47@mission Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) Ajde predlozite mi neku igru, znachi kockanje sa shto vishe vrsta igara... Slotovi, rulet, blackjack, poker, sta god vam padne napamet... Mora da postoji neki Vegas Challenge 2007 ili neka zajebancija:D Josh ako bacite torrent onda sam u fullu;) Kapiram da ce se Dread javiti:D Edited June 3, 2008 by Plejer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) Igraj pravo kockanje kao prava čovek, a ne ovako u kompjuter, pa kad izgubi, pujke piko ne važi... Edited June 3, 2008 by Barabesku Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Sto se tice kockanja na kompjuteru, poker igram na pokerroomu, a imam i simulaciju slotova PaySlots, to su oni klasicni koji se igraju kod nas u kockarnicama, vockice. Imam link za taj slot negde, reci ako ti treba, da se iscimam da nadjem... Ove kompilacije i gluposti su mi uglavnom bezvezne, ako ti se igraju kartaske igre, skini neki Solitare Pack od 100+ igara, pa pici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 ma ja razbijam slotove nego moj mladji brat je prokocko sve, pa sad oce da se odvikava na kompu:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) Sacuvao sam i link, i slicicu cak http://rs293.rapidshare.com/files/102559319/PaySlots.rar 2.1mb, ja kacio Sjajno odradjen slot ;) Edited June 3, 2008 by zotra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 kad osvojis nesto, kako ti stizu pare? ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Neko nam je duhovit veceras? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Ajde predlozite mi neku igru, znachi kockanje sa shto vishe vrsta igara... Slotovi, rulet, blackjack, poker, sta god vam padne napamet... Mora da postoji neki Vegas Challenge 2007 ili neka zajebancija:D Josh ako bacite torrent onda sam u fullu;) Kapiram da ce se Dread javiti:D Bogme netje, ja sam samo shaban spolja...ne iznutra, ne blejim ti ja po kockarnicama i kladionicama - zapravo u zhivotu nisam tiket uplatio...al tju igrati rulet i black jack kad budem imao hotele xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Sacuvao sam i link, i slicicu cak http://rs293.rapidshare.com/files/102559319/PaySlots.rar 2.1mb, ja kacio Sjajno odradjen slot ;) Kurac sjajno odradjen, kanta je, ima nerealnih stvari, tipa slot 7mica, to ne postoji + je pozicioniranje odredjenih simbola nemoguce odraditi inache na pravom aparatu. Svaka chast za trud, ali nije to to. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Bez brige, nisam ja pravio ;)) Ovo "odlicno odradjen" sam rekao sa malo sarkazma, jesi li probao da kliknes na Muziku u igri :))) Slot sedmica ne postoji, ali postoje u kladionicama slot aparati gde mozes da sklopis slot lubenica (koje isto nose 60 poena), pa onda osvajas dzekpot, tako da ti se isto 'vata. Inace sklapanje simbola ako sam te razumeo je identicno onim sa aparata. Ima vise mana, ali taj program je najblize nesto slotovima iz nasih kladionica. Postoji i program "Skotovi" ali je on po meni tek sranje, cini mi se da postoje dve besplatne zamene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 zashto, ali zashto bi neko igrao slots na kompu :) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 zashto, ali zashto bi neko igrao slots na kompu :) ? Sto se mene tice, s obzirom da pokusavam da smanjim kockanje, igranje na kompu me malo "oladi". :) Aparate igram pola zivota, tako da se ovako razonodim. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Bez brige, nisam ja pravio ;)) Ovo "odlicno odradjen" sam rekao sa malo sarkazma, jesi li probao da kliknes na Muziku u igri :))) Slot sedmica ne postoji, ali postoje u kladionicama slot aparati gde mozes da sklopis slot lubenica (koje isto nose 60 poena), pa onda osvajas dzekpot, tako da ti se isto 'vata. Inace sklapanje simbola ako sam te razumeo je identicno onim sa aparata. Ima vise mana, ali taj program je najblize nesto slotovima iz nasih kladionica. Postoji i program "Skotovi" ali je on po meni tek sranje, cini mi se da postoje dve besplatne zamene... Za slot lubenica u redu, to postoji na svakom slotu, ali gde si video 2 zvona u jednom redu? Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 NEMA MOZGA!? SEKTA!? NEMA PARA!? KRIZA!? SAMOUBISTVO - MOZE!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Za slot lubenica u redu, to postoji na svakom slotu, ali gde si video 2 zvona u jednom redu? Prvi put cujem za zvona... Nikad mi nije izbacio 2 zvona, meni se to ne desava. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 5, 2008 Author Report Share Posted June 5, 2008 ok je ovaj slot. buraz je pre igrao skotove, ali je ovaj bolji... ajde neki poker ovo ono, ne znam dal da se registrujem na pokerroom, jer nemam josh 18 godina lol... mogu da ih izbaronishem, ako ne trazhe cc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Mozes da igras u play money, tako da ti nije neophodna karitca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Ja ne mogu da skontam ljude koji igraju te vockice inace, kao i one poker automate, mislim alo covece to je masina programirana da ti uzima pare :) Mogu nekako i da razumem kad neko igra black jack recimo, tu opet bar nesto zavisi od tebe, i mozes da se kockas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Aparat je napravljen da bude u plusu naravno, ali mora nesto i da izbacuje, inace niko ne bi igrao naravno :). Zato postoje oni iskusni matorci koji vise ceo dan i cekaju da neko pukne na vecem ulogu par ruku, i sedaju na taj aparat. Ako igras slotove povremeno i "rekreativno" mozes da budes u finom plusu... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 ili ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 ok je ovaj slot. buraz je pre igrao skotove, ali je ovaj bolji... ajde neki poker ovo ono, ne znam dal da se registrujem na pokerroom, jer nemam josh 18 godina lol... mogu da ih izbaronishem, ako ne trazhe cc www.flertpoker.com domaci poker site. U ponedeljak je pocela online liga Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 ili ne Ako si budala koja ne zna da se kontrolise, upravu si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Vidi ova Lidija flertuje cak i u pokeru, iskusno nema sta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts