Trooper Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 http://www.infoworld.com/article/08/07/08/...Thursday_1.html Mene je SP3 naterao da reinstaliram Windows. Oni kojima WinXP+SP2 radi ok, preporučujem da ovo ne instaliraju :) Tako da ako vam je automatic update uključen kao i meni, isključite ga sutra da vam komp ne bi osvanuo sa neželjenim SP3 ujutru :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Hm, moguce da je meni osvanuo sa tim pomenutim SP3 ;) Medjutim, verovatno bih na ovom poslovnom kompu svakako morao da ga instaliram, tako da mi se isto 'vata. Sad mi ostaje da samo proverim dal' ce komp da mi se raspadne ili ce pak da prodje ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Ne znam shta pricate, meni cak radi bolje =S i to na poslu i kuci. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Meni na oba kompa radi isto lol Al volim da mi je ap-tu-dejt, ipak je to MS, tu uvek ima posla za krpljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 Meni komp u 1 od 3 restarta odbijao da se bootuje do kraja. Na netu je bilo još ljudi sa sličnim simptomima. Bilo je nekih fixeva ali nisu baš radili, tako da sam odustao od SP3 altogether ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts