vlada92 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Taj kruzic gde pokazujesh prstom, jel' tu centar odakle istiche masivna agresivnost? nene.. to kad stisnes nastane kraj sveta... vidis kako pazljivo drzim roske da ne stisnem doomsday dugme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Što grickaš nokte ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Nisam dugo vozio bajs al znam da je po nbgu stvarno lako voziti... al zato kad se vracam nazad na kosutnjak umrem... nije lako isterati uz hajducku :) mada posle par puta se naviknes pa ne umres toliko... Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ja sam jedno prilikom trcao oko fudbalskog igralista jedo 4-5 sati i ima samo jedno da vam kazem svakih sat vremena promeni smer kretanja da ti se ne zavrti u glavi GARI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Trco si 4-5 sati? :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ma da, 10 sati, ja sam jedva izdrzao 20 krugova oko terena, i to u dve serije, znaci trebalo mi je jedno sat vremena, mislio sam da cu d'umrem. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 to je ta kosharkashka kondicija a marko? ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ja sam jedno prilikom trcao oko fudbalskog igralista jedo 4-5 sati i ima samo jedno da vam kazem svakih sat vremena promeni smer kretanja da ti se ne zavrti u glavi GARI ja sam istrco maraton dva puta za redom.... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ...ujutru bez spavanja pravo sa rejva, pa sam popodne otišao na basket a uveče prcao. o čemu se beše priča ovde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 to je ta kosharkashka kondicija a marko? ;o) Sta cu, ne treniram basket 4 godine. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) Prodam ti ja moje Bauer Frontside u odlicnom stanju,samo sam ih vozio po rampi,nisam grindovao tako da je sina u perfektnom stanju ;) Edited June 17, 2008 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Prodam ti ja moje Bauer Frontside u odlicnom stanju,samo sam ih vozio po rampi,nisam grindovao tako da je sina u perfektnom stanju ;) Kolko para? Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naufragium Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 I mene bi zanimalo koliko kosta? A i gde mogu po Beogradu da trazim roske. Bio sam na Bazaru i na Banovom brdu. Tamo nisam uspeo da nadjem agresiv roske i rekli su mi da ih sve teze dobijaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 ako nekog zanima da kupi Agressive Bauer Frontiside u odlicnom stanju broj 44.5,malo vozene (mada i ja sa 46 sam ih sad za leto vozao bez frke) neka mi se javi na PM Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 pocela sezona klizanja, jebo roske ^_^ ti treba fića za 200eur? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 ma 'zajurimo' se pedes' na sat i kocnica, puff! gde ces bolje klizanje i sankanje! jos ako ima neko brdo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naufragium Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Koiliko dugo se bavite extrimom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts