PrimEviL Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 trazio sam, ali nema pomoci gz spanci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 spanci su zasluzeno osvojili jer su bili najbolja repka tokom celog toka prvenstva i tokom finalnog mecha, ali moram da priznam da bi finale bila mnogo bolja tekma da je umesto dosadnih i nesposobnih (sinoc) Nemaca igrala Turska koja bi igrala kao da im od toga zavisi zhivot Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 realno, turci igraju kao da ce ih streljaju ako izgube kao na onoj jednoj utakmici kada je komentator poceo da nabraja sve neke politicare i fudbalere bivse koji su dosli da gledaju utakmicu sa sve njihovim trenerom koji izgleda kao izbegli ubica nadrkanog srca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Kako je krenula utakmica, prvih dvadesetak minuta nemci su imali vise loptu u svom posedu, mada nista konkretno, ali opet nekako su bili sigurniji. medjutim posle primljenog gola totalno su pali, kao da nisu nemci :) U svakom slucaju zasluzena pobeda spanije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 @italiano bajo potrazi strucnu pomoc @arctic glupo je potencirati igrace liverpula,jer ipak nisu najzasluzniji za osvajanje prvenstva @thread svaka caS' spancima,oduvali su ih realno,bas kao sto sam i ocekivao...Torres majstorcina!!! Ok poslednji put se opravdavam jer je ionako smor komentarisati to u nedogled :D Nisam potencirao da su najzasluzniji samo sam cestitao ili pred utakmicu vikao vamos isto kao kada bi neko rekao idemo nemci pobedite :D To je to od mene vise se ne pravdam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Xavi najbolji igrach EP.I lold. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Zasto?Koga si ocekivao?Xavi,Senna,Arshavin i Snajder...ne pada mi niko drugi na pamet ko je mogao da bude proglasen za najboljeg igraca. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 TORES Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Kad bi se na osnovu jedne utakmice birao igrac prvenstva onda da Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 sto se mene tice, ja bi glasao za kasiljesa ili vilju, posto dolaze iz reprezentacije koja je osvojila prvenstvo. kasiljes zato sto je stvarno cinio cuda, a vilja zato sto je najbolji strelac i kapiram da bi on i bio izabran da je igrao to finale. mozda silva.. ma ne znam .. uglavnom ne tjavi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 I ja bi voleo da je Torres,ali kad nije zavrsio skoro ni jednu utakmicu do kraja mada to ne mora da znaci nista...Villa bi bio 100% da je igrao finale,a ocekivao sam iniesta ili xavi da ce biti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 tores je ubedljivo najbolji bio. kao sto vec rekoh, ne volim spance, i kad god on dobije loptu ja se userem da ce ekipa za koju navijam da primi gol :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 cestitke Spancima, osvojili su kao sto sam i ocekivao :) Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Po meni Senna ja trebao a ne Xavi ali ko sam ja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 pa realno Xavi mi uopste nije bio nesto mnogo uticajan.Znaci da su rekli Senna,David Silva,David Villa,Iniesta vise bi bilo zasluzeno nego on.Pa i Torres,iako je dao dva gola samo. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 tores je ubedljivo najbolji bio. kao sto vec rekoh, ne volim spance, i kad god on dobije loptu ja se userem da ce ekipa za koju navijam da primi gol :D ista fora:)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Xavi je bio taj koji je najvise kontrolisao sredinu terena i unosio mirnocu u vezni red... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 hm....fabregas pobogu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) ja sam to hteo da kazem,ali opet onda bih bio subjektivan,i svi bi mi rekli da je ulazio u igru,ali opet,on ih odveo u finale Edited June 30, 2008 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 meni je nekako silva najvise u oci upadao..ali jbg.. ma ti izbori su uvek sranje Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts