VEGE Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Uz karticu se dobijaju neki drajveri koji ne rade kako treba. Koje drajvere da skinem, bio bih zahvalan za link? Voodoo? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Uvek skidas najnovije Catalyste, bez obzira na to koju karticu imaš iz Radeon serije. Ja nemam ATI pa nisam baš u toku, a mrzi me da gledam na guglu, ali kapiram da su sad aktuelni recimo 8.6, znajući amd nomenklaturu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Uvek skidas najnovije Catalyste, bez obzira na to koju karticu imaš iz Radeon serije. Ja nemam ATI pa nisam baš u toku, a mrzi me da gledam na guglu, ali kapiram da su sad aktuelni recimo 8.6, znajući amd nomenklaturu. laže, guglao je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts