Kal1mero Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 kosutnjak filmski grad u studiu :D sander kleinenberg funkerman cao zdravo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 nabavi mi kartu ludaku Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 jebote pa to je onda dzabe.A ja sve cekam neku pretprodaju.Jel postoji neki nacin doci do karata a da ne moram da pusim kurac smrdljivim promoterkama,na pogresnim mestima. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ma sad ce nama kali da nabavi, nemoj da brines Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 meni tad matura :((( e jbg bas :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 15, 2008 Author Report Share Posted June 15, 2008 videcu sta mogu da uradim za vas :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 UMIREM MOLIM TE NABAVI!!!! PLACAM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 jebote pa to je onda dzabe.A ja sve cekam neku pretprodaju.Jel postoji neki nacin doci do karata a da ne moram da pusim kurac smrdljivim promoterkama,na pogresnim mestima. Ja ako sam lepo shvatio, svi za kartu treba da popushite Kaliju, napravite neki red i krenite! :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 a sta mi pederi da radimo..nije fer prema ostalima kojima nije lepo dok pljugaju..oni se zrtvuju za karte a nama lepo pusimo i jos pritom dobijemo karte.. tako da, evo, ja cu da gledam recimo gruju kako kaliju pushi i da proklinjem boga sto nisam na njegovom(grujinom ,jelte) mestu.. i tako obojica za dusevni bol dobijemo karte.. simple as that :) Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 (edited) A da ti jednostavno popushish Kaliju u svachije ime i za svachiju kartu? :) Edited June 15, 2008 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 kal1, vidi vidi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 15, 2008 Author Report Share Posted June 15, 2008 :D ne mogu cudu da se nacudim :D sto ne dodje neko zensko da kaze pusenje za kartu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ko ima karte i zasto? i zasto neda? i da li zaista trebaju karte i da li moze da se nabave na ulazu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 15, 2008 Author Report Share Posted June 15, 2008 (edited) pa koliko vidim nema niko :D pa valjda mogu na ulazu :D sad za koliko ce cigani da prodaju to niko ne zna ;D ako mi karte stignu na kucnu adresu :D a trebalo bi :D grujo i sinistere imate ulaz :D Edited June 16, 2008 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Sta vec su odradili posao? :D Edited June 16, 2008 by Neecola- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 pa koliko vidim nema niko :D pa valjda mogu na ulazu :D sad za koliko ce cigani da prodaju to niko ne zna ;D ako mi karte stignu na kucnu adresu :D a trebalo bi :D grujo i sinistere imate ulaz :D a ja?:(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 to Kali,nabijem te na kurac iz miloshte :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 a ja?:(( pa ti imas 17 godina :D a moras biti punoletan :P i jos igras wow i jos si sa dorcola :D salim se pa njih duze znam :D jbg :D prioriteti :D a ako hoces da platis prodavace zlotvori ispred ulaza :D a mozda se javi niger sa nekim kartama :D ako mi ostane visak dacu ti :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 meni tad apsolventsko, mozda banem kad se napijem:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 (edited) a da zaboravih :D pa sinister je iz ns-a a gruja iz Pa :D a ti si iz bg-a :D koje oni sanse imaju da nabave karte :D nista dule :D dodji sa leskom mada njemu je matura ali to je to :D :D taman trazi drustvo :D Edited June 16, 2008 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Kali mora da pokloni meni kartu jer drzi moj klip na desktopu :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 mora biti dobro can't wait:D Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 6 karata^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 grujo i sinistere ostavite mi telefone na pm da vas imam kako bi se lakse dogovorili za karte ;) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Kali brate,dacu ti da me jebes u bulju,ali slobodno pokloni moju kartu nekom ko moze da ide na zurku,posto ja ne mogu jebem ti smrdljivi zivot u picku.A dacu ti broj moba svejedno :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts