Doolio Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Da, spotovi su inače bitan element u metalu. Idite gledajte MTV. reci to borgirima:P i da, seti se samo imortalovog spota sa onim trcanjem po planini, to je spotina!:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Bogami, ja kad sam prvi put video neki CoF spot a nisam znao za grupu, živ sam se usro i prebacio u roku od 10 sekundi jer je količina satanizma bila preterana. A i mislio sam da je pevač u stvari pevačica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 pa eto vidis da je spot bitan:) zato sam i pomenuo burger zato sto su im spotovi haj tek. mislim, spot u metalu je isto bitan ko i u bilo kom drugom zanru, a ako nije, onda su u pitanju tr00 underground bendovi, kojih opet ima i u ostalim zanrovima, tako da mu to dodje isto... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Ma jok, kakvu poentu ima spot u trešu recimo? Ionako stoje i mlate glavama, jedini izuzetak koga sad mogu da se setim su sezone u ambisu od slejera. Ili u paueru, jebote spot za Mirror Mirror od Blind Guardiana je kako pevaju u studiju i igraju Tekken u pauzi lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 pa sta, bas je gotivno sto se pika tekken:) a meni je gotivno kad se neko prima u spotu, sta fali, nije spot bitan samo ako je, ne znam, film ili roman u malom ili sta ja znam, umetnicka instalacija, eto, spot za nothing else matters je glup u picku materinu i nema veze sa zivotom, ali je meni uvek bio simpatican i danas ga rado pogledam kad uhvatim na televiziji. i to je poenta spota, da zadrzis kanal. a ne zadrzim zbog pesme jer sam je toliko puta cuo da nemam zelju da je poslusam, nego mi kul sto su onako blentavi po spotu i sto se zajebavaju. i svi veci metal bendovi imaju okej spotove (mislim na izradu naravno, o nekoj prici nema govora, kao recimo pomenuti borgir koji imaju vrhunske spotove koji su smesni i glupi ko kurac), ne pricamo ovde o nekim polu-demo bendovima koji snime sebe kako prze po nekoj demiji u stokholmu i onda to kao montiraju i stave na teve da bi ih ljudi videli. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniblas666 Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) nightwish je bio keva dok je ona pevala,sad ni jedno ni drugo k.... ne valjaju. da totalno se slazem ja sam slusao nightwish samo zbog nje x) muzika je bila sranje.....mislim jos uvek sviraju veooomaaa loseeee a jos i ova nova aaaaahh....... Edited July 22, 2008 by Aniblas666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 totalni raspad... Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted July 23, 2008 Author Report Share Posted July 23, 2008 "Obavestavamo vas da je cena karte za predstojeci koncert Tarje Turunen ,od ponedeljka 27.jula, 2000din. Pola kapaciteta skc-a je rasprodato(850karata je pusteno u prodaju) za nedelju dana , i ocekuje se sold out koncert. Nece biti premestanja u veci prostor, jer adekvatnog nema u Beogradu . Jos jednom apelujemo na sve fanove da kupe svoju kartu na vreme. Karte po promotivnoj ceni od 1500din. je moguce nabaviti do ponedeljka 27.jula na svim prodajnim mestima Eventima I u Felixu(Trzni Centar Sremska, Beograd) . Da podsetimo da je koncert 27.oktobra u SKC-u. Vidimo se na koncertu." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 kako bre nema veci prostor? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Čitaj: nema za te pare :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 u beogradu nema koncertni prostor za 2-3 ljade ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 u beogradu nema koncertni prostor za 2-3 ljade ljudi. majkemi,e? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 majketi, e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Ako ćemo pravo, nema ni Beograd 2-3 hiljade ljudi za ovakve koncerte, al jebiga. Doć'će valjda Slejer opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 (edited) ako cemo pravo, n'umesh skupile bi se 2 'ljade za 4 meseca, np pa za nedelju dana je otislo 400 karata... to se ovde nikada ne deshava... da koncert bude rasprodat 3 meseca unapred, ko god da svira. Edited July 23, 2008 by Italiano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Mislim da na sajmu (hala 14 mislim da je broj neka me neko ispravi ako gresim) ima bas toliko oko 4-5k mesta. Ali je akustika ko u busnoj kutiji sibica koja je umocena u vodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 koliko je retardiran onaj forum iz Italianove signe, "OMG MOGU DA UMREM POSLE NJENOG CERTA" "SVRŠ SVRŠ" "UZEĆU 5 VIP KARATA ZA SVAKI SLUČAJ AKO SE 4 SLUČAJNO ISCEPAJU" "OMG OMG" Italiano da nisi admin možda tamo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 da. hoces da te ubacim preko veze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 ako mozhes mene da ubacish u ovu "Angel of Death" bilo mi megasuper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 sinak, da manje visish po forumu, mozda bi ti bilo super i bez toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 (edited) nebitno,nesto sam napisao al to ne bi bilo ok jer inache ne vredjam ljude na taj nachin. italiano,super si. Edited July 24, 2008 by psyduck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 lol ne možeš da znaš kada nisi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 pa rekao je chovek da jesam... neces ga valjda vredjati govoreci da lazhe? O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 ajde idi baci ga na turu tarner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts