sale~ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 imam steam friends problem ne znam kako bocu da obrisem/blokujem itd sve uz to xD bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 glup si http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 juche ti rekoh tochke, ne menjaj napajanje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Chini mi se da je na taj paket upload 128 ako je tako nema onda shanse da igrash na 2 kompa.. jedino da stavish rate-ove 30 30 8000 :D Inache imam i ja problem koji nemam pojma vishe kako da ga reshim :D Fps mi stalno varira izmedju 30-90. Izlete mi 4-5 likova i poz :D Pokushavao sam da iskljuchim nebitne procese koji mi ne trebaju ali o5 nece.. stavljao sam priority low i o5 isto.. Konfiguracija: Intel Pentium 4 CPU 3.00ghz ATI Radeon x1650pro 512mb 1gb ram Imam ja drajvere za ATI specijalno samo za CS. I meni su padali frejmovi i CS radio ochajno, sada sa tim drajverima moze da prodje... Chujemo se na steamu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Pa napisi link ovde, znacice nekome ko ima/bude imao isti problem. Fora topica i jeste manje-vise u tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 mislim da je stavio na prosloj strani :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Vi' stvarno, fala ti Domi oci moje :D i tebi SetacuPoNebu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Kako me brani teammate. :D np Wula... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CS veteran Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Imam problem, kada udjem u CS 1.6 nepokazuje mi ni jedan server, kada ukucam server pise nesto da je njihov (47), a moj (48) client! POMAGAJTEEE!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Da bi igrao na non stim serverima treba ti krekovana verzija kantera. Ti igrash preko stima, ochigledno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarovsk1 Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Imam ja drajvere za ATI specijalno samo za CS. I meni su padali frejmovi i CS radio ochajno, sada sa tim drajverima moze da prodje... Chujemo se na steamu... sinotj padala kisha :/ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 toplo i sparina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0nkey Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Pozdrav Hteo bih da vas pitam kada ukljucim cs steam pojavi mi se failed to initalize authentication interface. Exiting... ako neko zna kako da resim problem hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
dM - qba Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) brisi... Edited June 20, 2009 by qba1 "i am from holland and i say eastern europa is epic win . cheap beer, blonde chicks & lots of guns." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 kad stavim hl.exe i steam na low priority, u igri mi cesto zabada, kao da ping odjednom skoci pa se spusti, skroz mi se ekran freezuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 primetio sam nocas dok sam igrao cs da kad pomeram misa brzo neki put "odluta", to se prvi put sad desava, u pitanju je G3 na 2000dpi drzim i 1000 report rate? jel treba nesto da se menja ili je poceo da prsava, star je oko pola godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Naime, instalirao sam nov Windows service pack 2 i sve itd ( zezao windows pa sam morao da instaliran novi) Installirao Cs 1.6 non steam i sve , i sad stavio patch 23b i igram 20 minuta i samo me izbaci iz CS-a na Desktop i ne pishe razlog niti ishta... takodje isti problem i sa 21 patchom ? Shta da radim :/ ? Probao sam i iGGi-jev v32 patch ,i snjim malo duzhe mogu da igram recimo 25minuta i onda izbaci MICROSOFT VISUAL C++ ERROR i izadje (to prikazhe u v32 samo) Kako da reshim ovaj problem :/ ? instalirao sam cs sa kgb-hq sam skinuo i sve kao shto treba :/// plz pomoc, smorio sam se ;s Hvala svima, poz Stefan! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 si overklokovo procesor il grafulju? infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Ne nishta brate :/ ;ssssssssssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 hm lupus nije, u to sam siguran! probaj da reinstall drivere za graf/plocu. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 (edited) kontam da je hardverske prirode greska,jedino ako su drajverski moduli u konfliktu sa .dll-ovima moze izbacacivati VC++ error.... najpre overi neke novije drajvere,skini proces explorer vidi da li imas nekih autoloading programa na startupu jerbo mozda imas viruse koje grizu ram,zatim overi temp procesora i maticne,vidi da li ti je ram na mestu etc... nisi mozda nakrpio SP3 preko hotfixa na taj Win? Edited June 26, 2009 by DaNte ? infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Pil koji mish ? I Viktore, koji je kurac lupus ? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Znachi, imao sam SP3 jako je bio spor i sve...i imao sam problema ugradio sam da imam 1GB RAM-a ... matichna mi se neshto ne slazhe ni sa 1 proizvodjachem stoga sam imao problema sa restartovanjem i Blue screenom of Death , razlog je bio Psihycal Memorry Dump ... zatim sam vratio na 512mb RAM-a poshto jedino tako ce da radi komp. Sad sam installirao SP2 i fura totalno OK :) . od StartUpa jedino se nod32 pokrece i nishta vishe :/ , zvuchna kartica me isto jebavala neshto sad sam i nju sredio isto :) . i onda dodje red da install cs non steam kad ono djavola, kad izbacuje tako na desktop stalno :/ ...visual c++ je samo sa iggijevim v32 patchom :/ shta da uradim da bih sredio owo :/ ?Grafichka mi je FX5500 -256mb Rama i dobar mi je fps 99 ... procesor : AMD 2.8 Ghz isto dobro radi i matichna je VIA KTX800 valjda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 smanji page file,stavi na hl.exe low pr i iskljuci sve nepotrebne procese,ako to ne odradi setuj u BIOSu sve na default,tipujem na ram ili elektrolite na maticnoj ;) infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 (edited) shta znachi page file d;kako to? , ok videcu za hl.exE Edited June 26, 2009 by stefanm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts