Buda_ Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 bacio ga,komirao se,sada mogu da idem da spavam ae vozdra Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Sedim u 3:20 ispred kompa, slusham Pendulum i chitam RUR... Dushane idiJote!!! ;\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) Sedim u 5:30 ispred kompa, ne slusham nishta i chitam RUR... Dushane idiote :( Edited July 11, 2008 by Dushan_ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 sedim ispred kompa i ne radim nista i ne mogu da kuntam u 5:35...Dushane idiote! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 sedim ispred kompa u 5:41 i slusham gotan project. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 sedim ispred kompa i gledam intervju sk wow gaminga :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Jao vidi petak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Jao bratge ide da spavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 lol ja ne idem jos jebem ti zivot, uzecu tiganj i uspavacu se u vugla... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ladno petak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 dobro jutro radni ljudi, da da petak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 bro jutro svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 \rejv/ Sedim u 3:20 ispred kompa, slusham Pendulum i chitam RUR... Dushane idiJote!!! ;\ prodao si tr00, dušane idiote! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 lol devet, pitam se kad cu da kuntam brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 dobro jutro... petak...yahoo... Jopet je krenula vrucina...bice inetresantan vikend...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Haha, dopadaju mi se ove Duletove minijature kad se ubacuje izmedju svakih par postova da objavi koliko je sati i da ne mozhe da spava. Skoro pajtonovski ;) U ostalim zanimljivim vestima, vracam se juche popodne kuci preko Slavije, kad pandur zaustavio tri nafurane ribe u nekom ogromnom belom kabriolet BMW-u sa 32" felnama ;) i drnda ih zbog toga sto je ova pozadi sedela na gepeku (da tako kazhem). Vrlo jedna zabavna scena :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Da da kazu oko 38 stepeni.Pitam se koja ce biti konacna prodata kolicna piva za ova 4 dana dok traje exit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 jel zna neko bice li na tuborgu ove godine arctic monkeysa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) lol devet i cetrnes, pitam se kad cu da kuntam Edited July 11, 2008 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Haha, dopadaju mi se ove Duletove minijature kad se ubacuje izmedju svakih par postova da objavi koliko je sati i da ne mozhe da spava. Skoro pajtonovski ;) U ostalim zanimljivim vestima, vracam se juche popodne kuci preko Slavije, kad pandur zaustavio tri nafurane ribe u nekom ogromnom belom kabriolet BMW-u sa 32" felnama ;) i drnda ih zbog toga sto je ova pozadi sedela na gepeku (da tako kazhem). Vrlo jedna zabavna scena :)) Cekaj, bre, i ja bih ih drndao, gde god da sede :) Leto u Beogradu...pa to je strasno...kad god prodjem Knezom, za vreme posla, dobijam tahikardije i bradikardije i respiratory arrest...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 jebo ovakav petak kad se radi drugi vikend ceo za redom.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 pijem espresso, slusam muziku, klimam se, vidim ja da ce ovo biti extra dan, mada to neko moze da pokvari za minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 jebo ovakav petak kad se radi drugi vikend ceo za redom.. NE seri da su te zajahali i subotu i nedelju ? El placaju bar prekovremeno, znas ona fora stanica 2x normalne kada predjes 40 sati neeljno ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ajde mi plz bacite neki link za neki sajt sa dobrim melodijama za phone i sms tonovima :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ajde mi plz bacite neki link za neki sajt sa dobrim melodijama za phone i sms tonovima :D www.google.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts