Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

vishnjichka banja ? i do kog centra ?

to me podsetja na prichu lika iz gimnazije koji je tvrdio "sa karaburme (okretnica 16tice) do siva za 15 minuta" [:D]

do politike konkretno :) osim ako me ne sjebe ono retardirano skretanje na pancevacki most, chas posla sam u centru uz mali prekrsaj na raskrsnici 29og i 27og :-)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja ne znam o kom saobracaju vi prichate kad se ide iz vishnjichke banje.. imash vishnjichku ulicu koja je kao bulevar do panchevachkog, a onda ulazish u 29ti u kom generalno nikad nema velike guzve u pravcu centra (osim dela kod bivsheg aeroflota/sadashnjeg sindjelica)...

do politike konkretno :) osim ako me ne sjebe ono retardirano skretanje na pancevacki most, chas posla sam u centru uz mali prekrsaj na raskrsnici 29og i 27og :-)

ma brate, shta znash ti shta je 10 minuta. pa kolima treba vishe od 10 minuta za to :] evo mozhemo jedan dan da sprovedemo experiment. isto vazhi i za mohija. nije problem u distanci nego u saobratjaju tj. semaforima .. sem ako nemate neke letetje bajkove :]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

pa zar nismo prichali o bajku, evo sad pogledah unazad ..

svejedno i kolima (ako nije u zoru, zeleni talas i ostale munje) je to mnogo brzo. pa samo u 29.om imash 15+ semafora

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

pa zar nismo prichali o bajku, evo sad pogledah unazad ..

svejedno i kolima (ako nije u zoru, zeleni talas i ostale munje) je to mnogo brzo. pa samo u 29.om imash 15+ semafora

to je kao kad bih ja sad tebi prichao kako se vozi po nbgdu :) seshcesh samnom u auto jednom pa cemo da proverimo :) btw. u 29om imash cirka 3 semafora do trenutka gde ja skrecem levo na hilandarsku :)

btw. ja sam sve vreme prichao o kolima, a neko je uleteo sa prichom o bajsu :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...