Corey Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Zato ti jebeš u pičku srcem : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ribe su pichke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Zato ti jebeš u pičku srcem : ) ponekad.. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 koja je sad to logika... "imas fon od 400 eur, a nemas pice da platis devojci".... jel devojka sakata pa ne moze da zaradi? shta ribe trebaju svoju tupla da daju na dechka a dechko na gedzete? Srecom, videla si donji post, pa mozes sve da zakljucis kako treba, to je bitno! Poenta je da ona ne voli da ja placam stalno, jednostavno se devojka glupo oseti u takvim situacijama (verovatno sto nije, OMFG PAZI SAD, glupava splavarka). niko nije rekao da treba da placash stalno, nego si prethodno rekao da izlazish uvek sa ribom sa 200 kinti Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ovaj topic je fuckin' brilliant znaci grizem se za jezik da ne bi umro od smeha :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ja sam onda shaban mislim, nije da necu ribi platiti pice, isto kao shto bih platio i tipu ali da joj platim jer je "pichka" - lol a sta ako je devojka sirotinja? i ako si ti dzentlmen? a-ha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ja nikada nisam platio ribi pitje.. ali verovatno mi je zato suva pishica. ;PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ribama se placa pice. to je aksiom i nema tu rasprave. kao sto one trebaju da puse kurac, tako i mi trebamo da platimo pice. to je precutni sporazum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 on je pobrkao loncice, ne ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Ne,ne,ne ti njoj platish pice,a onda ona pushi drugom :( Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ^ necu tudjoj ribi placati pice, valjda samo svojoj, lol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 brate, to nije za taj smajli:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 a sta ako je devojka sirotinja? i ako si ti dzentlmen? a-ha? ako nije retard, u tom sluchaju ce se osecati podredjenom (kao sad ja tu neshto uzeo da joj pomazhem) ili to ili ce se nadrkati razlichite zhenke volimo nas dvojica Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ako nije retard, u tom sluchaju ce se osecati podredjenom (kao sad ja tu neshto uzeo da joj pomazhem) ili to ili ce se nadrkati razlichite zhenke volimo nas dvojica ja ne volim te sto se tripuju da se osecaju podredjeno ako im neko plati pice. svako to voli, lol. pijes za dz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ok ajde, recimo da ti devojci placas pice redovno. onda se druze trebas zapitati sa kime izlazis.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ne bre, on je muzjak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ja uvek prvi put platim pice ona uvek plati drugi put i tako na smenu :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ok ajde, recimo da ti devojci placas pice redovno. onda se druze trebas zapitati sa kime izlazis..izlazis sa devojkom... totoalno je nebitno da li si ti platio 50 puta a ona npr 3,ali ako si sa nekim dovoljno dugo onda valjda nisi volina da ne provalis ako te muze. a ako te kojim slucajem 'savata' takva sponzorusa i sve sto trazi jeste da joj platis pice,pa ti si na konju :) jeftinije od toga ne mozes da prodjes... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ja placam pica, devojka mi nonstop kupuje poklone i eto. ja srecan ona srecna. vau placam devojci pica, mora da se zapitam sa kime imam posla, LOL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ok Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ribama se placa pice. to je aksiom i nema tu rasprave. kao sto one trebaju da puse kurac, tako i mi trebamo da platimo pice. to je precutni sporazum a kunilingus? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 to nisu balkanci!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 A little boy asked his father, "Daddy, how much does it cost to get married?" And the father replied, "I don't know son, I'm still paying." Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts