Jump to content

IMATE "CS PROBLEM"?

LInn

Recommended Posts

pil said:
Jel ima razlike CS na Visti ili Xp-u, i sta je bolje eventualno?

igrao ja na visti, i posle fazon 3-4 meseca koriscenja fps mi padao jako i cs mi bio nestabilan. vratio na xp i sve savrseno.

2gb ram

p5k

8800gt

i e2180 na 2ghz.

I see by your outfit, that you are a cowboy.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pazi ti ove konfiguracije i pominju cs 100fps kao ej radi mi, pa jel ste vi svesni od kada je igra...to mora da leti na svakoj kanti skoro...

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

vLaDa_ said:
pazi ti ove konfiguracije i pominju cs 100fps kao ej radi mi, pa jel ste vi svesni od kada je igra...to mora da leti na svakoj kanti skoro...

ova konfiguracija je od avgusta i placena je 500 eura (uz hd, napajanje, kuciste) tako da ne kapiram zasto je ovaj komp toliko dobar, posebno sto je zakinuto na procesoru i ramu.a kad vidim likovi kace kompove od po 1500 eura sa po 2 graf karte itd.

Edited by eyel^

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Imam problem sa fpsom. Znaci kad sam u igri fps100 kad je ono pucnjava massa pada fps ispod 30... Znaci sveze instaliran windwos. Nema virusa nema anit virus program. Procitao sam sve ovde i nisam uspeo da nadjem resenje tako da ako neko mozda zna u cemu je problem nek se javi :)

Hvala unapred!

By vojin.b2e

Evo i konfiguracije:

cpu: AMD sempron ***box

Motherboard: ASUS A7N8X AMD NForce2-S DDR 8X D5. 1 A133

Graphics: ASUS A9250/T/128 MB ATI Radeon 9250

Memory: PQI 768MB DDR PC400

Hard drive: WD Caviar 80GB/WD800BB, 7200rpm, 2MB 8.9ms

Edited by -KrLe-

KrLe @ SK-Gaming

PLESEM PO TERENU !!!

@eyel zato sto pricamo o cs-u ne o gta4, crysis itd...

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

-KrLe- said:
Imam problem sa fpsom. Znaci kad sam u igri fps100 kad je ono pucnjava massa pada fps ispod 30... Znaci sveze instaliran windwos. Nema virusa nema anit virus program. Procitao sam sve ovde i nisam uspeo da nadjem resenje tako da ako neko mozda zna u cemu je problem nek se javi :)

Hvala unapred!

By vojin.b2e

Evo i konfiguracije:

cpu: AMD sempron ***box

Motherboard: ASUS A7N8X AMD NForce2-S DDR 8X D5. 1 A133

Graphics: ASUS A9250/T/128 MB ATI Radeon 9250

Memory: PQI 768MB DDR PC400

Hard drive: WD Caviar 80GB/WD800BB, 7200rpm, 2MB 8.9ms

mislim da je graficka

^ ma dovoljna mu graficka da moze da ima fps od 80 do 99. Ja imam geforce4 pa mi fps ne pada ispod 50 na pub serverima a na cw ispod 75-80 ne pada. Counter je kolko ja znam procesorska igra. Tako da uz dobar procesor i barem 512 ram memorije ne bi trebalo da bude problema : /. Njemu fps pada do 20 znaci ili mu nesto trosi resurse u pozadini, neki virus ili neka aplikacija ili je do procesora nesto : /. Pojma nemam sta. Taj counter stara igrica a i dalje ljudima pravi probleme :D

KrLe @ SK-Gaming

PLESEM PO TERENU !!!

Anta- said:
mislim da je graficka

ma ne bre, donosili su ljudi neku babarogu od graficke 3x jaca od moje, ali ni to nije pomoglo...ocekujem sutra jednog programera koji je pomagao u org. za BGC da vidi da li on moze da mi pomogne, ako on ne zna znaci galant mogu samo da se savijem i da ispusim jednu kobaju! :D p.s. hvala drugari sto se cimate oko ovog mog problema <3

dev1ll said:
ako ti pada fps povremeno kada je opterecen komp ili "secka" mogoa bi da usisas prasinu sa kulera na procesoru i da proveris termalnu pastu,kao i u biosu temp procesora :)

e vidis to vec nisam uradio...prasine ima mlogo, al ae da ne cackam nista dok mi ovaj baja sutra ne dodje, ipak cu mu spomenuti tvoj predlog ;) mislim da je problem resen...u pitanju je procesor koji mi radi na jebenih 944mhz ocigledno za podsmejevanje jos jednom hvala svima poz... ;)

Edited by vojin.b2e

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...