killYg0r Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ovde na bedaku mi sevaju pored glave i tutnje bubnjevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 dobio sam bubnjara u ulazu zomg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 jebem, ti kisu u kurac, sad se setila da pada kad treba da idem na adu...al idem makar i grad padao, upm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 opusteno leskoni :D imas masinac to upisujes ko iz picke na budzet :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 opusteno leskoni :D imas masinac to upisujes ko iz picke na budzet :D I zavrshi ga za 6 do 10 godina :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 BOLJE STUDENT 10 GODINA NEGO PENZIONER 2 ili tako nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 6 godina sam na ruru a danas prvi put otišo na rhh hvala na gostoprimstvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Jesi prošao Hod po Vatri? Ili su to samo mene zajebali :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 (edited) Jesi prošao Hod po Vatri? Ili su to samo mene zajebali :| jok, ali sam zato prošao Crossing the Desert, Unblinking Eye i Paddling of the Swollen Ass With Paddles =) Edited June 27, 2008 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Hm, nekako mi se učinilo da je Crossing the Desert praktično isti kao Ublinking Eye, but that's just me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Šta da ti kažem. Ja popijem jedno pivo i nije mi ništa, popijem drugo i patos. Zato u grad izlazim s 200 kinti i provedem se ko bog. E al fora je u tome shto je meni stvarno tako. Sad u zadnje vreme sam kao pocheo da pijem pivo kad god mogu i shvatam da kad popijem 1L+ nisam mnogi pijan samo mi ogavno muka. Al opet za 200 kinti u gradu ja i pijan i sit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=306007 ne jbt ne ne ne ne ne -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Au jbt :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 bedak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 OMFG :(((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 JEBO TE BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! STA SE MENI DESAVAAAAAAAAAAAA !!! nisam znao za koji jezik da se prijavim...hteo sam ceski,poljski,slovacki,rumunski,madjarski...na svaki smer primaju 7 na budzet... i ja dodjem tamo,i kao ajde ceski... gledam sad na sajtu...za ceski prijavljeno 23,za poljski 11,za slovacki 3,za rumunski 4,za madjarski 2.... NE MOGU JEBENO DA VERUJEM !!! MAJKE MI MI SE PLACE... :(((((( Brate,sam ti rekao madjarski,sto me ne slusas :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Ovaj umek sto sada ide na drugom jebe mater a picakaaaaaa.... Odose mi bubrezi koliko je veselo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Punoletan sam Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 ja zamalo -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 mrs iserem ti se na vece i ljude koji su kao od secera:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 zaspao sinoc oko desetke, bas sam se lepo naspavao, ustao oko pola 8 odvezao kevu na stanicu, ode u banju, bio sa svecom po pijaci vamo tamo, sad se razmisljam sta cu da doruckuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Dobro jutro ljudi... Steta za Ikodinovica...nadam se da nece ostati invalid... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=306007 ne jbt ne ne ne ne ne =o((( strashno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 bedak za Dacu :( Psihicka priprema za kupovinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 odlažem kupovinu već danima, al ako ne odem sada u onaj delta siti, ići ću sutra na svadbu u šorcu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts