xnikolax Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Gledao mech u jednom klubu i hrvati dali gol pola kluba svi sretjni pola popizdelo : D o penalima da i ne pricham zamalo da se pobiju dve p'janice : ))) Quote 1336ΒΌ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 bravi Turci !! hahah al mi je drago.. juce mi sve kao idemo u grad zavrsili u kafancugi gledali kako turci jebu keve hrvatima !!! ODE BRAZILSKA HRVATSKA HAHAH "MI CEMO DO FINALA" EVO VAM .!. od finala hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 a sto se bre toliko lozite, kao kurac hrvati ovo ono, ispali ste u cetvrtfinalu, jadni ste, ustase.. pa ljudi, oni su stigli DO CETVRT-FINALA EVROPSKOG PRVENSTVA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 bolje da se nisu ni kvalifikovali!!1 al neka :D bio sam jako jako srecan sinoc. ne znam zasto, jednostavno jesam ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Nemam nista protiv hrvata al me nervira to njihovo dizanje u nebesa i zato mi je drago... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Sa jedne strane jako mi je zao sto su ispali jer igraju lep fudbal, a sa druge drago mi je zato sto su teski kompleksasi i previse se loze Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 pa i mi bi smo se lozhili da smo stigli dotle ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) pero, zabushavash na tom poslu ... a sta si rekao sinoc? :))) edit: i jos se raduju pobedi turske, a zna se sta su turci ovde radili mnogo mnooooogo godina .. Edited June 21, 2008 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 ^znam da ti je tesko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 rushtu kralj:)...jeste da je kriv za onaj gol, al je odbranio penal i na oba penala koji su hrvati promasili bio na pravoj strani na vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 sad sam odgledao reprizu na HRT-u...koja uzivancija... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Takodje :) Pogotovo kad je komentator rekao "I hrvatska ide u polufinaleee", a 2 min posle "ijooj" :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuΕ‘an_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) Ah, kako sam reprizu propustio, sinoc smo gledali samo produzhetke u kaficu :) Jbt, koje veselje kad se Turci izjednachili, a tek kad su pobedili, mislim da se ne bi tako veselili ni da smo mi pobedili :). Sve u svemu, bio sam srecan. edit: typo Edited June 21, 2008 by Dushan_ Quote MehaniΔke karakteristike dobijene ispitivanjem maΕ‘inskih delova izraΔenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statiΔke zateΕΎuΔe sile pribliΕΎno odgovaraju mehaniΔkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 mrzi me da danas pobanujem pola topica, ako za par dana ne mozete da citate rur, znacete zasto Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki Β 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah Β 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushareΒ [16:42:19] MiΕ‘a says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may knowΒ [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 btw, chisto me zanima, nije vezano sa politikom - onaj ognjen vukojevic je srbin? btw hrvati su igrali lepshe sinoc (gledao sam na hrt2 danas reprizu) ali mislim da imaju isti kao npr Rusi - nemaju raspolozenog rasnog shpica, iako je klasnic dao dva gola (skidam mu kapu jer je tek prelezao operaciju transplatacije bubrega) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 kako to da niko ne spominje raspalog stojanovica. jbt, nekad je bio najbolji komentator, gle ga sad.. jebo ga klasnic i njegov bubreg, ok ispricao je pricu, al eeej klasnic daje gol on se opet vata za bubreg.. jbt viskovic ftw Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 rusi nisu imali pre svedije... andrejuska ce tek da trese Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 sta ce da trese? glavu? napusice ih lale veceras Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 jbg, navijao sam za portugal(pa sam video koliko su suplji, jbg) - izgubili su navijao za hrvatsku(jbg, greota sto su ispali) - izgubili su veceras navijam za holandjane, svakako jedino ce mi biti problem sutra, zato sto jednostavno ne mogu da navijam za spance, a necu da italijani ispadnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 ljudi se ne bi ovoliko radovali da smo mi prosli mrzi me da danas pobanujem pola topica, ako za par dana ne mozete da citate rur, znacete zasto pobrisao sam x postova od juce. mozes da pocnes da banujes =/ Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 mozes onda i ti da banujes :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki Β 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah Β 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushareΒ [16:42:19] MiΕ‘a says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may knowΒ [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 strasno, jbt, dokle smo stigli kada i moderatori spamuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Ja se juche vozio kolima bash kad su turci dali gol, prolazim pored nekih kafica i pitam se, koliko bre traje ovaj fudbal kad je josh mech, i sto se ovi nashi toliko raduju ;) onda skapiram da je zato sto su hrvati primili gol :P A ovi turci sto ih kenja legendarno josh su zanimljiviji, al' ih je zajebao onaj curcic sto u studiju posle sere nesto svoje, nema pojma 'de je ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Da, kad je rekao "Zeleo bih da pozdravim zenski deo publike sa stadiona"... znaci taj Curcic je seljacina nevidjena... (Zabranjeno odgovoriti sa: Reche Nikola iz futoga :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 mrzi me da danas pobanujem pola topica, ako za par dana ne mozete da citate rur, znacete zasto Brate kapiram da sam i ja na tapetu, ali me zanima cime mi to vredjamo Hrvate ako bi voleli da oni ispadnu? Navijao sam da ispadne i Portugal, i da Rusi dobiju Holandiju kao i Spanija Italiju...Ne kontam jer neko od nas govorio nesto strasno vs Hrvata ili ih nazivao pogrdnim imenima?...Za to ok, ali niko ne raspiruje nacionalnu mrznju ovde! ;) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts