Jump to content

Pozdravite novog kralja...

Recommended Posts

Kolko je lud ovaj Kruko [roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mozda se vrati u ameriku i promeni ime u NIKO BELIC !!!!!!

xD

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

A npr da je neki Nemac prebio tog lika ne bi bilo nista,ali posto je to Srbin uradio...

da li je moguce da ti verujes u ovo shto si napisao?

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

da li je moguce da ti verujes u ovo shto si napisao?

Verujem,ne bi bila ovolika frka da bude u vestima danima "juuuu Nemac prebio nekog lika kao u komi je" ko da se prvi put desila neka tucha,samo iskoriscavaju priliku da se jos malo iseru po nama...

nemac,italijan,englez whatever

Edited by Atelas

Verujem,ne bi bila ovolika frka da bude u vestima danima "juuuu Nemac prebio nekog lika kao u komi je" ko da se prvi put desila neka tucha,samo iskoriscavaju priliku da se jos malo iseru po nama...

nemoj molim te sa tim budalastinama svega ti.

nije cela amerika digla buku, vec dva senatora. americki sistem je za razliku od naseg organizovan, pa dva senatora mogu napraviti

takvu dzevu kakvu sada imamo. ako da dva senatora iz NY (gde se desio incident) ne vrate Miladina u USA, ljudi u NY State (ne u USA)

nece ponovo izabrati Hilari i Shumera za senatore. Posto svaka drzava ima dva senatora, eto ta dva senatora se i bune. Da li si cuo mozda

da se senator Kalifornije buni zbog Miladina? Ne. Jer ga ne zabole shta se desava u NY.

Dakle decko nemoj se tripovati, skapiraj da smo toliko mali da nas niko i ne primecuje i nema razloga da se iko "iserava po nama"

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

I hoces da kazes da bi istu takvu buku napravili i da je lik prebijen od strane nekog Engleza?

edit: A da je pobegao Englez? :D

Okej,necu da spamujemo,mozda si upravu ali ipak mi tezhe da zamislim da tako smaraju neku bolje razvijeniju evropsku zemlju da je njihov drzhavljanin

Edited by Atelas

I hoces da kazes da bi istu takvu buku napravili i da je lik prebijen od strane nekog Engleza?

Care, nikakve buke nije bilo dok on nije pobegao.

Mislim, mozes da mi verujes, u trenutku kad su se potukli i 3 nedelje kasnije sam bio u NY.

Ja nista o toj tuchi nisam chuo. Kad je pobegao u Srbiju, tada sam chuo shta se dogodilo.

znachi mozes mi verovati

Care, nikakve buke nije bilo dok on nije pobegao.

Mislim, mozes da mi verujes, u trenutku kad su se potukli i 3 nedelje kasnije sam bio u NY.

Ja nista o toj tuchi nisam chuo. Kad je pobegao u Srbiju, tada sam chuo shta se dogodilo.

znachi mozes mi verovati

Buke ne bi ni bilo da je nastradao neki nigga from the h00d.

SCJP.png

сличка је врх.

капирам да се сликао као оно "е брте сликај ме са танџаром, е" и сад доспео на насловну страну купусног листа за вајт треш.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

dok sam citao neke strane forume, jedan lik je pomesao Srbiju sa Sirijom. pa je bio u fazonu "svu tu stoku sa bliskog istoka bih vratio nazad da nam ne zagadjuju drzavu"

u svakom slucaju, slucaj je i dalje - status kvo