abohac Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 bolji ti je bio prvi odgovor :) al bitno da si skapirao šta sam hteo reći ... ( kao jedan od mnogobrojnih ličana na ovom forumu ;p ) Da sam ostavio samo prvu rečenicu morao bih posle da kucam još, 100%. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 uf kakva savionica, jbn moje pachije noge i cipele za slave i sarane lol barem tju vecheraske da prvi put u zhivotu legnem pre 01h :D Ihihihihihih maaatoorriiiiiii ijao ijao :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 duvaj ga bre matora izdrkotino :D nedam se josh! :* • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) Daces daces za 6 meseci ihihihih Kad se osetis spremnim dacu ti savet za udobne podgaće, anatomske cipele, kao i košulje koje se nasporije usmrde Edited August 4, 2008 by f4ts0 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 uf kakva savionica, jbn moje pachije noge i cipele za slave i sarane lol barem tju vecheraske da prvi put u zhivotu legnem pre 01h :D jao jao cile el si se ti to nama zaposlio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 uf kakva savionica, jbn moje pachije noge i cipele za slave i sarane lol barem tju vecheraske da prvi put u zhivotu legnem pre 01h :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Puna mi kutja ljudi ceo dan. Nemozh chovek ni da baca na miru u ova teshka vremena :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ajde bre kukadzhije, e vala netjete da dochekate i od mene da jadikujem svako jutro, em shto nisam taj tip koji vishe od jednog dana u nedelji kuka, em shto ne mozhe kod mene kao kod vas da se visi na netu, tj. ne mozhe da se visi uopshte :| .. em shto ne verujem da tju ovde duzhe od ovog probnog perioda da ostanem poshto koliko sam pospikao uslovi su prilichno loshi .. ali otom potom netju da prejudiciram :] ja se ne dam vec dve godine, znas i sam na sta licim shta ti fali bash si sexy :* • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 poshto koliko sam pospikao uslovi su prilichno loshi . Oh noez nema dopa u kafeteriji!!!!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Kafeterija u firmi? Gde on to radi, u Njujorku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 pa jbg matori, kod vas u pakomu je oduvek bilo shiroko;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ... em shto nisam taj tip koji vishe od jednog dana u nedelji kuka ... ma seresh govna ;) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 pa jbg matori, kod vas u pakomu je oduvek bilo shiroko;) fiju fiju :), udarlo te sunce, moras na kuglanje sas nama, You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Oh noez nema dopa u kafeteriji!!!!! izmedju ostalog ma seresh govna ;) ne znam ja ko kakva govna sere zbog kojih ne mozhe na zhupla, a ovamo sabija tajni giros • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 uf kakva savionica, jbn moje pachije noge i cipele za slave i sarane lol barem tju vecheraske da prvi put u zhivotu legnem pre 01h :D aaa horor! ne zelim da te vidim nikad u tim cipelama kukash ti itekako svaki dan kad je zdravlje u pitanju.... kad ce penzija :D oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 fiju fiju :), udarlo te sunce, moras na kuglanje sas nama, pa gde radish u qrac?:)) kuglanje, zemo, videcu ove nedelje da se pojavim. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 pa kukam samo za zdravlje, zato shto kao i ti ne zhivim zdravo od kako znam za sebe tamo negde od 15-16te, a vremenom mi sve tezhe pada oporavak jer me mrzi da poradim na nekim pametnim stvarima pre i posle razbijanja nego samo nastavim da se savijam i sledetjeg dana u nadi da se netju setjati kako mi je bilo ujutru tj. upodne =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 izmedju ostalog ne znam ja ko kakva govna sere zbog kojih ne mozhe na zhupla, a ovamo sabija tajni giros giros ?!?! pa sta ti mislish da se ja tako lako zadovoljavam - ne, u pitanju je bio tomato vedges, chili con carne, mojito i caramel apple pie It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 bleja kod ortaka bas prijatno vece, uzeo xenone u sredu idem da ugradim pa u kurcenje hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 igi, sprco na iosu?? :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) na Iosu niko ne prca, to je totalno out. samo se vuchemo za nosice i glumimo kao da su nam pichke zlatni hramovi Angkor Vata Edited August 4, 2008 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 :* stigli smo sinoc oko 12h, a kontam da se odmah bacio na to peglanje i qnt, poshto je danas radni dan:) @gruja ios ios, ako imate negde od 20-22dine, sad je pravo vreme da odete dole, dosta italijana, ozijevaca, mi smo tu negde sa britancima, s tim shto ovih prvih ima ubedljivo najvishe. night life ej svuda jebeno isti, al barem je zezanje dobro tj, sad ne znam dali smo ga mi pravili dobrim ili je to stvarno tako:) i apsolutni hit ostrva opa,Ios...bio ja prosle godine...i tad je hit ostrva bio Booty Luv - Boogie 2Nite :))) inace,kako ste picili uvece?Prvo u Rehab,superfly i hammerslammer,posle toga sweet irish,i onda scorpion za kraj... :))) a u hammeru stavis kacigu,zveknes onaj koktel na ex,i on te klepi u glavu aparatom za gasenje pozara... :DDD @topic VRATILA MI SE DEVOJCICAAAAAAAAAAA \o/ \o/ \o/ imao sam neke paranoja trenutke,nisam znao sta ce biti,ovo ono...ali stigla danas,i blejali do malo pre...koliko mi je samo nedostajala,sad bih bio sa njom po ceo dan... i takoooooo /me HAPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 JEL SE UZHELELA ONOG JELA STO SI JOJ PRAVIO BRATORI?!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 sta okolisate .. dajte bre ono nase "SI PRCO??!" olololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ngah... ceo dan mi bio sjeban zbog zakrcenja bg-a i nemogucnosti da sredim sve na vreme , zajebase me za vizu , otkazali razgovor za posao , izgubio knjigu ciji mi je ispit za par nedelja... Ma besh sve , sada cu da odvalim animez 2 teh morning FUCK YEA \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts