Tiger21 Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Ko voli nek izvoli. http://www.mininova.org/tor/1453151 Svrshavamzor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Pogodi ko je pre-orderovao specijalno izdanje Indestructible:D Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 Ovo je bolesno, od 12 pesama, vrtim 6 vec zadnjih 7 sati. Ostale ne smem da startujem. ALI JEBENO NE SMEM. ovo je bolesno bolesno bolesno ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 komercijala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Skinuo, poslušao, zaključio da je Rambo čovek koga je lako impresionirati :) Mada ima nekoliko prebalansiranih solo deonica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 prosli put kada sam nesto rekao za ovaj band se topic pretvorio u troo vs mtv fajt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 31, 2008 Author Report Share Posted May 31, 2008 >>Skinuo, poslušao, zaključio da je Rambo čovek koga je lako impresionirati :) Ako si sisata plavusha, onda cu te rado kresnuti i platicu ti taxi do kuce. :)) >>prosli put kada sam nesto rekao za ovaj band se topic pretvorio u troo vs mtv fajt :) Slobodno kreni, ban ti sledi. >>komercijala Ti si svu pamet ovog sveta posisao. Ko ne voli Disturbed, slobodno neka preskochi ovaj topic, uvek ovde ima bar jedno 100 aktivinih topika za govnjanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 ja mislim da svi treba da kazemo da je ovo super, da se rambic ne ljuti :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 prosli put kada sam nesto rekao za ovaj band se topic pretvorio u troo vs mtv fajt :) WTF is troo? Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Meni se svidja novi album,neke pjesme vuku na "Just Stop" shto mi se svidja :))) Moracu sutra jos jednom da poslusham za neku detaljniju analizu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 KOMERCIJALA? ONDA NISTA, IDEM DA SLUSAM ISKLJUCIVO PIXIES, HUSKER DU I DIMMU BORGIR!1112 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Otkad dimmu borgir nije komercijala?:) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 prvi album nije ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Ne zna se koji je komercijalniji:) Uvek umrem od smeha kad ih vidim onako nashminkane kako izigravaju neke mnogo opasne likove:D Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 1, 2008 Author Report Share Posted June 1, 2008 Veske brate, znam da sam mnogo zajeban, al ne morash me stavljati i u Avatar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Hmm ja nemam nikakvog gaya u avataru shta si istripovao:D Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Otkad dimmu borgir nije komercijala?:) dobro, bio sam u afektu pa sam nalupao sta mi je palo na pamet:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts