dovlagsi Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Al su bili stegli obruce... iskusno. Vidim ja da cemo se klati sa Bugarima. I cuo sam da sad mora da se ide po karte (sreda protiv Bugara), iako su besplatne! Stoga idem sutra ujutru, valjda tada otvaraju biletarnicu... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 da, sutra se dele karte, koliko sam raumeo:)) od 10 radi blagajna, aj uzmi max br koji je dozvoljen pa nam javni;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 ocu i ja :D SAD ME NECE ZAJEBATI :) ove sto su izlazili posle druge cetvrtine ce mrzeti da dodju I PO KARTE I NA UTAKMICU (cak 2 puta!) :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 ja ishao posle shkole, dosho oko 15h.. i ispushio kao i proshli put.. kazhu karte do 12h otishle. : ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 nemoj srati ?:D ma jeste brate 20 000 karata otislo za 2 sata :D 5000ljudi ma jeste ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 pa nisu sigurno pustili sve ovaj dan + bog zna koliko ej ostavljeno da se podeli ovako i tako... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 ne brate, to dodje shes` sedam `iljada ljudi uzme max 4 karte ( tolko dozvoljeno ) i zdravo - zurim. Rachunao prosek po 3 karte. To bude ochas posla gotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 e jebi ga! :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 stvarno mi nije jasno, kad je vec tolika navala, daj cenu karte od 100 dinara, ako si gadljiv na pare ti ih poshalji u humanitarne svrhe negde, to je bre 20k jura po tekmi, ej, a shta je bre ovo, hleba i igara... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 ne brate, to dodje shes` sedam `iljada ljudi uzme max 4 karte ( tolko dozvoljeno ) i zdravo - zurim. Rachunao prosek po 3 karte. To bude ochas posla gotovo Tachno nekom treba da se polomi kichma ako bude tapkao karte ispred Arene Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 e bas sam o tome pricao sa drugarima.. mislis da se nece naci neki pametnjakovic koji ce prodavati po 'simbolicnih' sto dinara?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 e bas sam o tome pricao sa drugarima.. mislis da se nece naci neki pametnjakovic koji ce prodavati po 'simbolicnih' sto dinara?? Bilo ih je ko govana :) al je dovla imao kartu ;) najgore bacenih 0 din ikada, ocaj basket.. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 i za kolko su prodavali ? Vidim bilo je dosta slobodnih mesta;) gg srbija lolol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 4, 2008 Author Report Share Posted September 4, 2008 Bilo ih je ko govana :) al je dovla imao kartu ;) najgore bacenih 0 din ikada, ocaj basket.. moram i ja priznati da se igra prilicno slabo. jednostavno ekipa nema "lice". tek u fazi stvaranja i to nikada nije interesantno. ali je vazno podrzati celu stvar i ici do kraja. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 13, 2008 Author Report Share Posted September 13, 2008 evo ovde da ubacim ovu vest Vršački "Hemofarm" prihvatio je zahtev američke senatorke Hilari Klinton da prestane sponzorisanje Košarkaškog saveza Srbije (KSS) dok Miladin Kovačević, optužen za nanošenje teških povreda studentu u SAD, igra košarku u Srbiji, prenose beogradski mediji. "Politika" prenosi saopštenje predsednika "Hemofarma" Miodraga Babića u kome se navodi da ta kompanija "ne može da brani agresivnost ili opravdava posledice Kovačevićevog ponašanja". Iako navodi da je zahtev Hilari Klinton "apsurdan", Babić je dodao da razume zašto se sentorka "uključila u ovu neprijatnu situaciju, nastalu iz jedne žalosne okolnosti, a kojom se, inače, bave sudski organi". Distributer američke kompanije AND1 za istočnu Evropu, od koje je Hilari Klinton kao i od "Hemofarma", turskog "Efesa" i italijanskog "Bejsiknet SPA" tražila da prestanu finansiranje KSS dok Kovačević igra košarku, Karl Strouken rekao je da mu nije jasno kakve veze ima ta firma koja proizvodi košarkašku opremu sa slučajem Kovačević. "Razgovarao sam s našom kancelarijom u SAD i rekao sam im da ćemo nastaviti da radimo svoj posao kao i pre, što znači da ćemo i dalje saradjivati sa KK Vrbas" rekao je "Politici" Strouken. Dnevnik "Blic" prenosi izjavu predsednika Košarkaškog saveza Srbije Dragana Kapičića koji je zahtev senatorke Klinton ocenio kao "veoma pogrešan. "Ovaj slučaj bi trebalo da reše dve države. Mislim da je veoma glupo da američka država direktno napada jednu organizaciju, odnosno firme koje je sponzorišu", rekao je Kapičić. Košarkaški savez ne može da reaguje jer Srbija još nije pokrenulaa postupak u vezi sa tim slučajem, rekao je Kapičić i dodao bi i kompanije koje je senatorka Klinton pozvala na bojkot trebalo da sačekaju reakciju Srbije. Kovačević je u maju, prema američkoj optužnici, gotovo do smrti pretukao svog kolegu studenta na Univerzitetu Bingamton u državi Njujork, a mesec dana kasnije je pobegao iz SAD, ne čekajući da mu počne sudjenje. Po povratku u Srbiju, Kovačević je pristupio Košarkaškom klubu Vrbas, što je izazvalo oštru reakciju u SAD __ Babic da ukine sponzorstvo KSSu jer Miiladin igra drugu ligu ili shta vec igra sa Vrbasom, u situaciji gde ni jedan zvanicni dokument protiv kovacevica nije stigao, i ne vidim razlog da bude onemogucen da igra. I onda AND1, naravno odbija zahtev Klintonove, dok Hemofarm poslusno prestaje da finansira nasu kosarku (taman da je srozamo jos malo). nasa kosarka je otisla do te mere gde su probili sve granice imbecilnosti i uputila se u beskraj idiotizma. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 hemofarm nije babicev, on je shtadin ;) on ce samo biti dozivotno na poziciji na kojoj je sada... ali da je sve apsurdno jeste... mada ne vidim otkud tvoj zakljucak o beskrajima idiotizma nase kosarke, i kakve veze to ima sa ovim slucajem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 ma ko ih jebe, bice kesha za kss uvek. realno aj im ne bi vishe dao mogucnost da se vrate kao sponzori. da nece mzoda da napsute liagu, kad su vec toliko principijelni:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 13, 2008 Author Report Share Posted September 13, 2008 mada ne vidim otkud tvoj zakljucak o beskrajima idiotizma nase kosarke, i kakve veze to ima sa ovim slucajem :) realno, ne bi imalo veze, da taj babic nekad nije bio prvi covek nase kosarke. i da taj babicev hemofarm ne igra prvu ligu. prosto mi je idiotski, da neko ko je bio na celu saveza jedno vreme, toliko nema sluha za nasu kosarku. ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 pa to ti kuckam, ono sto hemofarm sada radi ne mora da znaci da je delo babiucevih ruku, on nije glavonja nad glavonjama tamo vise :) a i sto urgh reche ko ih ebe bice uvek para za kss, ako nista gradjani ce da doniraju :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 pa vec ih doniramo, glavni sponzor je mts, a ne budjavi hemofarm:) samo josh da isposhtujemo onu, dao si otkaz u firmi, e pa nema vishe nazad:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Oni nisu u poslednje vreme ni davali kesh za KSS iako su bili sponzori, pa im je ovo samo "elegantan" nacin da se izvuku "cisti" iz te price. Tako da ostaje sve k'o sto je bilo. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 sad sam pokupio karte za sredu,nema guzve i ima karata tako da ... ko zeli nek ode :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 i ja sam uzeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Zanimljiva utakmica bila :PP 10k ljudi .. malo :/ Ispred ulaza ovi shto prodaju kikiriki/semenke dali za dz xD Erceg me odushevio Marjanovic zirafa Prvi put u areni i nice osetjaj :D IDEMO NA EP :D NA TITULU \|/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 10k a podeljeno sve... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts