alfa Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 pa jeste bilo podeljeno sve,nego mi srbi smo stoka pa uzimamo max broj karata (4) iako nam treba jenda itd. sve u svemu ovo je izgledalo kao tezi trening,gg idemo na ep :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 A i liga shampiona je bila veceras :) liga shampiona > finci u basketu verovatno. Ionako je vec bilo vidjeno gazenje :P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 18, 2008 Author Report Share Posted September 18, 2008 mlad tim je ovo ipak, a mladim timovima se desavaju velike oscilacije uvek. a jos kad protivnik pogadja onoliko trojki, onda ipak nema sta da se trazi. ovde ih ubijamo 20+ formi care \o/ dobar je plasman na EP, polako se uigravaju momci to je jos bolje. ovoj ekipi bi valjao Stojakovic za najvece uspehe (po 100 put se ova recenica ponavlja ali je prosto nezaobilazna postala) i takodje je cinjenicno stanje stvari Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 fali nam neka trojka ;D al neka trojka sto ce da igra odbranu :D jer nam napad nikad nije bio problem :D tipa gurke sto je bio :D trojka i odbrana :D imali smo jorovica ali je lik imao veliki maler meni se on mnogo svidja kako igra al videcemo hoce li moci da se vrati :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Koliko je ona Bugarska jadna zemlja, majko mila. :( Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 i to je ta evropa !!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 lol @ jorovic... najnesposobniji igrac koji je nekako isplivao :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 ne seri dzi sta mu fali keve ti ?:D decko igrra odbranu dobar sut za tri ima i ulaz :D skroz ok igrac....pa trebo je u barsu da ide nije to mala stvar.... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 spanija slovenija velika britanija :D drago mi je sto smo sa spancima u grupi jbg mrzim ih jako kao i slovence uvek su bili picke a i britanija me nervira :D extra :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 ja ni ne znam ko igra za britaniju?! spanija ce nas otresti,a ove dve bi trebalo da dobijemo...ajmo Srbija! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 8, 2008 Author Report Share Posted November 8, 2008 ja ni ne znam ko igra za britaniju?! spanija ce nas otresti,a ove dve bi trebalo da dobijemo...ajmo Srbija! :) deng i gordon iz chikaga Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 nikad brate cuo :D. ne pratim vise ni taj nba... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 moze i ovde, vezano za repku http://www.index.hr/sport/clanak/stojakovi...ji-/424066.aspx kapiram da je index i sve to, ali fina vest na stranu ona spika "necemo matore samo mladi bla bla" zaista bih voleo da se vrati pedja, bili bismo zaista jaki uz npr krstica kao centra jos itd :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts