Dule_smor Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Mislim da je neko ovo pominjao ranije, mrzi me sad da trazim topic...eh, stvarno su besni, ne znaju sta ce sa parama...al dobro, barem ce im ostati ta chuda kad nestane nafte... http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7472722.stm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 video danas na tvu, ejdan je planiran i za moskvu koliko sam razumeo. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Chlanak to i potvrdjuje... =] Samo je malo nezgodno juriti ulazna vrata od zgrade... =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 ono sshto su josh rekli a shto ovde pishe enshto drugo zapravo je da ce za 1 rotaciju trebati enshto tipa 7 dana a da ce rotaciju moci da regulishu samo vip stanovi, za sve ostale ce to raditi komp. mozda se ova rotacija od 360 stepeni za 3 h odnosi na te vip stanove. vip stanova ce biti 10. tj spratova:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 kada im nestane nafte nece im 300 rotirajucih solitera pomoci. Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Uff brutalno , mnogo mi se djasvi , zamislite trip dnevno imash nekoliko razlishicith pogleda sa prozora , /\. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2008 Author Report Share Posted June 25, 2008 da, zato je cena stanova sitnica od 3 do 30 miliona dolara...mada kapiram da bi me smorilo posle mesec dana:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Imaju zalihe nafte do 2016. godine, to tada sve pare ulazu u turizam... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 A shta se desi ako jedan vip lik hoce da gleda to shto je sa leve strane sprata, a drugi sa desne? :) Tipa krenu da vrte sprat levo-desno Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 ako si vip kupicesh ceo sprat:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Jbteeeeeeee Al dzaba to, kad nas i onako vishe nema za 12 dana... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 A shta se desi ako jedan vip lik hoce da gleda to shto je sa leve strane sprata, a drugi sa desne? :) Tipa krenu da vrte sprat levo-desno kapiram da zgrada ima smisao samo ako je svaki sprat samo jedna stambena jedinica. Zeleo bih da vidim kako su reshili pitanje centralnih liftova i odvoda kanalizacije... e da, ne kapiram zasto bi neko, ko ima npr 300 miliona $, a ko nije poreklom arapin zeleo da zivi u Abu dabiju i generalno u Persijskom zalivu....Uzasna klima, pejzaz je pustinja, jedino sto je interesantno je arhitektura i kao neki zabavni parkovi...ali kakva tu zabava moze da bude kada se radi o muslimanskoj zemlji. Da imam te pare, kupio bih tri puta manju kucu na Sardiniji ili Provanse i ziveo kao bog. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 pa verovatno su lako resheni jer se nalaze u nepokretnom stubu:)) takod a zapravo imash i pokretni wc:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 jedino sto je interesantno je arhitektura i kao neki zabavni parkovi...ali kakva tu zabava moze da bude kada se radi o muslimanskoj zemlji. Pa brate, radis ono sto i oni. Kupujesh nadrkane automobile i vozish ih 500 na sat po shirokim pustinjskim autoputevima i tako svaki dan neki drugi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Ovo nije istina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Pa brate, radis ono sto i oni. Kupujesh nadrkane automobile i vozish ih 500 na sat po shirokim pustinjskim autoputevima i tako svaki dan neki drugi :) ok, nisam u tom svetu pa mi se valjda zbog toga sve to chini kao zabava na kratke staze, ali generalno ne verujem da to moze da privuche milione turista godisnje chemu se oni nadaju. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 brate kako se spustaju dole u prizemlje ako se svi spratovi vrte kako kome dune? skoche s padobranom s terase? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Brate crnjo poranio si... hihihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Imaju zalihe nafte do 2016. godine, to tada sve pare ulazu u turizam... a,posle i mi i oni odosmo u kurac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 a,posle i mi i oni odosmo u kurac! Nisu ti javili? Pa mi smo vec dug niz godina u kurcu... :( Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts