HaAsAn Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Hmm jel samo meni baguje ovaj novi ggc ili svima ?? znaci u sobi sam preko 2 min i odma mi izbaci diskonekted u gornjem desnom uglu,lagujem u igri,vrlo cesto dropujem itd i to sve od kad se pojavio update mrtvi,do neta nije to sam siguran jel neko od vas ima isti prob ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 ps: u fl mi pise da imam oko 10 buddy-a a ustvari ih imam oko 80 :s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreedySerbian Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 sta smaras ljude kad vidis da je sve u qrCu BRE! MNOGO BE NAPINJES! http://www.gg-game.com/forum/viewthread.ph...%3D1#pid2405376 Svi kukaju, placu, zale se na ovaj usrani update... Quote [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Deinstaliraj to i aj kod mene na bt.net da se druzimo \o/\o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 JEDI GOVNA GREEDY @ jewnie uvek brate cimni na mob i dolazim da odigramo neki gejm :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 (edited) radi mi samo wc3 i gayrena i nista vise u pozadini znaci lepo vidim server, ping od 70-110, ok je sve i onda pocne partija i ne mogu ni heroja da izaberem samo se skenja wc3 i vidim da me ljudi psuju posle padne disconnect i tako svaka partija T_T gief fix pls ;) Edited June 6, 2008 by digrejzo teh JAH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 same here... :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ne znam sta kukate meni sve sljaka kako treba a i izbacili su jedno 4 nova update-a u roku od ova 2 dana pa su ispravili neka sranja, anyway jel igrate vi neke dogovorene partije, na pubu ne vredi igrati od 100 partija u 90 neko izadje, diskonektuje se ili jednostavno igrate sa moronima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Brate meni u igraoni radi ekstra nemam nikakvhi problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Ne znam sta kukate meni sve sljaka kako treba a i izbacili su jedno 4 nova update-a u roku od ova 2 dana pa su ispravili neka sranja, anyway jel igrate vi neke dogovorene partije, na pubu ne vredi igrati od 100 partija u 90 neko izadje, diskonektuje se ili jednostavno igrate sa moronima. Kad je izasao update smo igrali gomilu cw-ova i u neke sobe jednostavno nismo mogli ni da udjemo, ali nije ni bitno, ovaj update je malo poremetio ggc ali se popravio u poslednje vreme.. Inace, jedini nacin da dodjes do iole kvalitetnijih partija na ggcu je da izlevelujes do 15og da udjes u HLR-ove i da pikas tamo, drugacije jako tesko... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Ili da igrash razne lige koje se igraju na GGC-u, ali ti treba vouch za svaku... Shto se tiche publica, High Level Room sobe su jedini nachin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 green moze da vam sredi vouch request za ihcs2, samo ga iscimajte na pm Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Baja je admin na GGC-u, deli Gold membere za dzabe (ljudima sa ovih prostora samo), iscimajte ga slobodno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyZyX Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Ko ima ADSL 512/64 --->> od verzije garene 2.4 = neigrivo(lag, delay 30 sec, spike...) Na ADSL 1024/128 ------>> svaka treca = neigrivo(....) Upload brzina konekcije je problem.... Za 512/64 sam siguran da se ne moze igrati, ako ima neko da potvrdi drugacije bilo bi ohrabrujuce. Za battle.net mi trebaju i ROC i TFT key original? JEl moze nekako bez RoC-a? ne kupuje mi se :P Quote zyzy_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 jesi ti siguran u to? kod mog druga radi skroz najnormalnije na 512/64 kao sto je i meni radilo pre 2 meseca al sad nece T_T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) hir kams z fix ;) garena forum, rambo check it :P preporucuje se cfosspeed: cfosspeed @ garena forums link za cfosspeed: http://rapidshare.com/files/109606702/cFosSpeed421build1400.rar ja sad skidam pa cu posle edit ako radi :crossfingers: elem, pravite system restore point obavezno jer oce da zajebe :P i ne kecajte podesavanja, sam se lepo integrise u garenu i wc3 Edited June 7, 2008 by digrejzo teh JAH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyZyX Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Jel sigurno ima 512/64 adsl? I radi mu ok? Ne znam bash, previshe ljudi mi se zali. Malo sam skeptican po pitanju tog fixa, javi jesi li sta uspeo. Za battle.net mi trebaju i ROC i TFT key original? JEl moze nekako bez RoC-a? ne kupuje mi se :P Quote zyzy_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) jesi ti siguran u to? kod mog druga radi skroz najnormalnije na 512/64 kao sto je i meni radilo pre 2 meseca al sad nece T_T Imam kuci 512/64 svaka , ili svaka druga partija NE RADI znaci totalno ne igrivo zato cu morati da mu dam malo bibera pa ce da dere :D I ne moze bez roc-a Edited June 7, 2008 by InF_AciD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 da, siguran sam ima 512/64 i radi mu bez problema al meni ne radi :( nece fix jebem ga u usta znaci pokusao sam sve i svasta, otvarao portove, DMZ itd itd nista nece da radi probao sam i ovaj cfosspeed i racku, opet nista postovao sam ovaj problem na garena forumu i znaci lol sad nemam dovoljno veliki lvl da vidim stranu DA JE*EM I GARENU I SVE prso sam nachisto T_T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyZyX Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) postovao sam ovaj problem na garena forumu i znaci lol sad nemam dovoljno veliki lvl da vidim stranu DA JE*EM I GARENU I SVE prso sam nachisto T_T DMZ ne pomaze, portforward nishta, zaboravi to, problem je u uploadu koji trazi Garena, koji skache svakih pola minuta na 10-15kb/s pa do 20kb/s, a ti realno imash oko 6-6.5kb/s, shto apsolutno nije dovoljno za ovu novu Garenu koja je krsh... Evo uzeo sam ROC i TFT original, 20 jura mi ode lele, sad ne znam josh jel bi mogao nekako sa dva racunara da igram na Battlenetu a jedan cdkey, umrezio sam dva komada kompa pa reko ne bi bilo loshe. Josh recite mi kad se logujem na battle.net, jel proverava i ROC cd key ili samo od TFT-a? Jer ako budem morao i za drugi komp da kupujem da ne kupujem opet oba, bolje da pojedem neshto za 800 din :). Edited June 7, 2008 by zyzyx Quote zyzy_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 DMZ ne pomaze, portforward nishta, zaboravi to, problem je u uploadu koji trazi Garena, koji skache svakih pola minuta na 10-15kb/s pa do 20kb/s, a ti realno imash oko 6-6.5kb/s, shto apsolutno nije dovoljno za ovu novu Garenu koja je krsh... Evo uzeo sam ROC i TFT original, 20 jura mi ode lele, sad ne znam josh jel bi mogao nekako sa dva racunara da igram na Battlenetu a jedan cdkey, umrezio sam dva komada kompa pa reko ne bi bilo loshe. Josh recite mi kad se logujem na battle.net, jel proverava i ROC cd key ili samo od TFT-a? Jer ako budem morao i za drugi komp da kupujem da ne kupujem opet oba, bolje da pojedem neshto za 800 din :). moras za 2 kompa 2 serijska ili koristi arai pa ti ne treba ni 1 LINK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyZyX Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Ja vec kupio... :) A gde da nadjem neki Arai server? Pazi vidim sad ja mogu da dignem Arai server, konektujem se sa ovim legal cdkey-evima na tom arai serveru, i onda preko Arai Clienta konektujem ovaj drugi racunar u mrezi na moju local adresu tipa 192.168.0.1, i to je to... E sad pitanje, jel mogu ja da igram sa tog racunara gde mi je Arai server pokrenut? Inace odigrao sam jednu partiju na battle.net-u neku custom, kao german host, delay bio poprilichan, tako da nema shanse da lasthitujem raspad. Pitanje dva: shta mi treba da mogu da proverim ping ka host-u? Quote zyzy_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 ah.. aj redom treba ti samo client.. imas public server (u sustini nick koji prosledjuje imena igara tvom programu).. forum programa se seli veceras, javicu ili pogledaj sam ujutru za ping skini banlist.. trebace ti i winpcap (ako imas vistu juri tu verziju) koji uglavnom ide uz banlist.. samo udaris /ping i dobijes info probaj neki LC host da nadjes da bi video dal je do tebe ili do hosta ps. wc3 je dzab dzabe i kao takav vredi dati pare na njega ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) pogresan post. Edited June 7, 2008 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyZyX Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Evo igrao sam kod par hostova gde nije -em i imaju listchecker-a, dosta je bolje, koliko sam ja skontao gde ima list checker delay je 100ms, gde nema 250ms? To sam procitao na Dota Client sajtu> hdotaclient.totalgamingnetwork.com Sve u svemu likovi ne igraju neshto, na ggc higlevel je dosta bolje, ali ovaj novi update je losh tako da pauziram od tamo, a dogurah do 28lvl igrao ko covek u highlvl 1. Gde da odigram neku bolju partiju preko bnet-a? Hvala momci. Quote zyzy_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts