Jump to content

LM zurka :D

Recommended Posts

jebote pa to je onda dzabe.A ja sve cekam neku pretprodaju.Jel postoji neki nacin doci do karata a da ne moram da pusim kurac smrdljivim promoterkama,na pogresnim mestima.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

a sta mi pederi da radimo..nije fer prema ostalima kojima nije lepo dok pljugaju..oni se zrtvuju za karte a nama lepo pusimo i jos pritom dobijemo karte..

tako da, evo, ja cu da gledam recimo gruju kako kaliju pushi i da proklinjem boga sto nisam na njegovom(grujinom ,jelte) mestu.. i tako obojica za dusevni bol dobijemo karte..

simple as that :)

Arbeit macht Frei.

pa koliko vidim nema niko :D pa valjda mogu na ulazu :D sad za koliko ce cigani da prodaju to niko ne zna ;D

ako mi karte stignu na kucnu adresu :D a trebalo bi :D grujo i sinistere imate ulaz :D

Edited by Kal1mero

Нема  будућности без истине.

a ja?:((

pa ti imas 17 godina :D a moras biti punoletan :P i jos igras wow i jos si sa dorcola :D salim se pa njih duze znam :D jbg :D prioriteti :D a ako hoces da platis prodavace zlotvori ispred ulaza :D a mozda se javi niger sa nekim kartama :D ako mi ostane visak dacu ti :D

a da zaboravih :D pa sinister je iz ns-a a gruja iz Pa :D a ti si iz bg-a :D koje oni sanse imaju da nabave karte :D

nista dule :D dodji sa leskom mada njemu je matura ali to je to :D :D taman trazi drustvo :D

Edited by Kal1mero

Kali brate,dacu ti da me jebes u bulju,ali slobodno pokloni moju kartu nekom ko moze da ide na zurku,posto ja ne mogu jebem ti smrdljivi zivot u picku.A dacu ti broj moba svejedno :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.