Highl1 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 @ Highl1 : A kako zamisljas da Spanci ispadnu od Italije? Zaboravljas da su i SPanci cigani koliko i oni, da takodje treniraju padanje na treningu, tako da cenim da ce ESP da prodje. A i nece Portugal sa Nemcima lako, moze lako da ode i Nemacka dalje... A toliko bi voleo da Turci izbace Hrvate da nemate pojma koliko :D živi bili pa videli, i pre dve godine na SP su Španci izgazili u grupi, pa su ih Francuzi nakantali odmah, iako su Francuzi do te tekme igrali katastrofa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 kontam da treba vijati x-eve.. na prosla 2 ep, vise se utakmica resilo penalima nego u regularnom toku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Mislim da ce nemci da razguze portugalce. Od ceha su portugalci mogli da prime 4 gola samo iz prekida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 pa bice iznenadjenje... braca rusi ce da olaksaju posao italiji u polufinalu Ovome se i ja nadam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 kada kod nas budu poceli da prodaju stilizovane kupace kostime(zenske), srbija ce postati fudbalska zemlja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 za koga navijamo vecheras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 za one koji igraju fudbal ili za one koji ponekad(ako se michaelu saturn nadje u 3. kuci meseca) daju golove iz prekida? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 za ove druge naravno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 jbg, nije fora projektovati mrznju prema ronaldu na ceo tim. oni igraju prilicno dobar i, po mnogima vaznije, prilicno lep fudbal. a nemci kao da nemaju igraca da da gol... osim podolskog, ako je inspirisan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 19, 2008 Author Report Share Posted June 19, 2008 2:0 kknp Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 sashili shvabovi prvo poluvreme, vratjaju se portugalci polako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 to je prava nemachka. joj, kladio se sa ortacima da ce portugal uzeti, ubacuj kvarezmu torima Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 crveni, momentalno, za ovo gazenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 kako mi je drago sto je portugal, na koji se masa ljudi lozi (a realno je nikakava ekipa), izgubio od SHVABA :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 jbg, tek protiv shvaba je moglo da se vidi koliko oni zaista nemaju odbranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 1. uzasni su odbrambeno ceo turnir 2. izgubili su "momentum" porazom od svajcarske 3. Portugal igra dobro ako igra dobr Deko a ne Ronaldo *moje mishljenje takodje, nemci su ove godine loshiji nego na svetskom pre dve godine i mislim da ce ispusiti protiv italije ili holandije Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 takodje, nemci su ove godine loshiji nego na svetskom pre dve godine i mislim da ce ispusiti protiv italije ili holandije [jupi] [jupi] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 a ti si smorio sa italijom i italijanskim. mislim, u redu je, shvatili smo da ih gotivis. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 mislim, pod klinsmanom su igrali nekako techno, videla se tu neka velika taktika. Pod Lo(e)bom....pa pobedjuju na klasichne nemachke osobine - trchanje i apsolutna fokusiranost i nepopustanje svih 90 minuta Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 odlicna utakmica za oko, puna dinamike :) definitivno portugalcima fali klasicni spic igrac, znaci klasicni centarfor. jeste nunjo kvalitetan, ali nije to onaj nunjo od pre par godina. a ni tada nije bio strah i trepet. to nije ni helder, iako je dao gol, mozda bi almeida nesto pokazao, posto je zivotinja. ronaldo totalno odsecen, dobro su ga i cuvali, tako da i nije mnogo toga pokazao, ali je dosta zasluzan za prvi gol. svabe odigrale carski, shvajni se iskupio za crveni vs hrvata sa golom i dve asistencije. balak izuzetno odigrao, pravi je mozak ekipe. klose konacno proradio. sve u svemu totalno zasluzen prolazak nemaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 igz, Lev ili kako se vec chita je sastavljao tim i dok je Klinsman bio selektor, to se obelodanilo nedelju-dve pred prvenstvo..Dalje, ne znam shta su oni tako spektakularno prikazali na tom svetskom shto nisu sad.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 +golovi iz prekida @peja - [cao] [angel] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 NANI JE MALO DERISTE KOJE NIKAD NECE ODRASTI. CIGANCINA RASPALA Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts