Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^uf,al mi se jedu sad... :(

@thread nesto sam se unervozio oko celog ovog prijemnog...ali ne zbog FDU-a,nego zbog alternative...probacu na filoloski da upadnem na budzet na bilo koji jezik(osim albanskog)...zaista mi je nebitno...

ako ima nekgo da studira tamo,bilo bi lepo kad bi mi rekao koji smer je najmanje trazen i ti fazoni :)))

2ch4bup.jpg

aj sad na brzinu pitanje, hitno je, jel ima o'neill sorceva za kupanje ( ofc ) po delta cityju

Edited by vLaDa_

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

+ 1 sa skandinavske @ leshkov zivotni poziv ;)

shta cesh bolje od struchnog usavrasavanja u Shvedskoj? skoro svaka riba im je dobra, SVE piju dok ne znaju gde se nalaze, a i dok znaju, bole ih chkepi :)))

[roflmao]

Btw..igra buraz na Vimbldonu i sakuje...nerviram se mnogo...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Toliko sam sludjen od ovih ispita da sam danas izashao da pokupim neke stvari koje su mi ostale kod sestre i da obavim neshto usput... Vratio sam se samo sa kljuchevima od stana i mobom ffs... SVE SAM JEBENO ZABORAVIO :*(

Brain off...

Idem da pogledam Carlito's Way i da pokusham ovu noc da predjem josh nekih 20-ak pitanja barem i sutra mi se jebeno jebe ako prodjem ili ne! FU FMK!

Got some minuses for free?

^uf,al mi se jedu sad... :(

@thread nesto sam se unervozio oko celog ovog prijemnog...ali ne zbog FDU-a,nego zbog alternative...probacu na filoloski da upadnem na budzet na bilo koji jezik(osim albanskog)...zaista mi je nebitno...

ako ima nekgo da studira tamo,bilo bi lepo kad bi mi rekao koji smer je najmanje trazen i ti fazoni :)))

teo sam ja upishem prosle godine to, cak sam i na pripreme isao al se smorio.

kolko se secam prosle godine holandski je bilo lako upisati kao i skandinavski jezici. ako imas neko pitanje napishi mi pa da pitam ortakinju ona je na albanskom :P

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...