bolkonski Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Kao kakav rukometaski golman. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 obozavam ga :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 drago mi zbog spanaca...mrzim zabarcine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 znaci spanija-nemacka,pa dobro...moglo je i gore biti Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 lol, sto rece neko najjace bi bilo turska-rusija finale:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Kako ruzan fudbal veceras. Italijani standardno,padaju,prenemazu se,placu,ali im to,hvala bogu,nije proslo veceras. Moram da primetim da je Toni ocajan na ovom prvenstvu... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 sa jedne strane covek kome Kasano igra,kome jedan Del Piero sedi na klupi,kome jedan Akvilani dobija sansu samo zbog kartona,a sa druge covek koji je isto totalni idiot,covek koji je u svadji sa pola repke,i koji ima shvatanje igre ko Kosanovic.Mnogo losa tekma.Sve mnogo loshe. Smor je kad gledas jednu repku kojoj su bekovi non stop na polovini protivnika,i onda gledas repku gde bek tri puta skupi muda da predje pola i centrira dva i po puta. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 italijani su ocaj..trebali su i ranije da ispadnu.. opet su igrali ko cigani i hteli su da se provuku nekako jadno, sa jednom sansom.. kasano i di natale potpuno nebitni..razlika izmedju donadonija i lipija kao izmedju neba i zemlje.. spanci ispred gola bez gotivne vizije, verujem da ih rusija moze izbaciti david silva jedan od najboljih na prvenstvu dosad..ziveo sam u ubedjenju da je suvise slab fizicki da bi igrao na vrhunskom nivou ali kurac decko ubija.. turcima zbog povrede nestao nihat..ako stignu do finala oni su realno legende fudbala..posto im je nihat daleko najbolji i najpametniji u ekipi.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Italijani standardno,padaju,prenemazu se,placu,ali im to,hvala bogu,nije proslo veceras. Moram da primetim da je Toni ocajan na ovom prvenstvu... +1 jedino sto je "uradio" je penal vs francuza. jos covek skida grosu loptu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Kako ruzan fudbal veceras. Italijani standardno,padaju,prenemazu se,placu,ali im to,hvala bogu,nije proslo veceras. dok je spancima prenemaganje potpuno strano. ma ajte molim vas... Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Pa cigani su i jedni i drugi,to stoji,ali Italijani su mi uvek bili ljigaviji. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 toliko je bila dosadna utakmica da sam zaspao dok sam gledo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 hajlajt utakmice je kad je fabregas posle zvizduka sutirao, a bufon nonsalantnim dizanjem ruke skinuo prilicno jak sut :D this Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 hajlajt utakmice je kad je fabregas posle zvizduka sutirao, a bufon nonsalantnim dizanjem ruke skinuo prilicno jak sut :D +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Da, vrh je bilo +1 ! :P Voleo bih da Rusi izbace spance, i Turci Nemce, ali kontam da je realno finale Rusija-Nemacka, sa tim sto ce Rusi biti 1 od glavnih favorita za osvajanje SP 2010, jer imaju jako mlad tim. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 ja mislim da spanci imaju jos mladji tim...elem voleo bih naravno rusi da osvoje,ali mislim da ce shvabe da uzmu Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Pa cigani su i jedni i drugi,to stoji,ali Italijani su mi uvek bili ljigaviji. italjiani su na ovoj planeti bar nesto pametno i proizveli, dok su spanci oduvek bili onaj najgori olos. no to vec ide van granica fudbala, pa je bolje da cutim. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 dok su spanci oduvek bili onaj najgori olos. no to vec ide van granica fudbala a Gaudi? :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Nemoj da zaboravis Don Kihota. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ma Don Kihot je bio bilde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Da, vrh je bilo +1 ! :P Voleo bih da Rusi izbace spance, i Turci Nemce, ali kontam da je realno finale Rusija-Nemacka, sa tim sto ce Rusi biti 1 od glavnih favorita za osvajanje SP 2010, jer imaju jako mlad tim. Realno ne treba toliko da vinemo Ruse u nebesa,svaka njima cast,ali ono,i Grci su uzeli Evropsko,i Juzna Koreja je igrala polufinale svetskog,polako,ima vremena da nam dokazu da ih ovo nije usralo. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 pazi, da su pukli od holandjana, moglo bi se reci da ih je usralo protiv svedije... ali, ocistiti onako holandiju, i jos im ostati duzan 3-4zicera, to jednostavno ne moze biti user... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 čekajte da ih vidimo protiv Španaca Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 mislim da bi rusima bilo tezhe sa Italijanima nego sa spancima, jer ce sa spancima imati mnogo vishe prostora za kontre i generalno crvena furija igra slichno kao holandija Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Izduvace Rusi od Spanaca al ajde necu da vam kvarim odusevljenje :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts