voodoo_ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Mobilni telefon iz Asusa nije nešto što se viđa svaki dan. Naš saradnik pristao je da bude zamorče (što mu je, ne sumnjamo, jako teško palo, jer smo mu ga jedva oduzeli) i isproba šta to nudi ovaj smartphone baziran na Windows Mobile 6.1 sistemu. LINK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Ko je saradnik? =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 Check the potpis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Kao da treba dva puta pogadjati ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 Pa da, playaz get cellphones, nerds get mobos & video cards :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 par stvari, 65k ekrani su prisutni kod WM uređaja jer je to limit operativnog sistema, pa proizvođači ne koriste bolje displeje. Dalje, nije pomenut interni GPS uređaj, kao ni 256 MB fleš memorije, koja je uglavnom manja kod ostalih PDA/smartphone uređaja. Ok je test, al je nekako štur, nema nekih primera fotki koje pravi kamera, i nema ništa o AsusUI-ju, koji je Asus razvijao specijalno za ovaj telefon (kao što je HTC razvijao TouchFlo interfejs). Za prvi put neka prelazna ocena :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Brate ali on vozi kola kako ne kapirash! Shalu na stranu, svakako kul kritike, posebno za ovo sa fotkama, kapiram da ce nadlezni uzeti u obzir ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 Tako je!1 U stvari ja sam nadležan, d'oh! Ništa - Dovlo, [lenny]work harder![/lenny] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts