Face [x3m] Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 mozda nije bash pravi oglas ali preselice vec admini..:) dakle gde ima sve da se kupi ovaj malisha?i gde je najpovoljniji?i ko radi instal xp i da li moze uopste ..(cuo sam da moze i 2ggb rama da se doda) zavaljujem na pravim komentarima... Quote niste ni svesni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Cena je ista kod svih ovlascenih prodavaca koliko znam, a to su recimo Big Apple, Gigatron, ComTrade Shop .. ne znam tačno koliko je, negde između 250 i 300 evra. XP možeš i sam da instaliraš uz malo umeća. Ako ne, naći će se neko ko će da ti to uradi za neku simboliču svotu novca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face [x3m] Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 hvala laki...jel ima neko da ga je koristio?par utisaka....i da li je cena napolju niza?(vredi li se cimati,posto imam nekog da mi donese?)naravno ne bih se igrao na njemu znaci striktno posao....surf,exel,malo muzike po koji filmic i tako to?? Quote niste ni svesni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 ako mene pitaš, premali mu je ekran za excel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 ako mene pitaš, premali mu je ekran za excel. Premali mu je ekran za bilo shta sem za power point prezentacije i da se prikachi na projektor. To mu je jedina svrha. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Dobro sad ga i vi nacrniste. Ljudi surfuju netom preko N95, a vama je premali ekran za bilo šta sem za powerpoint. Ekran je otprilike duplo veći nego na PSP-u, što je sasvim ok za prvu pomoć pretrage neta, čekiranja maila i tako toga dok ste negde na putu. Znam da Nidža recimo na svom eeepc-ju gleda serije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 ja rekoh samo za excel da je premali :) ovih dana intenzivno koristim excel (za bankarske stvari) i 1280x1024 je previše usko ako hoćeš pregledan grafik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 to je tachno, ali to nema veze sa velicinom ekrana nego rezolucijom ... :) i meni na 19" u toj rezoluciji deluje premalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 znači, ako na eee stavi 1920x1080, može da tera excel bez frke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 ja prob'o i keva je! sve lepo stane! kao ono sto su mali gradski automobili prostrani iznutra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 evo ja se 3 dana muchim i najzad sam na 70% instalacije xpa besh mi sve ako ne pochnem da naplacujem nubovima :) nije lako, jako dugo traje ali mislim da ce da se isplati. Ljudi za kuckanje, surf, fax, za one koji putuju ovo je genijalno... ja sam uzeo da probam, drugarica, devojka, sestra moje devojke i keva su kupili... svi su zadovoljni, Ta drugarica je dopisnik politike, sestra i devojka studiraju molekularnu i super im je (bolje nego sveska :D) a keva koristi za prevodjenje... ja ipak ne bih menjao moj Medion, ali za gore navedene svrhe GENIJALNO!!! cena 22000 dingera ;) kapiram da ce dosta da pada... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Mislim da je nova preporuchena MP cena koju su predloyili zapravo 15999 za ovaj stari od 8" eeePC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 pa jbg tachno, ja reko cenu koju sam ja ispljunuo :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 ko ti kriv ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 i posle 3 dana pacenja EVO GA loading Windows XP... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Sta hoces da kazes, da se teze instalira XP na EEE-u? Nisam probao, ali sam mislio da samo roknes USB CD-ROM, dignes XP, a sve drajvere dobijes na disku. Zvuci kao piece of cake. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 samo zvuchi linux je chudo, hdd od 4gb je isto chudo itd, i kada sam sve zavrshio i prebacio win fajlove i treba da krene standardan win setup javlja se linux sa svojim error 17 :P itd sve u svemu MOZE! :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 ejbg sad ne mogu da nadjem drivere za wifi, graf, lan itd aaa poludecu gde god nadjem link za drivere ta strana vishe ne postoji :S... here we go again ima josh 5 sati na ovo da potroshim :S Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 evo najzad svi driveri za xp dldujem reci cu vam ako ne valja http://www.asuseeexp.com/Drivers.html Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Ja sam XP instalirao bez imalo muke za čuku vremena, ne znam šta je tebi toliko pravilo probleme Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 nobina je? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Ja sam XP instalirao bez imalo muke za čuku vremena, ne znam šta je tebi toliko pravilo probleme pa zavisi uz koju opremu, ja sam instalirao uz pomoc bednog 2gb flasha i desktop kompa, bez externih hddova i optickih uredjaja :P sat vremena? pa brate 3 sata kopira win fileove na svoj disk sa flasha :( pre boota... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 ja sam isto instalirao sa flesha od 2gb, i ne kopira sigurno 3 sata, jer sam ja imao eee na citava 2 dana za test za SK Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts