Jump to content

Recommended Posts

Ajde predlozite mi neku igru, znachi kockanje sa shto vishe vrsta igara... Slotovi, rulet, blackjack, poker, sta god vam padne napamet...

Mora da postoji neki Vegas Challenge 2007 ili neka zajebancija:D

Josh ako bacite torrent onda sam u fullu;)

Kapiram da ce se Dread javiti:D

Edited by Plejer

Sto se tice kockanja na kompjuteru, poker igram na pokerroomu, a imam i simulaciju slotova PaySlots, to su oni klasicni koji se igraju kod nas u kockarnicama, vockice.

Imam link za taj slot negde, reci ako ti treba, da se iscimam da nadjem...

Ove kompilacije i gluposti su mi uglavnom bezvezne, ako ti se igraju kartaske igre, skini neki Solitare Pack od 100+ igara, pa pici...

Ajde predlozite mi neku igru, znachi kockanje sa shto vishe vrsta igara... Slotovi, rulet, blackjack, poker, sta god vam padne napamet...

Mora da postoji neki Vegas Challenge 2007 ili neka zajebancija:D

Josh ako bacite torrent onda sam u fullu;)

Kapiram da ce se Dread javiti:D

Bogme netje, ja sam samo shaban spolja...ne iznutra, ne blejim ti ja po kockarnicama i kladionicama - zapravo u zhivotu nisam tiket uplatio...al tju igrati rulet i black jack kad budem imao hotele xD

poz voz 2011

Sacuvao sam i link, i slicicu cak

slot1screenshot.jpg

slot2screenshot.jpg

http://rs293.rapidshare.com/files/102559319/PaySlots.rar

2.1mb, ja kacio

Sjajno odradjen slot ;)

Kurac sjajno odradjen, kanta je, ima nerealnih stvari, tipa slot 7mica, to ne postoji + je pozicioniranje odredjenih simbola nemoguce odraditi inache na pravom aparatu.

Svaka chast za trud, ali nije to to.

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

Bez brige, nisam ja pravio ;))

Ovo "odlicno odradjen" sam rekao sa malo sarkazma, jesi li probao da kliknes na Muziku u igri :)))

Slot sedmica ne postoji, ali postoje u kladionicama slot aparati gde mozes da sklopis slot lubenica (koje isto nose 60 poena), pa onda osvajas dzekpot, tako da ti se isto 'vata.

Inace sklapanje simbola ako sam te razumeo je identicno onim sa aparata.

Ima vise mana, ali taj program je najblize nesto slotovima iz nasih kladionica.

Postoji i program "Skotovi" ali je on po meni tek sranje, cini mi se da postoje dve besplatne zamene...

Bez brige, nisam ja pravio ;))

Ovo "odlicno odradjen" sam rekao sa malo sarkazma, jesi li probao da kliknes na Muziku u igri :)))

Slot sedmica ne postoji, ali postoje u kladionicama slot aparati gde mozes da sklopis slot lubenica (koje isto nose 60 poena), pa onda osvajas dzekpot, tako da ti se isto 'vata.

Inace sklapanje simbola ako sam te razumeo je identicno onim sa aparata.

Ima vise mana, ali taj program je najblize nesto slotovima iz nasih kladionica.

Postoji i program "Skotovi" ali je on po meni tek sranje, cini mi se da postoje dve besplatne zamene...

Za slot lubenica u redu, to postoji na svakom slotu, ali gde si video 2 zvona u jednom redu?

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

Ja ne mogu da skontam ljude koji igraju te vockice inace, kao i one poker automate, mislim alo covece to je masina programirana da ti uzima pare :)

Mogu nekako i da razumem kad neko igra black jack recimo, tu opet bar nesto zavisi od tebe, i mozes da se kockas.

Aparat je napravljen da bude u plusu naravno, ali mora nesto i da izbacuje, inace niko ne bi igrao naravno :). Zato postoje oni iskusni matorci koji vise ceo dan i cekaju da neko pukne na vecem ulogu par ruku, i sedaju na taj aparat.

Ako igras slotove povremeno i "rekreativno" mozes da budes u finom plusu... :)

ok je ovaj slot. buraz je pre igrao skotove, ali je ovaj bolji...

ajde neki poker ovo ono, ne znam dal da se registrujem na pokerroom, jer nemam josh 18 godina lol... mogu da ih izbaronishem, ako ne trazhe cc

www.flertpoker.com

domaci poker site. U ponedeljak je pocela online liga

When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :)