Buda_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 havaji stolica je roflmao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Ako nisam umro na ono sranje sa ustima, kad onaj lik krene da zvadje a ona riba kao pokazuje kako mu rade mishici Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 ahahahaaha jebote :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 hahahaha ali face flex omg aj sad jedno ozbiljno pitannje: Ja kontam da bi dugogodisnje koriscenje tog sranja u stvari samo povecalo bore korisnika istog, a ne smanjilo, jesam li u pravu? Ono kao bore su u sustini izdefinisano lice:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 hahahaha ali face flex omg aj sad jedno ozbiljno pitannje: Ja kontam da bi dugogodisnje koriscenje tog sranja u stvari samo povecalo bore korisnika istog, a ne smanjilo, jesam li u pravu? Ono kao bore su u sustini izdefinisano lice:)) greska,sto ti vise rade misicji lica,to je manja sansa za pojavu bora,citao si sigurno koliko puta kada savetuju zene da se sto cescje smeju kako bi izbegle bore. a sto se tice ovih sprava...ameri su stvarno teski degenerici Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 Nemo tako, imali smo i mi popularni "top shop" Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Nemo tako, imali smo i mi popularni "top shop" po ugledu na koga? Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 po ugledu na koga? Otkud znam, samo kazem da smo i "mi" kupovali razna sranja, ili bolje reci, da su nam prodavali razna sranja Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 pa po ugledu na retardirane amere,jesno i mi,ali oni su to izmislili,kupovina iz fotelje i taj sistem zavalite se u fotelju uzmite onaj mega sladoled od 2kg ,gledajte TV i za nedelju dana cjete imati trbusnjake kao pokojni Gidra. Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 pa po ugledu na retardirane amere,jesno i mi,ali oni su to izmislili,kupovina iz fotelje i taj sistem zavalite se u fotelju uzmite onaj mega sladoled od 2kg ,gledajte TV i za nedelju dana cjete imati trbusnjake kao pokojni Gidra. Nisam rekao da nije tacno :P Danas je in kupovati sa interneta xD Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Meni ovo bolje :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Bozhe kako volim ove machke :)) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Omfg, neki idiot je stvarno to kupio. I josh je machku stavio na to :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Pa za machku i kupio ^^ Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Otkud znam, samo kazem da smo i "mi" kupovali razna sranja, ili bolje reci, da su nam prodavali razna sranja Kakva crna sranja? Dry Couker je ubedljivo najbolji tiganj na tržište. Od kada ga imam, sve jede bez ulja i zato sam tako vitalan. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts