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 ne znam da li da se smejem ili da placem :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 ps. jel mogu da dobijem admina na tom vasem serveru? banovacu sve cheatere sa rura... znam ih sve Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 desi eyele,glup ti je novi nick. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Mini turnir koji nece propasti :) E drzhim te za rech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 @rsbane da si malo pametniji reko bi ti da si RTD ;-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 desi eyele,glup ti je novi nick. sva sretja pa je onaj prosli zracio kako je dobar bio :P anyway im doing it for teh lulz Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 hahaha pa ja sam dobio sto puta ban na tom serveru!! ubijem pet coveka i on kaze kako mozes da ubijes pet coveka sigurno ce neko da te pogodi u glavu!! ahahahha! a admini udju u spec. i samo nesto kenjaju ne mozes da igras ko covek... mislim strasno ko sve danas igra cs!!! imaš klan ? rsbane izloguj se, čovek ti objasnio par stvari, ti si se opet iskenjao a ni na jednu kvalitetnu zamerku mu nisi odgovorio, Fica94 alt maybe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 To je ona klasichna fora ovde samo napishu da ima turnir i daju link ka sajtu... Da bi imali shto vishe usera.. I onda kada hocesh da idesh na forum da pogledash, da bi ga pogledao morash da budesh registrovan (kao shto sam i pretpostavio) da bi mogli da fapuju na OMG vidi josh jedan se registrovao danas! A server vam je cool, kada je moj ispred mene preko pola ekrana mi pishe njegovo ime i koliko ima hp-a i armor-a... LOL.... isto tako kada neko nekog ubije HS-om ispishe na sred ekrana taj i taj je toga ubio headhost-om... shto je inache jako bitno da se vidi! rofl.. Da ne pricham za admine koi su josh uvek napaljeni pa non stop neshto kenjaju velikim slovima I vrhunac je shto sam dobio ban jer sam overavao zidove na njuku jer som iza zida galopira ;-) Sve u svemu josh jedan rofl community... i pass ;-) u potpunosti se slazem...pogotovo sto se tice drugog dela posta P.S Pet coveka! DOBRO JE :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Ma CS je oduvek igrao sve i svako.. ali ono.. ko sve danas dize server... Napaljeni klinci :-) Posle fapuju xD Tako je, ja sam u njihovim godinama jos srao gace i jeo pacija govna umesto dudinja ! Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 @rsbane da si malo pametniji reko bi ti da si RTD ;-) nuff said? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 imaš klan ? rsbane izloguj se, čovek ti objasnio par stvari, ti si se opet iskenjao a ni na jednu kvalitetnu zamerku mu nisi odgovorio, Fica94 alt maybe? ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 5 Coveka FTW. A sto se topica tice, sta reci a ne zaplakati. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 joj teach reko ti da si nub...i to ni manje ni vise nego rsbane ! Quote arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 kad sam znao da ce desert rats nesto da bude kriv Quote First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Serbian - Heaven Mini Tour Mini turnir koji nece propasti :) Prvo sam pomislio da je ovo LAN ... ne obazirem se vise na lige koje propadaju (not) ima ih previse xD kad sam znao da ce desert rats nesto da bude kriv Pa ocigledno je da su se ugledali na pacove... (Mislim na ove desert xD) ontopic: Pogledaj malo datume drugih liga koje se trenutno igraju, ili ce se igrati u bliskoj nam boducnosti... Botovska ce liga biti u suprotnom :) Quote WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 aj nek jos neko okaci link da pravi ligu,bas malo liga ima. Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 liga izuzetnih noobova anyway gl hf btw urbanexp jak klan objasnili ljudi vec na nekoliko lan turnira da bi ti mahovino doshao i pljuno tako noshalantno na dechka,izvini mu se! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts