SUBE Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 imam 8600gso 512 mb nvidia , 2 gb ram , 500 gb hard disk , dual core 2.5 zakucan fps 100 sve radi super samo posle ss-a prvog zabaguje na 10-15 sec i ponekad me izbaci sa servera [reliable channel overfloved]... Imam maltene identicno konfiguraciju, i desava mi se isto pri SS mi zabaguje ali na 5-6 sec, i ne izbaci me sa servera ... cekaj protu ! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Eo me, eo me. Nemam pojma. Probaj da bindujesh na neko drugo dugme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
effective Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 E ovako :) aj da vas smaram malo jbg moram imam problem sa fps-om ne znam do chega je evo kofiguracije kompa pa pogledajte: Chipser : Intel 945GZ Procesor : Intel Pentium4 524 3.06GHz 1mb L2 Matichna : ASUS P5GZ MX Memorija : 1024MB DDR2 PC533 Grafika : Nvidia 8600GT Kuciste : Cooler Master RC690 Napajanje : 400W postovao sam i na kgb pa su mi pomogli ljudi ali pola stvari sam vec uradio :P realno je da iam fps 100 bar ja mislim e sad ovako sve shto sam ja radio je vsync off fps katastrofa 99 stisnem tab fps 60 kako ne znam pa sam onda iskljuchio sve zivo u grafichkoj pa se kao poboljshalo ali nije dobro pa sam radio windows i download najnovije drivere ja mislim da je bio januar i kao opet je bilo malo bolje ali nije to to pa mi rekoshe ovi sa kgb-a da probam drivere sa cd-a pa sam i to probao i to mi je dosta pomoglo ali opet mi je fps katastrashan :) da li ima neko reshenje za ovo osim da uzmem ovaj komp i da se pravim da mi je ispao sa 4 sprata :) ahahahahha <3 aj neka se neko oglasi i nekami kaze shta bi bilo pametno uraidti POZZ HVALA !! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 prvo sto mi upalo u oci je napajanje. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Skini 3d mark 06, odradi testove i otprilike ces da vidis gde ne shtima. Oko 300-400mb je instalacija. If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 I ja mislim da je napajanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
effective Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 dajte neku preporuku koje napajanje da uzmem kad budem kupovao Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Antec 500w ili mozda cak neko od 550w samo se pobrini da je brendirano(da ima ime proizvodjaca) a ne da je neko no-name :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXander_-_ Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 (edited) Imam i ja pitanje jedno...:P Imam sledecu konfiguraciju,znam da nije nesto,ali neki likovi su mi rekli da bi trebalo da mi radi solidno,moj probelm je u tome sto fps pada sa 99 na 60 pa 70-80 pa opet i sve tako,nikad da se smiri... maticna:MSI k7n2 delta(staro ,a?:D) procesor:AMD sempron 2800+ graficka:ATI radeon 9600 pro ram:768 ddr1 kingston da napomenem driveri za graf updatovani skoro,i iskljuceno sve ono vertical i te fore... da li previse ocekujem od ove krntije,ili moze da se namesti cs???hvala unapred Edited February 16, 2009 by AleXander_-_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
effective Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 pokushaj da install drivere sa cd-a to je meni pomoglo koliko toliko u mom slucaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 9600xt>9600pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Install sam non steam i sve patchovo sve ok i sve mi je ubrzano znaci strasnoo na server nemogu da udjem laguje 1500 kad spustim konzolu ona uspravna crta se trese Udjem u new game napravim mapu 3min runda ono broji ko stotinke i odma zavrsena mapa hodam tj shprintam ko da imam speedhack sta moze biti ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 low priority na HL.exe u Task Manageru Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) Ne pomaze :S EDIT: Namestio sam! Edited February 18, 2009 by GeNoC1de Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Napisi sta si uradio, ako neko opet ima taj problem, cuo sam vec par puta da imaju ljudi :p -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Meni je pomogo Dual Core Optimizer skinuo sam njega install res komp i sve uredu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXander_-_ Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Wula, znam i ja da je 9600xt.9600 pro,al neam xt :DJa pitam za ovo trenutno stanje koliko moze da se izvuce iz kompa??? amd sempron2800+ ati radeon 9600 pro 768 dd1 kingston k7n2 delta maticna,aj neko nek mi kaze,dal da se zaludjujem sa namestanjima ili da batalim igricu :D:Dhvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 sempron je sranje :D mozda ako formatiras hard mozes ocekivati neke promene al fps ce ti padati kao god okrenes :D to je moje misljenje :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXander_-_ Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Dobro,bar sam se ogranicio na procesor ..:Dmislio sam da je sve u k...c,a koj proc bih mogao da stavim, da bih dobio neke rezultate?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 (edited) mislim da ti je najbolje resenje novi komp, sad je jeftino sve do jaja, tako da mozes da dobijes za cs solidnu masinu za nekih 250-300 evra bar mislim ... Edited February 19, 2009 by SUBE There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 zasto mi odJednom padne fps na 20-50 pa se posle pola minuta vrati na 99 ??? oO msm. kkako da resim to ? a pocelo je od skoro .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l0wfLoW Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 neki proces buguje u najavi... hejter umesto hejtera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tixo Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 brate skini samo ti nove drivere ati catalyst ali pre toga samo formatiraj i mora cs dobro da ti radi ! moj drugar ima i gori komp o tebe ima ati radeon 9550 256 i ima 100 fps const. tako da moze i tebi da radi dobro ne morash da kupish novi komp , ako imash pre ofc kupi ga . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Ja imam problem. Ne mogu da igram skoro ni na jednom serveru i da napravim dobar skor a da me ne banuju jer sam "chiter". Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Pa u gasi chit, budalololo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts