Kole Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 koji server/faction? : ) magtheridon/horda, sa igorovom ekipom (tj jozza je uvek online, a jeca i darko chesto, igor vrlo retko =o)) napolju je od-vrat-no kad nema ladovine na vidiku il ne daj bozhe morate u bas da udjete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 magtheridon/horda, sa igorovom ekipom (tj jozza je uvek online, a jeca i darko chesto, igor vrlo retko =o)) uf uf, ja imam druida na ally strani na maghu, dodushe lvl20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 kad smo vec kod toga, danas ce nemacke pancer divizije da sabiju britansku vojsku u severnoj africi i poteraju ruse iza urala...a posle mozda nukujem london:) ccc. zashto se iskrcavati u sev afriku osim oko sueca, i josh bitnije, zashto na ruse pre nego shto se uzme britanija? :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Jeo pršutu i mlečni namaz :) omg ako je prava, prava prsuta, onda taj mlecni namaz i leba koji si jeo uz nju cini svojevrsnu blasfemiju i poganu interferenciju u uzviseni ukus jedinstvene prsute!:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 jebi ga, najbolja je pršuta u lepinji s kajmakom, ali jebi ga, nije više četresedma :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 uf,lepo sam izblejkao,svaka mi cast! sad bi trebalo da odem da se oshisham,ali to najvise na svetu mrzim,tako da ne znam da li cu otici...i samo da se organizujem nesto za veceras,da ne izblejim gajbi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 jebi ga, najbolja je pršuta u lepinji s kajmakom, ali jebi ga, nije više četresedma :( au to jeste do jaja... mada, ja bih tako hasao ovu nasu prsutu, onu hardkor licku prsutu s tavana iz srednjevekovnog sela koje nema struju ne bih mogao ni sa cim, pa ni sa lebom, mame mi, ono je nenormalno, imao sam prilike da uzivam u tome (a mislim da je malo ko, posto je ovo moje selo bas bilo hardkor middle earth) do neke 91, onda su tamo poklali sve i spalili, tako da su ostala samo secanja:) i ne, nisam vremenom idealizovao:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 omg ako je prava, prava prsuta, onda taj mlecni namaz i leba koji si jeo uz nju cini svojevrsnu blasfemiju i poganu interferenciju u uzviseni ukus jedinstvene prsute!:) Prava je prshuta ali tako nisam mogao kajmak, mnogo bi mi teshko palo. Inache obichno to jedem. Ovaj namaz je kao neki krem sir, sto mi je bolje jer nije toliko masno (da kazhemo) a opet je namaz :) onu hardkor licku prsutu s tavana iz srednjevekovnog sela koje nema struju ne bih mogao ni sa cim, pa ni sa lebom, mame mi, ono je nenormalno, imao sam prilike da uzivam u tome (a mislim da je malo ko, posto je ovo moje selo bas bilo hardkor middle earth) do neke 91, onda su tamo poklali sve i spalili, tako da su ostala samo secanja:) Josh jedan Lichanin? :) omg odakle si sad pa ti? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 lol brkati licani:) to je po kevi, po caletu mu dodjem rus (lol jos sam kao high elf, caletov deda je bio neki bajica i zapalio je kad je bila oktobarska, cak je trebalo da dobijemo gomilu sranja posto je denacionalizacija tih zamkova i vila i kuraca, ali izgleda nista od toga, naravno), deda po kevi mi je sa otrica, a baba iz, pazi sad maricica. to je to selo od pet i po kuca bez maltera i bilo cega, a na tavanu prsuta bog te jebo!:) i naravno svi se prezivaju maricic. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 cek lucky kolko nas ima? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Idem da pokorim konjarnik u basketu!1:D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Idem da pokorim konjarnik u basketu!1:D pokoriš.. mlečnim zubima.. znašvećšta.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 uf uf, ja imam druida na ally strani na maghu, dodushe lvl20 a i tamo je mohi ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 zeludac tjao... plazma, ranatidin , gelusil i jos se valjam kolko me jebe ... o zivoteee Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Kad smo kod toga, s kevine strane su mi Škundrići, a onaj Petar Škundrić što je osnovao SPS mi dođe neki dalji rođak. Jel mogu i ja da se učlanim u tu vašu sektu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 naravno, skundric je omgpwn prezime:) dobro, nije u rangu sakota, vugonja i slicno, ali se dobro drzi hahah:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 I pwn :) elem, jutros zaginuo do nekih 8-9, sad ustao, i tako... pijem kafu :) btw ima neko dl link za The King - Gravelands album ? odlepio sam, nigde ne omgu da nadjem.. if so, pm plz ^_^ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 ch1zda cuo sam da ima dakica link za to Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 HA FIRST POSLE NOVOG PADA FORUMA :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 @ pesma nasao sam na gusarima, dojaja je sto su se otvorili i za non-sbb usere... elem, sad jurcam resenje za neki problem za apache serverom, ne moze da mu se pristupi spolja, jedino preko localhosta ja mogu da vidim, pica nece da pusti nista preko ip-a :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Awaiting Fear objasnio :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 jebote ovaj forum zakazhe kad ti je najpotrebniji : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Zapio sam se a nishta nisam uradio pa se smorio i dosho kuci,aj lebac ti xD У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 dobro jutro !!! novi radni dan,ali danas je pocetak meseca,sto znaci da je prvi radni u narednih 30 za mene...bice veselo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 DOBAR JUTAR RADNI NARODE! KO RADI, NE BOJI SE GLADI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts