Diego Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Jel ima razlike CS na Visti ili Xp-u, i sta je bolje eventualno? igrao ja na visti, i posle fazon 3-4 meseca koriscenja fps mi padao jako i cs mi bio nestabilan. vratio na xp i sve savrseno. 2gb ram p5k 8800gt i e2180 na 2ghz. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 pazi ti ove konfiguracije i pominju cs 100fps kao ej radi mi, pa jel ste vi svesni od kada je igra...to mora da leti na svakoj kanti skoro... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Verovatno kgb gui....kucaj developer 0 nazalost, da 'fala d00d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 (edited) :/ Edited February 26, 2009 by Anta- Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Pilauda, igram ja na visiti i to vetj godinu i po dana i radi mi savrsheno. Jedino u chemu osetim razliku je brzina misha, jer su kao podeshavanja acceleracije u os-u izmenjena, shtagod. Ostalo mi sve radi super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 (edited) pazi ti ove konfiguracije i pominju cs 100fps kao ej radi mi, pa jel ste vi svesni od kada je igra...to mora da leti na svakoj kanti skoro... ova konfiguracija je od avgusta i placena je 500 eura (uz hd, napajanje, kuciste) tako da ne kapiram zasto je ovaj komp toliko dobar, posebno sto je zakinuto na procesoru i ramu.a kad vidim likovi kace kompove od po 1500 eura sa po 2 graf karte itd. Edited February 26, 2009 by eyel^ I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 `fala proto, pomoglo mi je plodjenje :P haahha ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 (edited) Imam problem sa fpsom. Znaci kad sam u igri fps100 kad je ono pucnjava massa pada fps ispod 30... Znaci sveze instaliran windwos. Nema virusa nema anit virus program. Procitao sam sve ovde i nisam uspeo da nadjem resenje tako da ako neko mozda zna u cemu je problem nek se javi :) Hvala unapred! By vojin.b2e Evo i konfiguracije: cpu: AMD sempron ***box Motherboard: ASUS A7N8X AMD NForce2-S DDR 8X D5. 1 A133 Graphics: ASUS A9250/T/128 MB ATI Radeon 9250 Memory: PQI 768MB DDR PC400 Hard drive: WD Caviar 80GB/WD800BB, 7200rpm, 2MB 8.9ms Edited February 26, 2009 by -KrLe- KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 AMD Optimizer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 hl.exe low priority? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro.kids|v0xy Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 hl.exe low priority? uradio i dalje fps varira... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 @eyel zato sto pricamo o cs-u ne o gta4, crysis itd... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 probaj da skines amd optimizer mada ako si stvarno probao sve odavde verovatno si vec pokusao. Reko ti ja verovatno je do procesora :/ KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro.kids|v0xy Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 (edited) nista sacekacu da mi se javi jedan programer..ako on ne namesti onda stvarno da ide sve u p.m. hvala vam u svakom slucaju.. @krle jesam, nema ni tu radosti Edited February 27, 2009 by vojin.b2e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun. Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Kolko kosta trenutno mx518 u onoj prodavnici kod kgb-a, ili onoj preko puta zadnje stanice 32 i 27l kod vuka? Duka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Imam problem sa fpsom. Znaci kad sam u igri fps100 kad je ono pucnjava massa pada fps ispod 30... Znaci sveze instaliran windwos. Nema virusa nema anit virus program. Procitao sam sve ovde i nisam uspeo da nadjem resenje tako da ako neko mozda zna u cemu je problem nek se javi :) Hvala unapred! By vojin.b2e Evo i konfiguracije: cpu: AMD sempron ***box Motherboard: ASUS A7N8X AMD NForce2-S DDR 8X D5. 1 A133 Graphics: ASUS A9250/T/128 MB ATI Radeon 9250 Memory: PQI 768MB DDR PC400 Hard drive: WD Caviar 80GB/WD800BB, 7200rpm, 2MB 8.9ms mislim da je graficka Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 ^ ma dovoljna mu graficka da moze da ima fps od 80 do 99. Ja imam geforce4 pa mi fps ne pada ispod 50 na pub serverima a na cw ispod 75-80 ne pada. Counter je kolko ja znam procesorska igra. Tako da uz dobar procesor i barem 512 ram memorije ne bi trebalo da bude problema : /. Njemu fps pada do 20 znaci ili mu nesto trosi resurse u pozadini, neki virus ili neka aplikacija ili je do procesora nesto : /. Pojma nemam sta. Taj counter stara igrica a i dalje ljudima pravi probleme :D KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro.kids|v0xy Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 mislim da je graficka ma ne bre, donosili su ljudi neku babarogu od graficke 3x jaca od moje, ali ni to nije pomoglo...ocekujem sutra jednog programera koji je pomagao u org. za BGC da vidi da li on moze da mi pomogne, ako on ne zna znaci galant mogu samo da se savijem i da ispusim jednu kobaju! :D p.s. hvala drugari sto se cimate oko ovog mog problema <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dev1ll Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 ako ti pada fps povremeno kada je opterecen komp ili "secka" mogoa bi da usisas prasinu sa kulera na procesoru i da proveris termalnu pastu,kao i u biosu temp procesora :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro.kids|v0xy Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 (edited) ako ti pada fps povremeno kada je opterecen komp ili "secka" mogoa bi da usisas prasinu sa kulera na procesoru i da proveris termalnu pastu,kao i u biosu temp procesora :) e vidis to vec nisam uradio...prasine ima mlogo, al ae da ne cackam nista dok mi ovaj baja sutra ne dodje, ipak cu mu spomenuti tvoj predlog ;) mislim da je problem resen...u pitanju je procesor koji mi radi na jebenih 944mhz ocigledno za podsmejevanje jos jednom hvala svima poz... ;) Edited February 27, 2009 by vojin.b2e Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 i moj procesor radi na isto toliko pa mi je fps 99 sem u smoku (30-40) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 ^ al ti igras za dopesick i ti si pr0 ^^ KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Kolko kosta trenutno mx518 u onoj prodavnici kod kgb-a, ili onoj preko puta zadnje stanice 32 i 27l kod vuka? Ne znam koliko je u kgb shopu ali u gradu je oko 4 soma, opet se digla cena... :S There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 (edited) ljudovi, kako se menja onaj font u UI-u? gornji desni ugao, kad ubijem nekoga, na taj font mislim Edited March 1, 2009 by digrejzo teh JAH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts