Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

pa, ne. i ukusno je, semenke, suseno voce, vocni jogurt, picke materine.

ah to mora da sam u nekom f filmu video...

nista ondak sutra probam musli :) koji je bolji onaj na meru u prodavnicama zdrave hrane ili neki brendiran :)

fallout_table.gif

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

gde ima firefox majica ?

!

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

@G!!!

Nemoj nikako musli na meru...mnogo su bolje one zapakovane...

Ja kupujem Tropic, te su mi kao najbolje, i to ono pakovanje od kilo... :))))

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Ja sam probao da jedem musli jedno vreme. I to bas tropic.

Moj problem je bio sto sam se rapidno debljao i prdeo od njih. Istina stavljo sam ih u pola litre punomasnog mleka, ali ne znam da li to ima veze.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ja sam probao da jedem musli jedno vreme. I to bas tropic.

Moj problem je bio sto sam se rapidno debljao i prdeo od njih. Istina stavljo sam ih u pola litre punomasnog mleka, ali ne znam da li to ima veze.

Pa to sve zavisi u kolikim rapidnim kolicinama si jeo musle. A, i, ako si umesto pola litre punomasnog mleka mislio kilo kajmaka, onda je stvar jasna i u pogledu drugog dela problematike! :))))

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

laksha sam za 300din..

platila revers za doqmenta na faxu..

=/

edti:

kamene boNe ruLaju!

;]

Edited by lazy*

٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶star3.pngladysw9.gif

ma nisam,pusti...

nasao sam neko odelo u springfildu,probao,sve super...nisam ga kupio kao da bi probao jos neka,a naravno nista od toga...verovatno cu ovih dana otici i uzeti to,i onda samo jos cipelice da sredim...

ti?

Edited by LESkO

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...